BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Interista
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Interista » 16 okt 2011, 23:49

Vidim spominjete pozivanje Berberovica koliko znam Berberovic se oprostio od reprezentacije i nisam siguran da bi se odazvao opet :?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 okt 2011, 23:52

totasef je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
totasef je napisao/la:Nekako mi je najbolja opcija da stavimo Mravca na desni bek umjesto Mujdze..Ili mozda Berberovica? Subasic je rizik jer nema iskustva a i slabo se postavlja u odbrani..
Trebalo bi sigurno pozvati Bajica i Vranjesa
Mravca na desnog beka :o :o :o

Nisi ti ni lud... :?

Sto bih bio, Mravac je dosta brz za svoju visinu i Pape ga je vec igrao po toj strani protiv Nijemaca i bio je sasvim solidan, ako izuzmemo neka bespotrebna ispadanja kad je isao u napad. Sto bi se Maletic gurao na beka kad vec imamo "prirodno" bolja rjesenja. To se pokusalo i sa Ibricicem nekoliko puta. Momak trci, momak se bori, dobro je.. Al momak se ne zna postaviti u odbrani i tacka... Bio je glavni krivac za gol u Portugalu proslI baraz. Mravac, Berberovic, Bajic... svi su bolje opcije nego Maletic.
Tada se najbolje i pokazao ;)

Jahić je najbolja opcija :roll: :!:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 17 okt 2011, 00:06

Ne trebamo napadati jer bismo ostavili previse prostora za kontre.Ne smijemo primiti gol !!!!
0:0 bi bio super rezultat a o 1:0 i da ne govorim.Treba nam ono malo srece **** mu sunce i hljeb, neki gol iz prekida, odbijanac, nesto... Strah me samo da nas opet izda sreca da oni padavicari, Nani i Ronaldo ne padnu i sudci sviraju penal...Poslije Francuza Reko sam da necu vise u dzamiju otici, pa ni za Bajram... Prodjemo li, mozda i stignem na Bajram namaz.. Ajde Bozeeeeee

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 okt 2011, 00:08

Nevjerovatno da neko još vjeruje da možemo proći Portugal? Dajte, ohladite. Ovako se pisalo i prošle godine u ovo vrijeme, pa nam se očitala lekcija. Sada jesmo možda zreliji i kvalitetniji, u boljem položaju, ali to opet neće biti dovoljno.

Da bi se eliminirao Portuagl, mora se u Zenici dobiti 3:0, jer bi samo na taj način i nekako sačuvao prednost i zaštitio se od sudijskih nepromišljenih odluka. I od artiljerije zvane ronaldonanijevskopostigova haubica.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 okt 2011, 00:53

MinistaR je napisao/la:Nevjerovatno da neko još vjeruje da možemo proći Portugal? Dajte, ohladite. Ovako se pisalo i prošle godine u ovo vrijeme, pa nam se očitala lekcija. Sada jesmo možda zreliji i kvalitetniji, u boljem položaju, ali to opet neće biti dovoljno.

Da bi se eliminirao Portuagl, mora se u Zenici dobiti 3:0, jer bi samo na taj način i nekako sačuvao prednost i zaštitio se od sudijskih nepromišljenih odluka. I od artiljerije zvane ronaldonanijevskopostigova haubica.
Ma sta ce Ronaldo,to je jedan obicni gay koji ce se usrati kada par hiljada ljudi zagrmi "Messi Messi"sa tribina Bilinog Polja :roll:

Slazem se sa ovim postom,sanse su nam minimalne,dosta toga nam se mora poklopiti,sportski se nadati,ali ne treba kritikovati igrace ako ne uspiju,Portugal ima bolje igrace i to je to..
Mozda nasi odigraju nesto na srce,nadati se da i atmosfera bude na nivou,prosli put protiv njih u Zenici brzo su se usutili navijaci..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 okt 2011, 00:57

Sanse su nam "fifti fifti". Oni imaju bolje pojedince i sudiju, mi imamo bolji kolektiv.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 17 okt 2011, 01:03

_dreamer_ je napisao/la:Sanse su nam "fifti fifti". Oni imaju bolje pojedince i sudiju, mi imamo bolji kolektiv.
Slazem se. Uz samo malo srece i naklonosti sudija mi mozemo proci.
YNWA!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 17 okt 2011, 01:08

Tako su mislili i za Sloveniju protiv Rusije u barazu da "mala" Slovenija nema sanse protiv velikih Rusa pa onaj revans ruska loza vrijedna nekoliko milijardi pa ih ta "mala" reprezentacija izbaci ;) vidjet cemo sta ce biti na kraju druge utakmice u Lisabonu :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 01:16

Dylan Dog je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Nevjerovatno da neko još vjeruje da možemo proći Portugal? Dajte, ohladite. Ovako se pisalo i prošle godine u ovo vrijeme, pa nam se očitala lekcija. Sada jesmo možda zreliji i kvalitetniji, u boljem položaju, ali to opet neće biti dovoljno.

Ma sta ce Ronaldo,to je jedan obicni gay koji ce se usrati kada par hiljada ljudi zagrmi "Messi Messi"sa tribina Bilinog Polja :roll:

Slazem se sa ovim postom,sanse su nam minimalne,dosta toga nam se mora poklopiti,sportski se nadati,ali ne treba kritikovati igrace ako ne uspiju,Portugal ima bolje igrace i to je to..
Mozda nasi odigraju nesto na srce,nadati se da i atmosfera bude na nivou,prosli put protiv njih u Zenici brzo su se usutili navijaci..
Da je tako,nebi se onda zayebavali sa Danskom i da ih busi jedan Bendter kojeg jos samo @Paja gotivi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 okt 2011, 01:30

Joj Harise,ti jedan dan se slazes sa mnome da su nam sanse minimalne,pogotovo sa krnjom odbranom,a onda ja postavim Bentnerove golove protiv Portugalaca(a nadavao im se :lol: ) i ti promjenis misljenje.

Ja bi prvi volio da grijesim,i da mi njih izbacimo,ali..

Ne radi se uopce o tome da ja ne vjerujem u nase momke,koliko respektujem njih,a tu su jos neki faktori,znas vec na sta mislim..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 01:56

Dylan Dog je napisao/la:Joj Harise,ti jedan dan se slazes sa mnome da su nam sanse minimalne,pogotovo sa krnjom odbranom,a onda ja postavim Bentnerove golove protiv Portugalaca(a nadavao im se :lol: ) i ti promjenis misljenje.

Ne radi se uopce o tome da ja ne vjerujem u nase momke,koliko respektujem njih,a tu su jos neki faktori,znas vec na sta mislim..
Sa kompletnom ekipom repke i bez navlacenja sudija to jest kradje i tog Bendtnera mozes ubaciti kod ovih atlanskih romaula opet bi bili popuslic.Ali posto je ocito da ce tu biti sranja,skepticnost ostaje.Ja se s tobom nemogu sloziti ni na bankovnom salteru kad primamo peznziju a kamoli ovako.
Idi gledaj gdje ti je Hamsik. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 okt 2011, 02:13

haha, odlično

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 okt 2011, 02:24

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Joj Harise,ti jedan dan se slazes sa mnome da su nam sanse minimalne,pogotovo sa krnjom odbranom,a onda ja postavim Bentnerove golove protiv Portugalaca(a nadavao im se :lol: ) i ti promjenis misljenje.

Sa kompletnom ekipom repke i bez navlacenja sudija to jest kradje i tog Bendtnera mozes ubaciti kod ovih atlanskih romaula opet bi bili popuslic.Ali posto je ocito da ce tu biti sranja,skepticnost ostaje.Ja se s tobom nemogu sloziti ni na bankovnom salteru kad primamo peznziju a kamoli ovako.
Polako bolan,nisam jos ni iz srednje izasao :lol:

Ne znam vala ni sta je sa Hamsikom,jeli se plasirao :lol:

Znaci kad si vidio da sam ja pesimista samo zbog toga si odlucio promjeniti misljenje :D

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 17 okt 2011, 02:27

Zenica: Jahic-Mravac-Spahic-Salihovic
Lisabon: Jahic-Pandza-Spahic (ako ne dobije karton, a imam osjecaj da hoce)-Papac
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 02:51

Dylan Dog je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Polako bolan,nisam jos ni iz srednje izasao :lol:

Ne znam vala ni sta je sa Hamsikom,jeli se plasirao :lol:

Znaci kad si vidio da sam ja pesimista samo zbog toga si odlucio promjeniti misljenje :D
Ma ti si vec za penzije,bez srednje.
Ja sam halailo ovaj baraz,iako je ocito da cemo skupo prodati kozu.
Medjutim bas zato kad nesto halalis,otpises u mislima vrlo je moguce da se na kraju i obveselimo.
Pogotovo mi,kad nas svi otpisu sjebemo i sefa stanicu i cjeli kupe u vozu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 okt 2011, 03:07

Otvorim slučajno temu o Spahiću i vidim da ovaj Ministar piše gluposti, dođem ovdje kad ono još veće gluposti. A jest te krenulo.
Nevjerojatno da neko još vjeruje da možemo proći? Vidi se da nikad nisi bio sportista, ili ako nekim čudom jesi, baš zbog ovakvog razmišljanja nisi uspio. Oni su sigurno veliki favoriti, ali naravno da vjerujemo i uvijek ćemo vjerovati, jer ovo je fudbal.
A, UEFA ako hoće da ide Portugal, onda će Portugal i otići pa makar dobili 15:0 u Zenici, a ne 3:0. Ali, prestanite sa tim razmišljanjima. Ako je mogla Hrvatska Englesku, možemo i mi Portuagl.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 okt 2011, 07:49

Ako u Zenici bude pozitivan rezultat 1 min do kraja negdje na portugalskoj polovici navrnti Ronalda i Nani pa da smo mirni za uzvrat i to igraci koji povratkom papca nece biti u konkurenciji za 2 tekmu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 08:40

Novi vic igraju Francuska i Bosna fudbala,dodje Skot i usere igru.
Kad cujes Platinija kako se smije i kaze nije to nista slijedeci sudija koristi Castrol ulje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 okt 2011, 09:10

Vidim većina priželjkuje neku ofanzivnu varijantu kući lafo napasti ih ovo, ono...

Mi ne bismo smjeli primiti gol kući ako želimo prolaz... Portugalci će doći i napasti da zabiju gol, i pticama na grani je jasno šta znači pogodak u mreži protivnika u ovakvim utakmicama na strani...
Ne kažem da se branimo ziheraški čitavu utakmicu ali ne smijemo i ne trebamo primiti gol u Zenici...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.