BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Vidim spominjete pozivanje Berberovica koliko znam Berberovic se oprostio od reprezentacije i nisam siguran da bi se odazvao opet 

Tada se najbolje i pokazaototasef je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Mravca na desnog bekatotasef je napisao/la:Nekako mi je najbolja opcija da stavimo Mravca na desni bek umjesto Mujdze..Ili mozda Berberovica? Subasic je rizik jer nema iskustva a i slabo se postavlja u odbrani..
Trebalo bi sigurno pozvati Bajica i Vranjesa![]()
![]()
![]()
Nisi ti ni lud...
Sto bih bio, Mravac je dosta brz za svoju visinu i Pape ga je vec igrao po toj strani protiv Nijemaca i bio je sasvim solidan, ako izuzmemo neka bespotrebna ispadanja kad je isao u napad. Sto bi se Maletic gurao na beka kad vec imamo "prirodno" bolja rjesenja. To se pokusalo i sa Ibricicem nekoliko puta. Momak trci, momak se bori, dobro je.. Al momak se ne zna postaviti u odbrani i tacka... Bio je glavni krivac za gol u Portugalu proslI baraz. Mravac, Berberovic, Bajic... svi su bolje opcije nego Maletic.

Jahić je najbolja opcija

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ne trebamo napadati jer bismo ostavili previse prostora za kontre.Ne smijemo primiti gol !!!!
0:0 bi bio super rezultat a o 1:0 i da ne govorim.Treba nam ono malo srece **** mu sunce i hljeb, neki gol iz prekida, odbijanac, nesto... Strah me samo da nas opet izda sreca da oni padavicari, Nani i Ronaldo ne padnu i sudci sviraju penal...Poslije Francuza Reko sam da necu vise u dzamiju otici, pa ni za Bajram... Prodjemo li, mozda i stignem na Bajram namaz.. Ajde Bozeeeeee
0:0 bi bio super rezultat a o 1:0 i da ne govorim.Treba nam ono malo srece **** mu sunce i hljeb, neki gol iz prekida, odbijanac, nesto... Strah me samo da nas opet izda sreca da oni padavicari, Nani i Ronaldo ne padnu i sudci sviraju penal...Poslije Francuza Reko sam da necu vise u dzamiju otici, pa ni za Bajram... Prodjemo li, mozda i stignem na Bajram namaz.. Ajde Bozeeeeee
Nevjerovatno da neko još vjeruje da možemo proći Portugal? Dajte, ohladite. Ovako se pisalo i prošle godine u ovo vrijeme, pa nam se očitala lekcija. Sada jesmo možda zreliji i kvalitetniji, u boljem položaju, ali to opet neće biti dovoljno.
Da bi se eliminirao Portuagl, mora se u Zenici dobiti 3:0, jer bi samo na taj način i nekako sačuvao prednost i zaštitio se od sudijskih nepromišljenih odluka. I od artiljerije zvane ronaldonanijevskopostigova haubica.
Da bi se eliminirao Portuagl, mora se u Zenici dobiti 3:0, jer bi samo na taj način i nekako sačuvao prednost i zaštitio se od sudijskih nepromišljenih odluka. I od artiljerije zvane ronaldonanijevskopostigova haubica.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma sta ce Ronaldo,to je jedan obicni gay koji ce se usrati kada par hiljada ljudi zagrmi "Messi Messi"sa tribina Bilinog PoljaMinistaR je napisao/la:Nevjerovatno da neko još vjeruje da možemo proći Portugal? Dajte, ohladite. Ovako se pisalo i prošle godine u ovo vrijeme, pa nam se očitala lekcija. Sada jesmo možda zreliji i kvalitetniji, u boljem položaju, ali to opet neće biti dovoljno.

Slazem se sa ovim postom,sanse su nam minimalne,dosta toga nam se mora poklopiti,sportski se nadati,ali ne treba kritikovati igrace ako ne uspiju,Portugal ima bolje igrace i to je to..
Mozda nasi odigraju nesto na srce,nadati se da i atmosfera bude na nivou,prosli put protiv njih u Zenici brzo su se usutili navijaci..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sanse su nam "fifti fifti". Oni imaju bolje pojedince i sudiju, mi imamo bolji kolektiv.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Slazem se. Uz samo malo srece i naklonosti sudija mi mozemo proci._dreamer_ je napisao/la:Sanse su nam "fifti fifti". Oni imaju bolje pojedince i sudiju, mi imamo bolji kolektiv.
YNWA!
Tako su mislili i za Sloveniju protiv Rusije u barazu da "mala" Slovenija nema sanse protiv velikih Rusa pa onaj revans ruska loza vrijedna nekoliko milijardi pa ih ta "mala" reprezentacija izbaci
vidjet cemo sta ce biti na kraju druge utakmice u Lisabonu 

Da je tako,nebi se onda zayebavali sa Danskom i da ih busi jedan Bendter kojeg jos samo @Paja gotivi.Dylan Dog je napisao/la:Ma sta ce Ronaldo,to je jedan obicni gay koji ce se usrati kada par hiljada ljudi zagrmi "Messi Messi"sa tribina Bilinog PoljaMinistaR je napisao/la:Nevjerovatno da neko još vjeruje da možemo proći Portugal? Dajte, ohladite. Ovako se pisalo i prošle godine u ovo vrijeme, pa nam se očitala lekcija. Sada jesmo možda zreliji i kvalitetniji, u boljem položaju, ali to opet neće biti dovoljno.
Da bi se eliminirao Portuagl, mora se u Zenici dobiti 3:0, jer bi samo na taj način i nekako sačuvao prednost i zaštitio se od sudijskih nepromišljenih odluka. I od artiljerije zvane ronaldonanijevskopostigova haubica.![]()
Slazem se sa ovim postom,sanse su nam minimalne,dosta toga nam se mora poklopiti,sportski se nadati,ali ne treba kritikovati igrace ako ne uspiju,Portugal ima bolje igrace i to je to..
Mozda nasi odigraju nesto na srce,nadati se da i atmosfera bude na nivou,prosli put protiv njih u Zenici brzo su se usutili navijaci..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj Harise,ti jedan dan se slazes sa mnome da su nam sanse minimalne,pogotovo sa krnjom odbranom,a onda ja postavim Bentnerove golove protiv Portugalaca(a nadavao im se
) i ti promjenis misljenje.
Ja bi prvi volio da grijesim,i da mi njih izbacimo,ali..
Ne radi se uopce o tome da ja ne vjerujem u nase momke,koliko respektujem njih,a tu su jos neki faktori,znas vec na sta mislim..

Ne radi se uopce o tome da ja ne vjerujem u nase momke,koliko respektujem njih,a tu su jos neki faktori,znas vec na sta mislim..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Sa kompletnom ekipom repke i bez navlacenja sudija to jest kradje i tog Bendtnera mozes ubaciti kod ovih atlanskih romaula opet bi bili popuslic.Ali posto je ocito da ce tu biti sranja,skepticnost ostaje.Ja se s tobom nemogu sloziti ni na bankovnom salteru kad primamo peznziju a kamoli ovako.Dylan Dog je napisao/la:Joj Harise,ti jedan dan se slazes sa mnome da su nam sanse minimalne,pogotovo sa krnjom odbranom,a onda ja postavim Bentnerove golove protiv Portugalaca(a nadavao im se) i ti promjenis misljenje.
Idi gledaj gdje ti je Hamsik.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
haha, odlično
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Polako bolan,nisam jos ni iz srednje izasaoharishp je napisao/la:Sa kompletnom ekipom repke i bez navlacenja sudija to jest kradje i tog Bendtnera mozes ubaciti kod ovih atlanskih romaula opet bi bili popuslic.Ali posto je ocito da ce tu biti sranja,skepticnost ostaje.Ja se s tobom nemogu sloziti ni na bankovnom salteru kad primamo peznziju a kamoli ovako.Dylan Dog je napisao/la:Joj Harise,ti jedan dan se slazes sa mnome da su nam sanse minimalne,pogotovo sa krnjom odbranom,a onda ja postavim Bentnerove golove protiv Portugalaca(a nadavao im se) i ti promjenis misljenje.
Idi gledaj gdje ti je Hamsik.

Ne znam vala ni sta je sa Hamsikom,jeli se plasirao

Znaci kad si vidio da sam ja pesimista samo zbog toga si odlucio promjeniti misljenje

Zenica: Jahic-Mravac-Spahic-Salihovic
Lisabon: Jahic-Pandza-Spahic (ako ne dobije karton, a imam osjecaj da hoce)-Papac
Lisabon: Jahic-Pandza-Spahic (ako ne dobije karton, a imam osjecaj da hoce)-Papac
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Ma ti si vec za penzije,bez srednje.Dylan Dog je napisao/la:Polako bolan,nisam jos ni iz srednje izasaoharishp je napisao/la:Sa kompletnom ekipom repke i bez navlacenja sudija to jest kradje i tog Bendtnera mozes ubaciti kod ovih atlanskih romaula opet bi bili popuslic.Ali posto je ocito da ce tu biti sranja,skepticnost ostaje.Ja se s tobom nemogu sloziti ni na bankovnom salteru kad primamo peznziju a kamoli ovako.Dylan Dog je napisao/la:Joj Harise,ti jedan dan se slazes sa mnome da su nam sanse minimalne,pogotovo sa krnjom odbranom,a onda ja postavim Bentnerove golove protiv Portugalaca(a nadavao im se) i ti promjenis misljenje.
Idi gledaj gdje ti je Hamsik.![]()
Ne znam vala ni sta je sa Hamsikom,jeli se plasirao![]()
Znaci kad si vidio da sam ja pesimista samo zbog toga si odlucio promjeniti misljenje
Ja sam halailo ovaj baraz,iako je ocito da cemo skupo prodati kozu.
Medjutim bas zato kad nesto halalis,otpises u mislima vrlo je moguce da se na kraju i obveselimo.
Pogotovo mi,kad nas svi otpisu sjebemo i sefa stanicu i cjeli kupe u vozu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Otvorim slučajno temu o Spahiću i vidim da ovaj Ministar piše gluposti, dođem ovdje kad ono još veće gluposti. A jest te krenulo.MinistaR je napisao/la:Nevjerovatno da neko još vjeruje da možemo proći Portugal? Dajte, ohladite. Ovako se pisalo i prošle godine u ovo vrijeme, pa nam se očitala lekcija. Sada jesmo možda zreliji i kvalitetniji, u boljem položaju, ali to opet neće biti dovoljno.
Nevjerojatno da neko još vjeruje da možemo proći? Vidi se da nikad nisi bio sportista, ili ako nekim čudom jesi, baš zbog ovakvog razmišljanja nisi uspio. Oni su sigurno veliki favoriti, ali naravno da vjerujemo i uvijek ćemo vjerovati, jer ovo je fudbal.
A, UEFA ako hoće da ide Portugal, onda će Portugal i otići pa makar dobili 15:0 u Zenici, a ne 3:0. Ali, prestanite sa tim razmišljanjima. Ako je mogla Hrvatska Englesku, možemo i mi Portuagl.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ako u Zenici bude pozitivan rezultat 1 min do kraja negdje na portugalskoj polovici navrnti Ronalda i Nani pa da smo mirni za uzvrat i to igraci koji povratkom papca nece biti u konkurenciji za 2 tekmu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Novi vic igraju Francuska i Bosna fudbala,dodje Skot i usere igru.
Kad cujes Platinija kako se smije i kaze nije to nista slijedeci sudija koristi Castrol ulje.
Kad cujes Platinija kako se smije i kaze nije to nista slijedeci sudija koristi Castrol ulje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidim većina priželjkuje neku ofanzivnu varijantu kući lafo napasti ih ovo, ono...
Mi ne bismo smjeli primiti gol kući ako želimo prolaz... Portugalci će doći i napasti da zabiju gol, i pticama na grani je jasno šta znači pogodak u mreži protivnika u ovakvim utakmicama na strani...
Ne kažem da se branimo ziheraški čitavu utakmicu ali ne smijemo i ne trebamo primiti gol u Zenici...
Mi ne bismo smjeli primiti gol kući ako želimo prolaz... Portugalci će doći i napasti da zabiju gol, i pticama na grani je jasno šta znači pogodak u mreži protivnika u ovakvim utakmicama na strani...
Ne kažem da se branimo ziheraški čitavu utakmicu ali ne smijemo i ne trebamo primiti gol u Zenici...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.