A vidim i onu vijest o brutalnosti policije nad nasim navijacima, haman to se brzo zaboravilo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nadam se da ćemo imati sreće s kartonima za uzvratnu utakmicu", kazao je Sušić, te napominje da ni Sejad Salihović neće biti spreman za Portugal.
"Tek je počeo voziti bicikl, ne znam kada će se potpuno oporaviti, ali vjerovatno neće biti spreman do Portugala", kazao je selektor.
Cekaj, sad ispada da ja mrzim repku, jer sam naveo da imaju jako dobre igrace ?bparena je napisao/la:Sto vas dvojica serete to nije normalno. Boli tebe kurrac hocemol mi imati ove cigane koje navodis. Ja sam na St. Denisiu vidjeo jednu jaku reprezentaciju koja iako se trudite da ko fol volite stalno nesto serete i baksuzirate. Ne trebaju nama oni - nama treba samo korektno sudzenje i nista vise od tih supaka. Kupi sebi poster Portugala i idi sanjaj. Nama su zmajevi dovoljni a vama bujrum ti cigani i sanjajte o njima.....
p.s. koliko li je ovdje samo onih koji ko fol vole zmajeve a ustvari samo seru i baksuziraju....
E onda fakat halali Mujo materi.Principatus je napisao/la:Nadam se da ćemo imati sreće s kartonima za uzvratnu utakmicu", kazao je Sušić, te napominje da ni Sejad Salihović neće biti spreman za Portugal.
"Tek je počeo voziti bicikl, ne znam kada će se potpuno oporaviti, ali vjerovatno neće biti spreman do Portugala", kazao je selektor.
Stanislawski rece da mu je koljeno bilo razbijeno,i da je to veoma spor stadijum oporavka.Principatus je napisao/la:Vidjecemo, treba tako racunati kao da Salihovic nece igrati. A ako se kojom srecom oporavi, super. Mislim da mu je jos nogla otekla, to jest ceka se da se to poboljsa. A onda se jos mora vratiti u formu i mozda jos odigrati mozda utakmicu. Bit ce vremenski veoma tijesno. Mozda i ne odigra utakmicu do tada, ali ce biti spreman, slicno kao Ibisevic. Hoffenheim naravno nece biti odusevljen ako tad zaigra za nas.
Haman da će biti tako.harishp je napisao/la:E onda fakat halali Mujo materi.Principatus je napisao/la:Nadam se da ćemo imati sreće s kartonima za uzvratnu utakmicu", kazao je Sušić, te napominje da ni Sejad Salihović neće biti spreman za Portugal.
Neka Portugalci računaju, a mi ćemo igrati sa Sejom.harishp je napisao/la:E onda fakat halali Mujo materi.Principatus je napisao/la:Nadam se da ćemo imati sreće s kartonima za uzvratnu utakmicu", kazao je Sušić, te napominje da ni Sejad Salihović neće biti spreman za Portugal.
Od oka..ofrlje sam rek'o.afa97 je napisao/la:Kakvih pola mjeseca ima 25 dana
Doktori su nam alaselametEdo_77 je napisao/la:Meni nije jasno a iznenadilo me kad je doktor reprezentacije rekao da ce Salihovic paizirati sedmicu dana. To su poslije potvrdili i u Hoffenhaimu. Evo mjesec ipo on ne igra, pa kakvi su to doktori, ono je i na TV izgledalo ruzno i ja sam u prvom trenu pomislio da je pokidao ligamente...
Nisam optimista da ce se oporaviti. Bez njega i jos ove trojice u odbrani ja gubim i poslednju nadu. Sto je previse, previse je, neda nam se nikako, ****.
Ovo zadnje što si rekao je tačno.Oni se oslanjaju na individualne kvalitete ronalda i nanija,Nemaju oni dobrog trenera da sve to posloži.Sreća nasa pa ih murinjo ne trenira,onda nebi imali nikakve sanse protiv njih.Principatus je napisao/la:Pa mislim da su doktori nase repke i Hoffenheima dali tacnu diagnozu, a to je rezultovalo jer je meniskus ugnjecen (Meniskusquetschung). Ovo su izgleda dodatne komplikacije, jer to jos uvjek oteklo (Schwellung), ali uglavnom nije nista trajno osteceno, sto je dobro. Hoffenheimova nova politika sto se tice povreda ce Salihovicu dopustiti vremena da bude 100% oporavljen, bez rizika. E sad bi to moglo dovesti do konflikta, ako se Sejo odluci, da prvu zaigra za nas. Ali otom potom.
Pitam se koliko je teren na BP kriv za ovu povredu. Na prvi pogled je Salihovic pogresno postavio nogu pri padu. Znam samo, da bi nam bilo itekako bitno taj teren poboljsati, kako nebi rizikovali povrede bas nasih reprezentativaca. Da nasima godi dobar teren vidjelo su u Francuskoj.
Sto se tice same utakmice, ovi izostacni u zadnjem redu su zabrinjavajuci. Vise od samog Portugala kao protivnika. Ako Pape rijesi taj problem adekvatno, nova odbrana se uigra i izvucemo pozitivan rezultat u 1. utakmici (to jest ne primimo gol, a zabijemo bar jedan) onda idemo vise rastereceno u 2. utakmicu. Prva utakmica ce sve odluciti, u barazima rijetko ko uspije da preokrene situaciju. Ako nam i Salihovic bude falio, moglo bi to rezultirati u povlacenju Lulica, onda se treba razmisljati i sa uvodjenjem Ibisevica od pocetka, kako bi naprijed bili jaci. Veoma nerado bih stavljao Lulica nazad, posebno kad se pogledaju njegove zadnje utakmice. Onda radije Jahica na lijevu, Vranjesa na desnu, Mravca ili Nadarevica kao stopera. Besic je jos tu, ali je jos dosta neiskusan. Mozda Rahimica pozadi kod Spahica, Zahirovica na DM pored Medunjanina, kasnije Besica uvesti. Vjerovatno cemo ipak morati igrati agresivnije naprijed, kako bi se vec pred golom Portugala branili. Rano zabiti gol, pa se lagano povuci, ali ne pasti kao u Francuskoj. Mnogo opcija, varijanti...
A sto se tice Portugala.
Portugal ima jedan problem. Ne funkcionisu kao ekipa.
Mi funkcionisemo kao podmazana masina. U tome je razlika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.