BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Cini mi se da Adil Ramo rece prije tekme da je Pjanic placljivko i folirant. Sta bi onda mi trebali reci za Meneza i ostalu ciganiju ..
- molotovljev
Normalno da vjerujem,ne kontam zasto je to nevjerovatno.MinistaR je napisao/la:Nevjerovatno da neko još vjeruje da možemo proći Portugal? Dajte, ohladite. Ovako se pisalo i prošle godine u ovo vrijeme, pa nam se očitala lekcija. Sada jesmo možda zreliji i kvalitetniji, u boljem položaju, ali to opet neće biti dovoljno.
Da bi se eliminirao Portuagl, mora se u Zenici dobiti 3:0, jer bi samo na taj način i nekako sačuvao prednost i zaštitio se od sudijskih nepromišljenih odluka. I od artiljerije zvane ronaldonanijevskopostigova haubica.
Da bi se eliminisao Portugal i da bi se zastitili od sudijskih nepromisljenih odluka,potrebno je:
Da delegacija komiteta za normalizaciju,na celu sa g.Ivicom Osim pod hitno ugovori sluzbeni sastanak sa
predstavnicima UEFA-e,kako bi se skrenula paznja i izvrsio pritisak na moguce sudijske greske.
Zelimo samo fer i posteno sudjenje,neka pobijedi bolji...
Moje misljenje,ne samo moje,je...da smo u ovom trenutku u prvih 10 reprezentacija starog kontinenta.
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Nikada jači a nikada više pesimizma. sjecam se kada smo prosli put dobili portugalce za baraž, tema je bila okupirana raznim idiotskim sličicama ronalda kako plače, džeko kako ga tješi itd.. ovaj put nista od toga. ili su djeca našla zanimljivije igračke ili smo se , napokon, spustili na zemlju bez euforije. a iskustvo nam govori da smo najbolji kada nismo euforicni. mi nemam sta da izgubimo i tako je bilo i protiv francuza koji su se radovali kao mala djeca odigravsi nerjeseno usred pariza.Ono sto me malo plasi jeste da nije bilo kritike na racun nase igre u II poluvremenu a posebno pitanje hasagica. druga (vazna utakmica) gdje se morao mjenjati golman na poluvremenu cime smo izgubili mogucnost jedne zamjene- sto se i protiv albanije a posebno protiv francuske pokazalo veoma bitnim (ne mogu reci odlucujucim ali vjerujem da je tako). i sta sada? drhtimo pred portugalcima koji su primili 4 gola od kipra, koji nisu u stanju odigrati na nerjeseno protiv danaca(koji nisu neka sila) ai grali su i nani i ronaldo.imamo problema ali mi se cini da su portugalski problemi puno veci. i oni se moraju cuvati zutih i moraju i oni cuvati svoj gol na pološem terenu.nisam siguran da su toliki favoriti ali mi se svidja ovaj nedostatak euforije. Ovaj put se jahic mora zvati, maletic je pokazao da nije kvalitetno rjesenje za defanzivu, lulic nije za lijevog beka. posebno rjesenja koja sam vidjeo gdje salihovic igra lijevog a lulic desnog beka su veoma loša gdje gubimo bitnu brzinu.zato, puno ce biti lakse ako bude igrao salihovic jer nam je jedna strana rjesena a desno jahica prije vranjesa. ostaje problem mravca koji zna izkiksati ali nije ni on katastrofican toliko.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Postali smo iskusniji, mudriji, lukaviji, jos samo da naucimo da krademo kao drugi i plasiracemo se negdje.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:[youtube][/youtube]

nismo mi od tog posla... posteno ili nikako... svaki 'normalan' stoper bi u onoj situaciji spahic-nasri pao nakon kontakta s ledja... sudija bi sudio kontrafaul i kraj price.. lijepo je to susic rekao poslije utakmice... ako cemo kradjom, ne moramo se ni plasirat'... vratice se ono francuzima kad-tad...Edo_77 je napisao/la:Postali smo iskusniji, mudriji, lukaviji, jos samo da naucimo da krademo kao drugi i plasiracemo se negdje.
Odličan post i još bolje razmišljanje!džakailibu je napisao/la:Nikada jači a nikada više pesimizma. sjecam se kada smo prosli put dobili portugalce za baraž, tema je bila okupirana raznim idiotskim sličicama ronalda kako plače, džeko kako ga tješi itd.. ovaj put nista od toga. ili su djeca našla zanimljivije igračke ili smo se , napokon, spustili na zemlju bez euforije. a iskustvo nam govori da smo najbolji kada nismo euforicni. mi nemam sta da izgubimo i tako je bilo i protiv francuza koji su se radovali kao mala djeca odigravsi nerjeseno usred pariza.Ono sto me malo plasi jeste da nije bilo kritike na racun nase igre u II poluvremenu a posebno pitanje hasagica. druga (vazna utakmica) gdje se morao mjenjati golman na poluvremenu cime smo izgubili mogucnost jedne zamjene- sto se i protiv albanije a posebno protiv francuske pokazalo veoma bitnim (ne mogu reci odlucujucim ali vjerujem da je tako). i sta sada? drhtimo pred portugalcima koji su primili 4 gola od kipra, koji nisu u stanju odigrati na nerjeseno protiv danaca(koji nisu neka sila) ai grali su i nani i ronaldo.imamo problema ali mi se cini da su portugalski problemi puno veci. i oni se moraju cuvati zutih i moraju i oni cuvati svoj gol na pološem terenu.nisam siguran da su toliki favoriti ali mi se svidja ovaj nedostatak euforije. Ovaj put se jahic mora zvati, maletic je pokazao da nije kvalitetno rjesenje za defanzivu, lulic nije za lijevog beka. posebno rjesenja koja sam vidjeo gdje salihovic igra lijevog a lulic desnog beka su veoma loša gdje gubimo bitnu brzinu.zato, puno ce biti lakse ako bude igrao salihovic jer nam je jedna strana rjesena a desno jahica prije vranjesa. ostaje problem mravca koji zna izkiksati ali nije ni on katastrofican toliko.
Jahić i Mravac su zasad najbolje rješenje, ako safet ne iskopa nekog novog igrača kao zahirovića, lulića..
Neznam da li sam u pravu, ali mislim da je sušić već ranije računao da okuša zahirovića na desnom beku!
Jahić igra dobro i mislim da ga treba pozvati, taman sjedio na klupi!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Niko od nas ne drhti od Portugalaca. Drhtimo od Platinija, Portugalca Euzebija, kartona, penala i sudija. A najvise drhtimo pred neshvatljivom mrznjom i zeljom tih cigana da nikada ne odemo na neko veliko prvenstvo. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bosanci k'o Bosanci.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Najveci strah uljeva Uefa i scenariji koji nam se ponavlja kada su vazne utakmice u pitanju a to je sudjenje. Ako sudjenje u Zenici bude "normalno" mi njima itekako mozemo dati barem jedan gol, uz to da se odbranimo da ga ne primimo. Samo da Ronaldo i drugari ne padaju sami od sebe, sjanjni su simulatori.
Medjutim ako bude muljanja mislim da se nas komitet sa Ivicom Osimim i selekorom treba ogalasi pod cijenu i da nas kazne zbog toga, kako se savez R. Irska odmah digao nakon ruke Henrya - ali nazalost nisu nista postigli.
Medjutim ako bude muljanja mislim da se nas komitet sa Ivicom Osimim i selekorom treba ogalasi pod cijenu i da nas kazne zbog toga, kako se savez R. Irska odmah digao nakon ruke Henrya - ali nazalost nisu nista postigli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zasto ne traze da se ponisti zuti karton Spahica???? To ce nas skupo kostati
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Opet nesposobnost,nestrucnost i nezainteresovanost dolazi do izrazaja.Klasicna greska sudije i vec su u dosta slucajeva brisali zute u UEFI.Brane je napisao/la:Zasto ne traze da se ponisti zuti karton Spahica???? To ce nas skupo kostati
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
u se i u svoje kljuse. ne znam sta je pape rekao momcima u poluvremenu ali su trebali dobro da se paze faulova blizu 16 metara. to je svakome jasno- velikim ekipama se lakse sudi penal nego manjim. pitanje penala koliko god je greska sudije greska je i spahica. on je stvarno dobar defanzivac ali veoma grub u duelu, cak i incidentan. imao je on slicnu pogresku kod cuvanja lopte protiv bjelorusije u prvoj utakmici(kod rezultata 0-0) kada je nakon velike sanse bjelorusa lopta bila u njegovom posjedu na liniji kornera a on nesto ceka umjesto da je izbije.cak mu i hasagic nakon toga govori nesto. nije poenta da sada nesto srozavam spahica, itekako dobar i potreban ali ima ovaj momenat nekada netipican za odbrambene igrace. asto se tice portugalaca, vec drugi put kiksaju i dolaze u baraz.bparena je napisao/la:Niko od nas ne drhti od Portugalaca. Drhtimo od Platinija, Portugalca Euzebija, kartona, penala i sudija. A najvise drhtimo pred neshvatljivom mrznjom i zeljom tih cigana da nikada ne odemo na neko veliko prvenstvo.
-
- Kontakt:
a ovaj slucaj je strasan. ovaj zuti bi se sigurno ponistio. no ako se ne varam malo smo zakasnili. e to je problem zasto smo mali, ne pokazujemo inicijativu cak smo i nezainteresovanio sto nam je bitan igrac i kapiten dobio zuti samo zbog sudijske greske. umjesto da u ovom slucaju potegnemo sve veze i pokazemo da nam je stalo o tome se uopste ne govoriharishp je napisao/la:Opet nesposobnost,nestrucnost i nezainteresovanost dolazi do izrazaja.Klasicna greska sudije i vec su u dosta slucajeva brisali zute u UEFI.Brane je napisao/la:Zasto ne traze da se ponisti zuti karton Spahica???? To ce nas skupo kostati
Da li ima mogucnosti, da npr. sportsport.ba ili neko treci kontaktira savez u vezi zutog Spahicu?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
HAHAAHHAAAA !!! PREJAKO!!!RoB_Do_BaGrO je napisao/la:[youtube][/youtube]

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Ne radi se o da smo ''mali''vec nesposobni kao i prijasnji savez.To nisu veze i vezice vec klasicna greska koja se iz aviona vidi,a posto vec imaju u pravilniku da se automatski brise.Ovima bukvalno bilo zao uloziti dvije milje kermi.džakailibu je napisao/la:a ovaj slucaj je strasan. ovaj zuti bi se sigurno ponistio. no ako se ne varam malo smo zakasnili. e to je problem zasto smo mali, ne pokazujemo inicijativu cak smo i nezainteresovanio sto nam je bitan igrac i kapiten dobio zuti samo zbog sudijske greske. umjesto da u ovom slucaju potegnemo sve veze i pokazemo da nam je stalo o tome se uopste ne govoriharishp je napisao/la:Opet nesposobnost,nestrucnost i nezainteresovanost dolazi do izrazaja.Klasicna greska sudije i vec su u dosta slucajeva brisali zute u UEFI.Brane je napisao/la:Zasto ne traze da se ponisti zuti karton Spahica???? To ce nas skupo kostati

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ZMAJEVI OPET IGRAJU NA DA LUŽU
Iako je bilo upitno hoće li se uzvrat doigravanja kvalifikacija za EP 2012. godine između BiH i Portugal igrati na stadionu Sportinga ili Benfice, stigla je potvrda da će Zmajevi ponovo gostovati na Da Lužu.
Podsjetimo da će reprezentacije BiH i Porutgala 11. novembra igrati prvu utakmicu baraža za odlazak za EP naredne godine odigrati u Zenici, a četiri dana kasnije uzvrat će se igrati u Lisabonu na stadionu Da Luž, na kojem igraju nogometaši Benfice.
Susret na stadionu u Lisabonu će se igrati s početkom u 21 sat.
Iako je bilo upitno hoće li se uzvrat doigravanja kvalifikacija za EP 2012. godine između BiH i Portugal igrati na stadionu Sportinga ili Benfice, stigla je potvrda da će Zmajevi ponovo gostovati na Da Lužu.
Podsjetimo da će reprezentacije BiH i Porutgala 11. novembra igrati prvu utakmicu baraža za odlazak za EP naredne godine odigrati u Zenici, a četiri dana kasnije uzvrat će se igrati u Lisabonu na stadionu Da Luž, na kojem igraju nogometaši Benfice.
Susret na stadionu u Lisabonu će se igrati s početkom u 21 sat.
-
- Kontakt:
ljudi mozda je bilo pitanje ali zna li ko kad ce karte biti pustene u prodaju i po kojoj cijeni???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.