Goldy je napisao/la:HAHAAHHAAAA !!! PREJAKO!!!RoB_Do_BaGrO je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Goldy je napisao/la:HAHAAHHAAAA !!! PREJAKO!!!RoB_Do_BaGrO je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
Pocetkom novembra krecu karte !jasko_juve je napisao/la:ljudi mozda je bilo pitanje ali zna li ko kad ce karte biti pustene u prodaju i po kojoj cijeni???
8reptile je napisao/la:Pitanje..
Koliko zutih kartona prva postava Portugala ima?
ili za čišćenje, ovisno iz kojeg ugla gledaš..harishp je napisao/la: Portugal je imao osam tekmi a mi deset,znaci dvije tekme vise i veca mogucnost za skupljanje zutih.
A ''namjerno''ciscenje podleze jos ostrije sankcije.To su nemali broj puta ucinili,i to pogotovo nad malim.spielführer_21 je napisao/la:ili za čišćenje, ovisno iz kojeg ugla gledaš..harishp je napisao/la: Portugal je imao osam tekmi a mi deset,znaci dvije tekme vise i veca mogucnost za skupljanje zutih.
moram i ja... jao jao jaodeni_23 je napisao/la:Goldy je napisao/la:HAHAAHHAAAA !!! PREJAKO!!!RoB_Do_BaGrO je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pitaj Nasriaha ya je napisao/la:RoB_Do_BaGrO je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
Sto je to uopste vazno ?reptile je napisao/la:Pitanje..
Koliko zutih kartona prva postava Portugala ima?
Goalgetter je napisao/la:Sto je to uopste vazno ?reptile je napisao/la:Pitanje..
Koliko zutih kartona prva postava Portugala ima?![]()
Ne brini, dobice sudija listu igraca koji su optereceni sa zutim kartonima, i po tome nasteliti svoje kriterije. Znam da Krisitina ima zuti, mislim da bi mogao slobodno nekome slomiti nogu (kao sto je Malouda Mujdzi) a da prodje bez zutog kartona.
Kako god okrenes, crno nam se pise.
calcio je napisao/la:Kod mene optimizam raste kako se priblizava utakmica. Jedva cekam. Razbicemo ih
sve i da ima, neće nikoFudo je napisao/la:Da li ima mogucnosti, da npr. sportsport.ba ili neko treci kontaktira savez u vezi zutog Spahicu?
Sto bi reko Dzej, blago onom ko rano poludi...Goalgetter je napisao/la:calcio je napisao/la:Kod mene optimizam raste kako se priblizava utakmica. Jedva cekam. Razbicemo ih
Blago tebi
Taman tako.neroazzuro je napisao/la:Nije njihov problem zamijeniti Deco-a nego CARVALHO-a!
Koliko je takvih koje mi nikad nećemo imati?Goalgetter je napisao/la:Nani, Ronaldo, Quaresma, Pepe, B. Alves, Coentrao, Moutinho, Merieles, Almeida itd..
'Ebiga, nemogu biti losi. I pustite tu pricu o krizi, losoj formi protivnika itd., par puta smo se opekli upravo na tim stvarima (Francuska i Rumunija su glavni primjeri).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.