SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
hoce li dobit ovaj napoli,cekam ih na kladionici 

Ybeno ljudi. Nece nas, a i Parma nam ne lezi. Svaceg moze biti ovde. 

jel ima neko link?
ha ya je napisao/la:jel ima neko link?
http://www.sportlemon.tv/v-2/10/160/v-316196.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvijek zaseru protiv istih..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
sve im idiotsko...njih cekam i oborise me 

1:1 Mascara!!
Avanti Napoli! Idemo momci, jos 10 minuta + sudijska nadoknada.
1:2
Ne mogu da vjerujem...
Avanti Napoli! Idemo momci, jos 10 minuta + sudijska nadoknada.
1:2
Ne mogu da vjerujem...
da ne povjerujes 1 : 2 

Jbga, Napoli protiv Chieva, Fiorentine i Parme jednostavno ne ume da igra. Tada se mase 100$ prilike, prima se po 2-3 gola iz kontranapada, juri se prednost protivnika pola tekme, a kada se ona stigne - lagano se primi gol.
Sta da se radi, jer neko mora da naplati losu defanzivu Mazzarrija.
Forza ragazzi!

Forza ragazzi!
Dodao bih ovdje i Udinese.MaGiCa je napisao/la:Jbga, Napoli protiv Chieva, Fiorentine i Parme jednostavno ne ume da igra. Tada se mase 100$ prilike, prima se po 2-3 gola iz kontranapada, juri se prednost protivnika pola tekme, a kada se ona stigne - lagano se primi gol.![]()
Forza ragazzi!
Giovanni Trapattoni, bivši trener Juventusa, Intera i Milana, a danas izbornik reprezentacije Irske, iznio je stav da je Napoli favorit za osvajanje Scudetta.
"Momčad Waltera Mazzarrija je favorit za osvajanje Scudetta", izjavio je za Corriere Dello Sport. "Znate li na koga me podsjećaju? Na momčad Intera s kojom sam osvojio naslov. Imaju istu glad za pobjedom."
"Mazzarri je uspio stvoriti taj mentalitet, a uz to ima i one tri zvijeri u napadu. Oni se mogu približiti triju Maradona-Careca-Giordano. Naravno, nitko od njih nije kao Diego, koji je bio poput izvanzemaljca, no Edinson Cavani, Marek Hamšik i Ezequiel Lavezzi upotpunjuju jedan drugoga."
Trapattoni je otkrio i što bi moglo predstavljati poteškoću njegovim favoritima za naslov: "Napoli ima samo jedan problem. Ne smije ih pomesti entuzijazam u gradu. Vruć teren u Napoliju može biti opasan."
Trapattoni je prokomentirao i loš početak sezone Intera: "Dojam je da se njihova era približava kraju. Sjećam se kada se to dogodilo mojem Juventusu. To nije lagan trenutak, tako da je potrebno strpljenje sljedećih godinu-dvije", zaključio je.
"Momčad Waltera Mazzarrija je favorit za osvajanje Scudetta", izjavio je za Corriere Dello Sport. "Znate li na koga me podsjećaju? Na momčad Intera s kojom sam osvojio naslov. Imaju istu glad za pobjedom."
"Mazzarri je uspio stvoriti taj mentalitet, a uz to ima i one tri zvijeri u napadu. Oni se mogu približiti triju Maradona-Careca-Giordano. Naravno, nitko od njih nije kao Diego, koji je bio poput izvanzemaljca, no Edinson Cavani, Marek Hamšik i Ezequiel Lavezzi upotpunjuju jedan drugoga."
Trapattoni je otkrio i što bi moglo predstavljati poteškoću njegovim favoritima za naslov: "Napoli ima samo jedan problem. Ne smije ih pomesti entuzijazam u gradu. Vruć teren u Napoliju može biti opasan."
Trapattoni je prokomentirao i loš početak sezone Intera: "Dojam je da se njihova era približava kraju. Sjećam se kada se to dogodilo mojem Juventusu. To nije lagan trenutak, tako da je potrebno strpljenje sljedećih godinu-dvije", zaključio je.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- anton 1983
- Kontakt:
Pa sad vi meni recite da ja nisam najjači lik na svijetu?anton 1983 je napisao/la: S druge strane imate primjer napoli na kojeg svi drkaju, a tek 5 kola je u SERIJI A prošli, imaju "SAMO" 11 il 10 bodova više ne znam i to je to. No oni su ipak drugi u skupini sa bayernom i Cityem - kužite? Najsmješnije je to kaj bu za mjesec dva u Napoliju situacija takva da se klub "raspada" i igrači "žele" proč, a u BvB-u će se pričati o obrani naslova i produljivanju ugovora sa Gotzeom...

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- JuveSissoko
- Kontakt:
ti je si "nesto..." na svijetu.anton 1983 je napisao/la:Pa sad vi meni recite da ja nisam najjači lik na svijetu?anton 1983 je napisao/la: S druge strane imate primjer napoli na kojeg svi drkaju, a tek 5 kola je u SERIJI A prošli, imaju "SAMO" 11 il 10 bodova više ne znam i to je to. No oni su ipak drugi u skupini sa bayernom i Cityem - kužite? Najsmješnije je to kaj bu za mjesec dva u Napoliju situacija takva da se klub "raspada" i igrači "žele" proč, a u BvB-u će se pričati o obrani naslova i produljivanju ugovora sa Gotzeom...![]()

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- anton 1983
- Kontakt:
priznaj da si osjetio neugodnu bol kad si pročito ovaj post. Jednostavno zabolila te moja jačina!JuveSissoko je napisao/la:ti je si "nesto..." na svijetu.

Prejak sam. Samo ne znam kak će sad to neki obraniti

Da mi je to za vidjeti...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Svoj si forum pobucao 1om jacinom, a sada imas otprilike zelju da uradis i ovdeanton 1983 je napisao/la:priznaj da si osjetio neugodnu bol kad si pročito ovaj post. Jednostavno zabolila te moja jačina!JuveSissoko je napisao/la:ti je si "nesto..." na svijetu.![]()
Prejak sam. Samo ne znam kak će sad to neki obraniti![]()

Pakosno od tebe mali Krautu. Ali jako providno.

- JuveSissoko
- Kontakt:
e moj kralju, niko te ne jbe ni 5% i te tvoje postove, provokacije i slicno, pa si poceo sam sebe da citiras.A ovaj podforum ti je kanal za izlijevanje frustracije, jer pratis iz kola u kolo rezultate i javljas se u skladu sa njima.Sto imam osjecaj da ti s vremenom sve vise volis Serie A, jer da je suprotno ne bi bio stalno ovdje i pratio rezultate ove lige.A da me zabolila jacina, priznajem, glupost zna da zaboli, mozak hoce da utrne od boli kad citas razne glupe recenice, pogotovo kad neko sam sebe citira kao jedini nacin da komunicira al eto ja sam se javio da ti pomognem, cisto da odagnam bol iz mozga koja se kod mene javi kad procitam tvoje postove.anton 1983 je napisao/la:priznaj da si osjetio neugodnu bol kad si pročito ovaj post. Jednostavno zabolila te moja jačina!JuveSissoko je napisao/la:ti je si "nesto..." na svijetu.![]()
Prejak sam. Samo ne znam kak će sad to neki obraniti![]()

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- anton 1983
- Kontakt:
Magični kaj si se odmah uzjebo? Pa kaj ne igraju Bayern - Napoli u utorak? Pa daj da malo dignemo atmosferu! Kad je već tako otužna u Napolijevom taboru!MaGiCa je napisao/la:
Svoj si forum pobucao 1om jacinom, a sada imas otprilike zelju da uradis i ovde![]()
Pakosno od tebe mali Krautu. Ali jako providno.

ovo vas ćeka u utorak!

U utorak ce se Matador radovati. Ali, onaj pravi, sto se ne saplice dok hoda. **** = overrated BuLi shitanton 1983 je napisao/la:Magični kaj si se odmah uzjebo? Pa kaj ne igraju Bayern - Napoli u utorak? Pa daj da malo dignemo atmosferu! Kad je već tako otužna u Napolijevom taboru!MaGiCa je napisao/la:
Svoj si forum pobucao 1om jacinom, a sada imas otprilike zelju da uradis i ovde![]()
Pakosno od tebe mali Krautu. Ali jako providno.![]()
ovo vas ćeka u utorak!

- anton 1983
- Kontakt:
E TOTOTOTOTOTOTOOTOTOTOTOOTOTO!!!!!!!!!!!MaGiCa je napisao/la:
U utorak ce se Matador radovati. Ali, onaj pravi, sto se ne saplice dok hoda. **** = overrated BuLi shit
I onda se ljudi čude...

Inaće di ćeš ti gledat tekmu? Ja neam drugog izbora osim streama, al to mi se gadi!
bez brige još buš se ti ove godine zbog mene žiPciro!

Tugnavelli bio sam ti u Zagrabiji, tocnije u Sv. Nedjelji kod ZGa. Da sam znao di si, nazvao bih te na 1 Nastro Azzurro. Ona svapska piva nemaju taj gust.anton 1983 je napisao/la: E TOTOTOTOTOTOTOOTOTOTOTOOTOTO!!!!!!!!!!!
I onda se ljudi čude...![]()
Inaće di ćeš ti gledat tekmu? Ja neam drugog izbora osim streama, al to mi se gadi!
bez brige još buš se ti ove godine zbog mene žiPciro!

Tekmu bum gled'o ili na RTS ili na Sky calcio. Ne znam za tebe, ali bi pala krv ako bi je gledali zusammen.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 0 gostiju.