FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

astra1922
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la astra1922 » 16 okt 2011, 00:01

e bas si pogodio ovi sto su psovali imali su meze i polovku :lol: :lol: pozdrav za sve iskrene navijace slobode vidimo se na proljece nadam se na boljim mjestima na tabeli :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 16 okt 2011, 00:09

scudetto je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:steta je da alen nije mladi bar pet godina odusevio me je danas.kako se gradi prima loptu vidi se da je bio igracina.danas mi je bilo smijesno da u jednoj utakmici domaca ekipa igra grublje a da gosti dobiju vise kartona.realna podjela bodova iako su obje ekipe mogle do tri.sve najbolje u nastavku sezone.i podrzite svoje momke.sramota je danas kad je cini mi se filipovic stoper izasao ebete mu pojedini mater a momak je odradio dobar posao po meni.sretno u nastavku
To ti je tako kod nas j.ebo lud zbunjenog...

bitno je da se donese meze i polovka i onda opleti po igracima ali najzalosnije sto ovi "normalni" psuju, nikad necu zaboraviti situaciju kad je usao u igru Jusuf Dajic i i ima loptu malo duze u svom posjedu kad cujes medjede sa tribina halo 19-ka dodaj j.ebo ti mater svoju, znaci nema dalje prvo sto stoka ne zna ko je Jusuf Dajic hey Jusuf Dajic zatim psovke da je ne znam ti kakav igrac gdje ces to raditi cuj psovati svom igracu, dosao si da ga gledas i onda mu j.ebes familiju :roll: i to je tako iz utakmice u utakmicu, ali nije to samo kod nas ima toga i na vecini ako ne i na svim terenima u ovoj sabaniji, sta da se radi I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA :mrgreen:
Realno gledajući obje ekipe mogu biti zadovoljne bodom. Mislim da je Zvijezda u ovom trenutku daleko jača od slobode i zbog toga mogu žaliti za sve tri boda. A što se tiče upućenih psovki tuzlacima od njihove publike mogu reći da su to sve takozvani tuzlaci jer pravi tuzlak i pravi zaljubljenik u slobodu to svom igraču ne bi govorio da je mrki cigan. Vidjećete da za kratko vrijeme te iste psovke ti takozvani navijači će upućivati i vojvodi i Alenu bez obzira šta su do sada učinili za slobodu. Što se tiče moje Zvijezde danas smo morali osvojiti tri boda i ja se nikako ne mogu zadovoljiti sa ovim bodom obzirom da su igrači od jučer bili u izolaciji (karantenu) i čitavo vrijeme pripremali se za ovu utakmicu i za prvu gostujuću pobjedu u ovom šampionatu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 16 okt 2011, 02:11

husein veličanstveni je napisao/la:
scudetto je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:steta je da alen nije mladi bar pet godina odusevio me je danas.kako se gradi prima loptu vidi se da je bio igracina.danas mi je bilo smijesno da u jednoj utakmici domaca ekipa igra grublje a da gosti dobiju vise kartona.realna podjela bodova iako su obje ekipe mogle do tri.sve najbolje u nastavku sezone.i podrzite svoje momke.sramota je danas kad je cini mi se filipovic stoper izasao ebete mu pojedini mater a momak je odradio dobar posao po meni.sretno u nastavku
To ti je tako kod nas j.ebo lud zbunjenog...

bitno je da se donese meze i polovka i onda opleti po igracima ali najzalosnije sto ovi "normalni" psuju, nikad necu zaboraviti situaciju kad je usao u igru Jusuf Dajic i i ima loptu malo duze u svom posjedu kad cujes medjede sa tribina halo 19-ka dodaj j.ebo ti mater svoju, znaci nema dalje prvo sto stoka ne zna ko je Jusuf Dajic hey Jusuf Dajic zatim psovke da je ne znam ti kakav igrac gdje ces to raditi cuj psovati svom igracu, dosao si da ga gledas i onda mu j.ebes familiju :roll: i to je tako iz utakmice u utakmicu, ali nije to samo kod nas ima toga i na vecini ako ne i na svim terenima u ovoj sabaniji, sta da se radi I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA :mrgreen:
Realno gledajući obje ekipe mogu biti zadovoljne bodom. Mislim da je Zvijezda u ovom trenutku daleko jača od slobode i zbog toga mogu žaliti za sve tri boda. A što se tiče upućenih psovki tuzlacima od njihove publike mogu reći da su to sve takozvani tuzlaci jer pravi tuzlak i pravi zaljubljenik u slobodu to svom igraču ne bi govorio da je mrki cigan. Vidjećete da za kratko vrijeme te iste psovke ti takozvani navijači će upućivati i vojvodi i Alenu bez obzira šta su do sada učinili za slobodu. Što se tiče moje Zvijezde danas smo morali osvojiti tri boda i ja se nikako ne mogu zadovoljiti sa ovim bodom obzirom da su igrači od jučer bili u izolaciji (karantenu) i čitavo vrijeme pripremali se za ovu utakmicu i za prvu gostujuću pobjedu u ovom šampionatu.
Sloboda se pise velikim slovom...vidim,kod Zvijede nisi fulao :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 okt 2011, 04:23

astra1922 je napisao/la:e bas si pogodio ovi sto su psovali imali su meze i polovku :lol: :lol: pozdrav za sve iskrene navijace slobode vidimo se na proljece nadam se na boljim mjestima na tabeli :)
pa normalno ti ljudi su takvi dodju malo cugnut meza, pa na Tusnu ti je kao da 1 maj slave ljudi :)...posebno sad mogu mislit :)...sad je to jer nema igre, nema ekipe fakticki narou ba dopizdilo stace ebote...mislim ne treba igrace to ipak treba upravi , ali staces ponese penzijonere alkohol :).

Kad se sjetim nekad Kiselog kad on sa A tribine vrisne prije pocetka tekma.."HALO MANEKENIIIIIIIIII" :)...evo ga sad je ovdje kod mene u USA zivi pa se evo i on sikira zbog ovih rezultata :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 16 okt 2011, 04:54

TaRgEt_ je napisao/la:
moranjak je napisao/la:jad i cemer slobode ma vi ste gori nek ovi iz trebinja samo ste cekali da vam sudija svira penal....ma prva liga vam ne gine

Sinko mogao bih nauciti gramatiku , cestitam na bodu zasluzenom komsijama iz Gradačca .
Kad već ispravljaš nekoga...
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 okt 2011, 14:24

Sexmachineboy je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
moranjak je napisao/la:jad i cemer slobode ma vi ste gori nek ovi iz trebinja samo ste cekali da vam sudija svira penal....ma prva liga vam ne gine

Sinko mogao bih nauciti gramatiku , cestitam na bodu zasluzenom komsijama iz Gradačca .
Kad već ispravljaš nekoga...

Sinko kod mene je greska u pisanju , a pogledaj kod njega ne racunajuci ovaj post , slomijo , nek i tako dalje da ne nabrajam , ali ti si nasao da nesto kazes opet . :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 okt 2011, 17:05

Ovo se kod nas pusta na Tusnju prije utakmice!
E jesmo selendra postali!!!
Necu na Tusanj zadugo, mayku im yebem idiotsko-seljacko-malogradjansku-debilsku-provincijalsku...
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 okt 2011, 17:17

Probisvjet je napisao/la:Ovo se kod nas pusta na Tusnju prije utakmice!
Necu na Tusanj zadugo, mayku im yebem idiotsko-seljacko-malogradjansku-debilsku-provincijalsku...
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol:

haman da sam ja na vrijeme odustao, mislim i do ove sezone svakakvo sranje se pustalo ali ovo je dno dna :oops: :oops: :oops:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 okt 2011, 18:04

[youtube][/youtube]
nervozni poštar, folk šaljivdžije, ovo i nije tako strašno ipak se radi o ismijavanju ove vrste muzike

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 okt 2011, 18:08

seven je napisao/la:
[youtube][/youtube]
nervozni poštar, folk šaljivdžije, ovo i nije tako strašno ipak se radi o ismijavanju ove vrste muzike
Ovo nije da je horor, ovo je dno dna, primitivizma i najgoreg sto te u zivotu moze zadesiti. Ovo je rak-karcinom i to koji je uznapredovao i kada nema povratka!
To je znamo mi sigurna smrt. Eto samo sto nas polako ubija!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 16 okt 2011, 18:10

seven je napisao/la:
[youtube][/youtube]
jarane,meni je ovo prestrasno....nije ni cudo sta se sve desava sa klubom kad se sve moguce sa sela sleglo u ovaj grad...ljetos na moru lik mi govori da je tuzlak a nezna gdje je Batva :o :o :shock: :?..jos mi nesto objasnjava o gradu :roll: :o

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 16 okt 2011, 18:13

[youtube][/youtube]
a uvrijedite se kad vam kazemo da ste selendra...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 16 okt 2011, 18:25

ultra_CImanija je napisao/la:
[youtube][/youtube]
zar se zakljucuje po izboru muzike da je neko mjesto selendra...u Sarajevu to niko ne slusa hahhah nasmija me posteno ...budi pametan momce a vidim da ti faliiii ;) ;) :D

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 16 okt 2011, 18:28

[youtube][/youtube]
da nedodes na tusanj radi muzike onda nisi ti pravi i istinski navijac Slobode a savjetujem ti da trebas nauciti ignorisati neke stvariii... :D

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 16 okt 2011, 18:30

ultra_CImanija je napisao/la:
[youtube][/youtube]
a i vi se uvrijedite kad vas zovemo Najnoviji Pazar

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 16 okt 2011, 18:51

@ajla vjerovatno ima i kod nas onih koji slusaju... al kod vas pustaju ovo na stadionu himna vam postala XD
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 16 okt 2011, 18:59

ultra_CImanija je napisao/la:@ajla vjerovatno ima i kod nas onih koji slusaju... al kod vas pustaju ovo na stadionu himna vam postala XD

jedanput pusteno i himna nam de bgt treba biti pametan i nekad usta zacepiti...ne planiram se radi ovog prepirati ;)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 16 okt 2011, 19:06

ultra_CImanija je napisao/la:@ajla vjerovatno ima i kod nas onih koji slusaju... al kod vas pustaju ovo na stadionu himna vam postala XD
tako je...de ti nama pazarac objasni jos jednom ko je seljak a ko nije

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 okt 2011, 21:25

Pazarci znaju kenjati , samo iz supljeg u prazno , a s obzirom da je komentator ili onaj pokusaj dosao s vasara iz Puracica sta ocekivati nego ovakvu muziku realno .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 17 okt 2011, 00:33

A ovaj sto je pusto ,znam ga ja malo je poremecen je*i ga ,covjek boluje od PTSP-a (zalosno al istinito) .. Mozda je za svoju dusu pustio ,mozda nisu imali druge "kasete" (jer na cd.ove vjerovatno ne pustaju) ,mozda mu je ekipa s A tribine posudila - zaprjetila da pusti ,makar da se oni opuste tamo uz rakiju i jagnjetinu - svinjetinu (zavisi ko sta jede ,a oni jedu sve vjeruj te :mrgreen: ) I da vise ne pametujem ovdje ,gledao sam citavu utakmicu s tribine "stajanje" (inace radovi u toku ,daj boze do 2020) i iskreno dugo nisam losiju utakmicu gledao .. Nigdje prilika sem onog zuce sto je igro u zrinji sto je isprozivan ,i to je to. 2 liga ,pokazna i IDEMO :cry: Tuzno ali realno je*i ga
95% forumasa ,gdje vjerovatno spadas i ti ne odete na 2 utakmice ,daj boze 3 (da vam i derbi racunam) ste najgori .. Vi pisete po tudjim temama gdje se ne spominje vas klub .. I takvih je jos i bit ce vas (INTERNET ZLO)

Iz ljubavi drugovi ,braco .. Iz ljubavi !

slika
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.