Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

cala
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la cala » 16 okt 2011, 15:26

ko jos igra arsenal na kladionici u zadnje vrijeme, apsolutno nista nije sigurno

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 okt 2011, 15:37

Ja sam zadovoljan prvim poluvremenom. :mrgreen:

Dali su gol iz slobodnog udarca, u situaciji gdje ,realno, ne može da bude niko ne može biti kriv. Lopta je išla pod samu prečku, preko živog zida. :shock:

Majstor Szczesny opet pokazuje svoj kvalitet i opravdava komentar na jučerašnjoj tekmi Liverpool-Man. Utd (a komentator je govorio o prelasku Reine u Arsenal) gdje je rekao: Arsenalu ne treba da bude žao zbog toga (transfera), jer su dobili vjerovatno najboljeg mladog golmana na svijetu. 8-)

Jenkinson je bio vrlo dobar. Puno manje (odnosno ni jednu) prilika je Sunderland stvorio po desnoj strani, nego po lijevoj. A Carla sam vidj'o i u napadu.

Mertesacker i Koscielny su odigrali solidno.Nisu napravili ni jednu veću grešku, bar to raduje. Ni na vidiku kiksera. :lol:

Gibbs-a sam malo vidio , a i to što sam vidio je bilo u ofanzivi. U zadnjoj liniji meni najlošiji igrač.

Što se sredine tiče: Song opet pokazuje kakav je tehničar. :lol: Sjajno igra sredinu terena. Mnogo uključivanja u napad, dosta toga stiže i u odbrani.

Arteta je ,što se tiče tog dijela ekipe, najslabija karika. Oprostio sam mu igranje rukom (nakon čega je uslijedio gol), al' ona igra na zor mi ide na živce. Umjesto da doda RvP-u, on ostavi za Walcotta, koji kupi loptu i ide 1 vs 1 na golmana, on pokušava proigrati direktno Walcotta, a i sam vidi da ne može.

Rosicky je munja. :mrgreen: Opet podsjeća na onog igrača iz Dortmunda. Jedna sjajna duga lopta , koja je putovala makar 20-30 metara po zemlji, za Gervinha, izmedju 3/4 protivnika, 2-3x sjajno okretanje sa loptom, u trenucima kada protivnik misli da nema kud. Meni je bio sjajan. :D

U napadu: Gervinho igra solidnu tekmu. Sve prilike koje suišle preko krila su bile njegovih ruku djelo (svaka prilika preko desne je Jenkinsonova kreacija :D ). Al' malo , trunku konkretnosti, ne bi štetilo da vidim. Pored toga se puno više vraća u odbranu za razliku od Thea. Taj tip me nervira jer je strašno pasivan. :x

A za RVP-a šta reći? Majstor ostaje majstor. ;) Sjajno izbacivanje i lob. Lopta se kotrljala po liniji. Jedan sasvim solidan šut nakon njegove samostalne akcije i gol. :)

U drugom poluvremenu očekujem golove, jer je atraktivna i zanimljiva tekma. ;) Možda RvP još 1 i Gervinhov jedan. Mislim da je dovoljno. :mrgreen: A od Sunderlanda ne očekujem više od 1 gola, jer su i ovaj dali zbog Arsenalove greške, a ne zbog svog kvaliteta ( dobro, presudio je Larssonov kvalitet, al' prethodila je glupost).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 okt 2011, 15:43

Kakav trk Rose, strasno.

Neymar_killer
Kontakt:

Post Postao/la Neymar_killer » 16 okt 2011, 15:44

Ad0 je napisao/la:Zamalo 1:2 vezze vi nemate :lol: :lol: :lol: :lol:
slažem se s tobom, nema te vi pojma, zbog vas ću cucnit na kladionici :/
Kakav Arsenal, lošijeg kluba u zadnje vrijeme nisam vidio ://

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 16 okt 2011, 15:49

Ima li ko link da valja=? :oops:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 okt 2011, 16:03

Arsenalisation je napisao/la:Ima li ko link da valja=? :oops:
sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobar Shava...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 16 okt 2011, 16:11

RVP ! :o
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 okt 2011, 16:11

ROBIN TATA !

Ovaj Jenkinson je retardiran frajer, sad zbog njeg mog'o penal bit :S
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 16 okt 2011, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 okt 2011, 16:12

Evo gaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:
Jedan za jedan. :lol: :lol: :lol: Robinnnnnnnn vaaaaaaan Persieeeeeeeeeee!!!!!!
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 16 okt 2011, 16:12

E DA NAM NIJE NJEGA DZEBINAM KRAJ BIJO PROPALI BI ..................... KO JUGOSLAVIJA

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 16 okt 2011, 16:13

robiiiiiiiiiiiiinnn!!!
Izdržati, to je temelj vrline!

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 16 okt 2011, 16:15

zabi ga robbie van rapist

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 okt 2011, 16:26

Arshavin krene dobro i onda odustane od lopte, ili srlja ko bik naprijed. Jenkinson je novi Almunia/Skilavi..

Sve u svemu, kad se sabere i oduzme, puno grijesimo. Dok se to ne ispravi, ili cemo gubit, ili ce bit ovakve zilave pobjede.

RvP !
haris10 je napisao/la:losi ste a ja budala uvijek vas forsiram na kladionici
I dobijes vako pare na Arsenalu? Ha ? :lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 16 okt 2011, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 okt 2011, 16:32

@edin nije radi Jenkinsona vec radi Benayouna, Jenkinson je odigrao dobru utakmicu, covjek ima bolji centarsut nego i jedan drugi igrac u Arsenalu..
Celik!3,2,2.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 okt 2011, 16:34

Frajer je taraba žestoka. Al' hajd, mozda ce nekad bit nesto od njega..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 okt 2011, 16:36

Jesi gledao utakmicu ili pricas na osnovu proslih iskustava??? Bas je dobro odigrao utakmicu, covjek je svaku loptu odlicno centrirao a u odbrani samo jednu gresku imao..
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 16 okt 2011, 17:25

rosicky po meni extra odigrao, jenkinson nije bio los, rvp standardno odlican, zao mi sto ne udje onaj sut sto je pogodio stativu, walcott slabo nekako, gibbs mi se ne svidja jer puno forsira visoke centarsuteve kad zna da mi nemamo nekih skakaca
ja prezadovoljan, momci imaju taj neki boost pred tekmu sa marseiom

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 16 okt 2011, 17:36

Nedostajala mi je jedna Arsenalova utakmica. Nisam pratio dvije tekme prije ove reprezentativne pauze i sada sam odgledao ovu. Momci dobro odigrali, a ne bih nikoga posebno izdvajao. Trebala nam je ova pobjeda da podignemo samopouzdanje ped tekmu sa Marseilom. Čini mi se da smo se ponovo vratili našem stilu igre i ponovo ličimo na onaj stari Arsenal.

GO GUNNERS

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 okt 2011, 18:54

AllGunsBlazing je napisao/la:@edin nije radi Jenkinsona vec radi Benayouna, Jenkinson je odigrao dobru utakmicu, covjek ima bolji centarsut nego i jedan drugi igrac u Arsenalu..
Gledo sam prvo poluvrjeme, gdje je covjek napravio kardinalnu gresku, poslje koje bi mogao pasti gol, da nije bilo prosjecnog nam golmana. Tako da bas i neznam jel bio dobar, osim ako je u drugom poluvremenu odigro utakmicu zivota, a u to cisto sumnjam.

http://arsenalist.com/video/?id=xlq4y5" onclick="window.open(this.href);return false;

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 16 okt 2011, 19:32

Nekad se zapitam da li je Wengeru bitno doci do pobjede, danas ubacuje Benayuna a izbacuje gervinja mislim stvarno nema smisla i na kraju benayun asistira sunderlandovom saigracu sreca pa je sudac malo navlacio nama i nije svirao penal al zaista ne znam koji je vengeru racku. I forsiranje jenkinsona nije potrebno danas rosicki je odradio odlicnu utakmicu Song i Persie su bili na vrhuncu arteta nije los stoperi su bili na zavidnom nivou jedino nam malo fali kreatorske igre to nemamo to se vidi da nam fali jacky i diaby al eto uskoro je Abou tu i bice bolje na sredini nadam se da cemo nastaviti pobjedama.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.