U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edo_77
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Edo_77 » 17 okt 2011, 20:46

Sta je sa Bicakcicem? Jeli se oporavio?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2011, 20:50

Edo_77 je napisao/la:Sta je sa Bicakcicem? Jeli se oporavio?
Jeste,ispija kafe sa reisom i mota se oko elektroprivrede kada nije na sudu. :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nihco

Post Postao/la nihco » 17 okt 2011, 21:03

bagrcavi je napisao/la:O čemu vi pričate ??? Pa Ognjen Vranješ već ima 2 nastupa za A tim naše zemlje i nema više pravo birati zar je problem pročitati na netu ??? :? A što se Stevanovića tiče, ako ste gledali utakmicu protiv Kipra u Zenici jasno vam je za koju reprezentaciju će u budućnosti igrati :D
Samo bespotrebno pljujete momke.
eno sad' pljujemo ?
to je pretpostavka na osnovu dosadasnjih iskustava da su srbi i hrvati, kada im je ponudjeno, birali srbiju i hrvatsku. nije to pljuvanje nego realnost , imaju pravo igrati tamo gdje se osjecaju na svome......
sto se vranjesa tice on nije nastupio u oficijelnoj utakmici i moze promijeniti sportsko drzavljanstvo.
Sent from my Commodore 64

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 17 okt 2011, 21:05

nihco je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:O čemu vi pričate ??? Pa Ognjen Vranješ već ima 2 nastupa za A tim naše zemlje i nema više pravo birati zar je problem pročitati na netu ??? :? A što se Stevanovića tiče, ako ste gledali utakmicu protiv Kipra u Zenici jasno vam je za koju reprezentaciju će u budućnosti igrati :D
eno sad' pljujemo ?
to je pretpostavka na osnovu dosadasnjih iskustava da su srbi i hrvati, kada im je ponudjeno, birali srbiju i hrvatsku. nije to pljuvanje nego realnost , imaju pravo igrati tamo gdje se osjecaju na svome......
sto se vranjesa tice on nije nastupio u oficijelnoj utakmici i moze promijeniti sportsko drzavljanstvo.
Ako je bio FIFA-in termin za odigravanje prijateljskih utakmica, i ako je igrao, ne može promijeniti sportsko državljanstvo.
U mom svijetu važe moja pravila

nihco

Post Postao/la nihco » 17 okt 2011, 21:06

TheDinoRules je napisao/la:
nihco je napisao/la:
eno sad' pljujemo ?
Ako je bio FIFA-in termin za odigravanje prijateljskih utakmica, i ako je igrao, ne može promijeniti sportsko državljanstvo.
e moze , ako nije bila utakmica takmicarskog karaktera, a nije nastupio u takvoj.

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 17 okt 2011, 21:25

Edo_77 je napisao/la:Sta je sa Bicakcicem? Jeli se oporavio?
citao sam prije tri, cetri sedmice na jednom njemackom portalu da je Bicakcic opet usao u trening a-tima Stuttgarta.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 okt 2011, 21:26

nihco je napisao/la:po mom misljenju, stevanovic i velika vecina igraca iz pc, bi radije igrali za komsije nego za nas. nije to nista novo ni neobicno.
s druge strane,sanse da se na poziciji krilnog napadaca nametne u reprezentaciji srbije su minimalne, toga je i on svjestan.
Kako da ne,da se ja pitam voleo bih ga videti u Srbiji ali tesko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 okt 2011, 21:29

Kakva Srbija. Oni su prosli sve omldaniske selekcije u BIH. Vranes ima 2 tekme i za A tim i sjedio na klupi 10 puta. Stevanovic je vec bio prikljucen A timu. Oni su nasi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 21:32

Devil je napisao/la:
nihco je napisao/la:po mom misljenju, stevanovic i velika vecina igraca iz pc, bi radije igrali za komsije nego za nas. nije to nista novo ni neobicno.
s druge strane,sanse da se na poziciji krilnog napadaca nametne u reprezentaciji srbije su minimalne, toga je i on svjestan.
Sreca da se ne pitas i takvi :twisted:
Pa dokle vise,onaj Subotic fakat srbije ni na razglednici nije vidio a ko fol zaigra za ''njegovu''drzavu.
Mada i nakon toliko igraca opet na kraju prdnuli u cabar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 okt 2011, 21:33

Neka polako, Estonija je za njih ipak prejaka.... :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 okt 2011, 21:35

harishp je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Sreca da se ne pitas i takvi :twisted:
Pa dokle vise,onaj Subotic fakat srbije ni na razglednici nije vidio a ko fol zaigra za ''njegovu''drzavu.
Mada i nakon toliko igraca opet na kraju prdnuli u cabar.
Sta mi mozemo sto je takav pravni sistem BIH,pa ljudi iz RS-a lagano dolaze do drzavljanstava Srbije. ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2011, 21:35

Devil je napisao/la:
[youtube][/youtube]

:lol: :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 21:40

Devil je napisao/la: Sta mi mozemo sto je takav pravni sistem BIH,pa ljudi iz RS-a lagano dolaze do drzavljanstava Srbije. ;)
Ne radi se samo o pravnom sistemu za reprezentaciju treba da se zivi.
Mozda bas zboga toga gledajuci na kvalitet igraca koji igraju u velikim klubovima ni blizu nije kvalitet igre u repci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 okt 2011, 21:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 okt 2011, 21:43

Ja sam zato neka igra ko za koga hoce. Al kad mi ulazemo u nekoga, igra ti u U15, U17, U19, U21 i postane igrac za A i onda dodje druga drzava i krade ti igraca. E to su dusmani i sve najgore im zelim. :x

nihco

Post Postao/la nihco » 17 okt 2011, 21:44

Devil je napisao/la:
joj, nemoj suplje....... tosic, krasic, tadic, sulejmani......etablirani igraci, po jakim ligama i jos mladi.......nema realno sansi, ukoliko ne pokaze nesto extra na nekom jacem nivou. drugo je sta bi ti volio

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 okt 2011, 21:45

Edo_77 je napisao/la:Ja sam zato neka igra ko za koga hoce. Al kad mi ulazemo u nekoga, igra ti u U15, U17, U19, U21 i postane igrac za A i onda dodje druga drzava i krade ti igraca. E to su dusmani i sve najgore im zelim. :x
Luksemburg je ulozio u Pjanica,sramota je sto igra za BiH :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 okt 2011, 21:47

Dylan Dog je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Ja sam zato neka igra ko za koga hoce. Al kad mi ulazemo u nekoga, igra ti u U15, U17, U19, U21 i postane igrac za A i onda dodje druga drzava i krade ti igraca. E to su dusmani i sve najgore im zelim. :x
Pa nije sve bas tako crno bijelo. Srbi su ravnopravan i konstitutivan narod u BIH i kao takvi bi trebali da osjecaju barem malo prema drzavi. Pjanic je bio stranac u Luksemburgu, nacionalna manjina.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 17 okt 2011, 21:47

Dylan Dog je napisao/la:
Holandija u Medunjanina :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 okt 2011, 21:48

harishp je napisao/la:
Devil je napisao/la: Sta mi mozemo sto je takav pravni sistem BIH,pa ljudi iz RS-a lagano dolaze do drzavljanstava Srbije. ;)
Ne radi se samo o pravnom sistemu za reprezentaciju treba da se zivi.
Mozda bas zboga toga gledajuci na kvalitet igraca koji igraju u velikim klubovima ni blizu nije kvalitet igre u repci.
Pa ko kaze da on ne zivi,u svakome slucaju on itekako voli Srbiju,da ne kazem nesta drugo sto se moze protumaciti pogresno(sto nije redak slucaj ovde).
No nije stvar igranja u reprezentaciji,stvar koliko volis tu reprezentaciju,tu naciju.Imamo primere Messia,Ronalda,Rooneya... koji su retko kada pruzali da ne kazem nikako utakmice kakve su igrali u klubovima,a nesumnjivo zive za njih(pogotovo Rooney).To je stvar koja se moze ici itekako u dubinu,a nismo ovde za to i onako smo otisli previse u off. ;)

@nihco,jesi ti ikad cuo za rec back-up,za suspenzije,za povrede,za tako nesta sto bi trebalo da znaci da moras imati duzu klupi ? :?

nihco

Post Postao/la nihco » 17 okt 2011, 21:48

maxuz baxuz je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Holandija u Medunjanina :P
begovic kanada .......

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, Edincapitano, MostarNeretva i 44 gosta.