Nije fer, to sam ja htio reci.mdss je napisao/la:pjanic kakva asistencija 0-1 roma vodi
Kakva asistencija, u stilu Sneijdera.
SVAKA CAST SVAKA CAST SVAKA CAST SVAKA CAST SVAKA CAST!!!!!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije fer, to sam ja htio reci.mdss je napisao/la:pjanic kakva asistencija 0-1 roma vodi

taman da ja nemorampisati postaqarius je napisao/la:Roma sa Totijom i bez njega jednostavno nije ista-puno je bolja bez Totija.Ne želim da umanjim Totijevu vrijednost,ali on nije dobar vođa a još manje psiholog.Guši igru,usporava je ,svi ga se boje i previše respektuju što se odražava na samu igru.Vidi se koliko loma igra lakše ,lepršavije,igrači e ne boje greške,i nemaju obavezu da svaka lopta mora ići Totiju bez obzira što je neko u boljoj poziciji-to se naročito odnosi na Pjanu jer momak osim asistta,jednostavno plijeni potezima,znanjem,fudbalskom intiligencijom...
Sto ga Pjana "klepi"sedra je napisao/la:Hheheh,evo nam i Lule
Kako bolan nije penalBIHfan je napisao/la:Smjesan penal, jos crveni Kjearu. Hebo ti italijanski fudbal gasim stream.
Ma ovo nije vidjelo penala. U Engleskoj bi ovaj dobio zuti za simuliranje.Adinjo je napisao/la:Kako bolan nije penalBIHfan je napisao/la:Smjesan penal, jos crveni Kjearu. Hebo ti italijanski fudbal gasim stream.
BIHfan je napisao/la:Ma ovo nije vidjelo penala. U Engleskoj bi ovaj dobio zuti za simuliranje.Adinjo je napisao/la:Kako bolan nije penalBIHfan je napisao/la:Smjesan penal, jos crveni Kjearu. Hebo ti italijanski fudbal gasim stream.
Malo je reći...Kobe Bryant je napisao/la:Sudija debele ostetio Romu