Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
-
- Kontakt:
tako ce izgleda i bitCarlo je napisao/la:Sky Sports find NO evidence to support Evra's claims against Suarez according to journos.
Treba sad Evru kazniti!
Both the Independent and the Guardian claim that the Reds are going to call on the FA to ban Evra if he cannot prove the allegations he made are true.
It is not the first time that Evra has claimed he was the victim of racism. In 2008 he said he was abused by a Chelsea groundsman while warming-down which led to an altercation, but Evra could not prove that allegation and was subsequently banned for four matches.
i sad morona treba 4 tekme kaznit
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
-
- Kontakt:
King upoznao Kinga.
http://www.liverpoolfc.tv/video/feature ... nny-and-co" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.liverpoolfc.tv/video/feature ... nny-and-co" onclick="window.open(this.href);return false;
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
fera je napisao/la:samo cu reci jednu stvar LONG LIVE THE KINGHan!$;Lfc je napisao/la:Rafa: "I will wait 3 years, 5 years, 10 years. I want to manage Liverpool again. After Kenny retires."
YNWA Rafa!

kad bi se rafa vratio, liverpool bi bio bolji u evropi, dok bi u EPL bio gori nego sto je sad
Za zivot cijeli!
Pogotovo kad nasuprot sebe imaš ekipu koja dođe u maltene drugom sastavu jer je Ferguson očigledno odmarao većinu svojih prvotimaca za meč CL kao i gradski derbi sa Cityem.reds je napisao/la:Ova ekipa još nije dorasla za sami vrh.
Ponovo ponavljam dok je ovakve odbrane od Liverpoola nikad neće biti neka jaka ekipa.Šanse se moraju iskorištavati i kao što reče @kumkalesic fali tu jedan golgeter,pravi centarfor da igra sa Suarezom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bez obzira koga imaš na suprotnoj strani.Ti promašaji su koštali ekipu bod/ova protiv Sunderlanda,Stokea i Uniteda.I Kenny bi trebao početi igrati sa 2 napadača jer Suarez sam ne može ništa,potreban mu je jedan pravi špic da bi on imao više mjesta za manevar.Saurman je napisao/la:Pogotovo kad nasuprot sebe imaš ekipu koja dođe u maltene drugom sastavu jer je Ferguson očigledno odmarao većinu svojih prvotimaca za meč CL kao i gradski derbi sa Cityem.reds je napisao/la:Ova ekipa još nije dorasla za sami vrh.
Ponovo ponavljam dok je ovakve odbrane od Liverpoola nikad neće biti neka jaka ekipa.Šanse se moraju iskorištavati i kao što reče @kumkalesic fali tu jedan golgeter,pravi centarfor da igra sa Suarezom.
FK Pjetlovi
Slijedeća utakmica je sutra protiv Rengersa, očekujem kombinovani sastav, i igrače koji bi se trebali napokon vratiti na teren...
--------------Doni----------------
Flanno--Skrtel--Agger--Aurelio
-----------Spearing--------------
-----Glen------------Hendo------
Kuyt------Carroll-------Bellamy
U sobotu će biti zanimljivo vidjeti sastav bez Lucasa, odnosno zadnjeg veznog, nadam se da ćemo napokon početi sa dva napadača.
--------------Doni----------------
Flanno--Skrtel--Agger--Aurelio
-----------Spearing--------------
-----Glen------------Hendo------
Kuyt------Carroll-------Bellamy
U sobotu će biti zanimljivo vidjeti sastav bez Lucasa, odnosno zadnjeg veznog, nadam se da ćemo napokon početi sa dva napadača.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
_______________Doni_______________
__Flanagan_Wilson__Coates_Robinson__
__Henderson_Spearing_Lucas__Maxi___
_________Carroll__Bellamy__________
Ukoliko Doni ne dobije šansu onda stvarno...
Očekujem da koju minutu dobiju i Glen,Aurelio i nadam se Agger.Svakako nadam se pobjedi iako se radi o prijateljskoj.
__Flanagan_Wilson__Coates_Robinson__
__Henderson_Spearing_Lucas__Maxi___
_________Carroll__Bellamy__________
Ukoliko Doni ne dobije šansu onda stvarno...

Očekujem da koju minutu dobiju i Glen,Aurelio i nadam se Agger.Svakako nadam se pobjedi iako se radi o prijateljskoj.

FK Pjetlovi
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... e-decision" onclick="window.open(this.href);return false;
Konacno su otkriveni sluzbeni dokumenti o Hillsboroughu,a sve to zahvaljujuci svima onima koji su poslali peticiju!
JUSTICE FOR THE 96!
YNWA!
Konacno su otkriveni sluzbeni dokumenti o Hillsboroughu,a sve to zahvaljujuci svima onima koji su poslali peticiju!
JUSTICE FOR THE 96!
YNWA!
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 18 okt 2011, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
lfc.tz je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... e-decision
JUSTICE FOR 96!
YNWA!

-
- Kontakt:

Captain Fantastic!Jimmy from the hood je napisao/la:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Večeras je prijateljska protiv Rangersa, biće linkova kasnije
Liverpool: Doni, Johnson, Wilson, Coates, Agger, Spearing, Lucas, Maxi, Aurelio, Carroll, Bellamy. Subs: Reina, Hansen, Enrique, Henderson, Kuyt, Downing, Adam, Skrtel, Flanagan.
Dobro je, nema Suareza i Gerrarda.
----------------Doni--------------
Johnson-Coates-Agger-Wilson
--------------Lucas---------------
--------Spearing-Aurelio--------
---Maxi---------------Bellamy---
------------Andynator------------
Dobro je, nema Suareza i Gerrarda.

----------------Doni--------------
Johnson-Coates-Agger-Wilson
--------------Lucas---------------
--------Spearing-Aurelio--------
---Maxi---------------Bellamy---
------------Andynator------------
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Poželio sam vidjeti Glena na terenu 

Al' nema nijednog klinca.
Baš me začudi. 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
http://www.firstrowsports.tv/watch/8665 ... ol-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda zbog toga sto igraju nase rezerve protiv Newcastlea.Bertrand je napisao/la:Al' nema nijednog klinca.Baš me začudi.
Drago mi je sto je Kenny stavio od prve minute igrace koji su se nedavno oporavili od povrede da u ovom prijateljskom(nadam se da ce takav biti i sto se startova tice) mecu ugrabe koju minutu.
Nikako ne bih volio da Agger ili Wilson igraju ljevog beka nadam se da cemo igrati u onoj formaciji sa tri stopera(a Aurelio da bude taj ljevi bek),a u slucaju da se to ne desi dajem prednost Aggeru na ljevom beku jer je prosle godine puno bolje izgledao od Wilsona na toj poziciji.
Rezultat mi nije bitan(iako nemam nista protiv da Liverpool pobjedi),nadam se da cemo vidjeti dobru utakmicu bez povreda.
Evo jedan link i od mene.
****www.****.tv/watch/12801/1/rang ... rpool.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.