Dobra stvar.
Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Muzika
Poznat mi ovaj odnekudWilly je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da se uključim u raspravu o metalu. Slušam rock, pomalo i sviram, prije sam poviše svirao
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
evo da postavim prvi snimak svoje ''skromne''grupe...pokusali smo odsvirati tisinu od bajage,pa et,uspjeli smo nekako..ovo je prvo zajednicko sviranje mene i jarana a i nemamo neki dug staz na gitarama..ja jedno 20 dana a on malo duze nekih 5-6 mjeseci...pa dajte neku ocjenu,nemojte bit puno strogi...
ja pjevam prvu strofu a on drugu....samo recite da ja bolje pjevam...da ga mogu zabavat malo
[youtube][/youtube]
ja pjevam prvu strofu a on drugu....samo recite da ja bolje pjevam...da ga mogu zabavat malo
[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- spielführer_21
- Kontakt:
Imaš dobar glas, ne zezam.. bolji si od druga
Malo žurite u ritmu ( na nekim mjestima i previše), ali s obzirom na tako kratak staž u sviranju nije loše.. Ne znam jeste li to planirali, ali jedan trza prvo "donje" žice (više tonove) bar mi se čini, što ne zvuči loše.. Jeste li oba svirali otvorene akorde Am, C, G (na prvoj poziciji) ili je neki hvatao bare akord? (Ti vjerovatno još ne možeš to, dakle mogao je samo drug)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Nisam strucnjak,al zvuci dobroT-MAC je napisao/la:evo da postavim prvi snimak svoje ''skromne''grupe...pokusali smo odsvirati tisinu od bajage,pa et,uspjeli smo nekako..ovo je prvo zajednicko sviranje mene i jarana a i nemamo neki dug staz na gitarama..ja jedno 20 dana a on malo duze nekih 5-6 mjeseci...pa dajte neku ocjenu,nemojte bit puno strogi...
ja pjevam prvu strofu a on drugu....samo recite da ja bolje pjevam...da ga mogu zabavat malo![]()
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ovo mi je trebalospielführer_21 je napisao/la:Imaš dobar glas, ne zezam.. bolji si od drugaMalo žurite u ritmu ( na nekim mjestima i previše), ali s obzirom na tako kratak staž u sviranju nije loše.. Ne znam jeste li to planirali, ali jedan trza prvo "donje" žice (više tonove) bar mi se čini, što ne zvuči loše.. Jeste li oba svirali otvorene akorde Am, C, G (na prvoj poziciji) ili je neki hvatao bare akord? (Ti vjerovatno još ne možeš to, dakle mogao je samo drug)
a za ritam znamo,brzali smo..imali smo osjecaj kao da jedan drugog ganjamo...a to oko zica nije bas tako...
ima tu jedna caka,on svira samo sa palcem,dok ja sviram sa svim prstima,pa si mozda zato imao takav osjecaj...i da,islo je bez bare akorda...
uostalom,hvala na komentu...bice jos snimaka samo dok uvjezbamo
@zahvaljujem dylane
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Megamon
- Kontakt:
Uh yebem ti hljeb
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Megamon
- Kontakt:
Veceras bas sranje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
karameldar
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
solidno dobar glas bit ce puno bolje kad se uskladite sa gitarama sve u svemu vrlo dobro ocjena 4T-MAC je napisao/la:evo da postavim prvi snimak svoje ''skromne''grupe...pokusali smo odsvirati tisinu od bajage,pa et,uspjeli smo nekako..ovo je prvo zajednicko sviranje mene i jarana a i nemamo neki dug staz na gitarama..ja jedno 20 dana a on malo duze nekih 5-6 mjeseci...pa dajte neku ocjenu,nemojte bit puno strogi...
ja pjevam prvu strofu a on drugu....samo recite da ja bolje pjevam...da ga mogu zabavat malo![]()
[youtube][/youtube]
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Unforgotten
- Kontakt:
Nije loše, s obzirom na to koliko dugo svirate.T-MAC je napisao/la:evo da postavim prvi snimak svoje ''skromne''grupe...pokusali smo odsvirati tisinu od bajage,pa et,uspjeli smo nekako..ovo je prvo zajednicko sviranje mene i jarana a i nemamo neki dug staz na gitarama..ja jedno 20 dana a on malo duze nekih 5-6 mjeseci...pa dajte neku ocjenu,nemojte bit puno strogi...
[youtube][/youtube]
Kao što je već neko rek'o malo je prebrzo, ali to se stiče vremenom, i samo vježba može dovesti do usklađivanja gitara.
Što se tiče glasa, i nije baš pjesma iz koje možemo vidjet' neke vokalne sposobnosti, al' je definitivno da imaš bolju "boju glasa" od jarana
I ja sa jaranom nešta slično pokušavam, ništa dosada nismo snimali, a i kako ćemo kad većinom u kafani uzmemo gitaru i mlatimo praznu slamu.
Ja bi vam preporučio da malo počnete praviti svoju muziku, ko zna, mozda pokreneta kakvu revoluciju 21. stoljeća.
Sretno vam
P.S. Evo sad vidjoh još vaših covera, ovaj nothing else matters intro nije loše, ofc fali malo vježbe da se uspješno pohvataju ti neki tabovi (znam po sebi jbg.). Definitivno ste dobri ukoliko svirate manje od godinu. Još jednom, sa srećom
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
s iskustvom ćete biti sve bolji,rock onT-MAC je napisao/la:evo da postavim prvi snimak svoje ''skromne''grupe...pokusali smo odsvirati tisinu od bajage,pa et,uspjeli smo nekako..ovo je prvo zajednicko sviranje mene i jarana a i nemamo neki dug staz na gitarama..ja jedno 20 dana a on malo duze nekih 5-6 mjeseci...pa dajte neku ocjenu,nemojte bit puno strogi...
[youtube][/youtube]
i da ti pjevaš bolje
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.