Moderator/ica: GracanicaAA
mislim, je li i po tvom mišljenju loš bio?Bihac-City-Boy je napisao/la:http://www.****/vijesti/263- ... rojke.html" onclick="window.open(this.href);return false; PROCITAJKipo je napisao/la:zbog čegaBihac-City-Boy je napisao/la:NK JEDINSTVO - CAPLJINA 1:0
SUDIJA = KATASTROFA
On je nas Mujkic broj dva akobogda hehe. Nadam se da ce ostati u Jedinstvu dugo vremenaSejtanCazin je napisao/la:Davno je Keran prerastao ovu ligu, zao mi je samo sto je iz Krajine otisao u Jedinstvo, nadam se da ce uspjeti u karijeri jer mi je kolega i znam koliko se trudio i namucio na svakom treningu do sada .
Koliko vas dolazi u Kladusu?Bihac-City-Boy je napisao/la:subota sa pocetkom u 15:00
KRAJISKI DERBI : KRAJISNIK V.KLADUSA - JEDINSTVO BIHAC !
IDEMO IM SIME ZATRATI
FORZA JEDINSTVOO !!
nezna se jos uvijek nista.. imamo vremena da to rijesimo sve i organizujemo do subote. ja sam isao prosli put u Kladusu. nije nesh posebno bilo. nas 30-ak tako nesh ali bilo je dobro hehePetko je napisao/la:Koliko vas dolazi u Kladusu?Bihac-City-Boy je napisao/la:subota sa pocetkom u 15:00
KRAJISKI DERBI : KRAJISNIK V.KLADUSA - JEDINSTVO BIHAC !
IDEMO IM SIME ZATRATI
FORZA JEDINSTVOO !!
hehe naravno to se podrazumijevaSejtanCazin je napisao/la:Sretno vam bilo, odrzite im lekciju u navijanju i ponasanju kao i mi prosle godineI pozdravite za nas 'skorog' povratnika
![]()
jeste bilo je 15-ak momaka sto su navijali,ostali sto su bili tamo iz Bihaca su samo gledali ali eto bilo je 15-ak sto su navijali i parolu su stavili sretan rodjendan petom korpusu armije BiH ( Sili Nebeskoj ) .SejtanCazin je napisao/la:E momci da vas upitam koliko vas je bilo dolje u zamisljenoj pokrajini i jeste navijali i to ? I da mi ko potvrdi da lazu ono o razbijenom busu jer su to dolje inace djeca ?
a ma ja opet kazem trebali su pokusati kamenovati navijace pa bih vidjeli kako bih prosli..SejtanCazin je napisao/la:Da vidimo hoce li kamenovati nama kada dodjemo dolje![]()
Bio sam u pravu da je bilo zaleđe kod 2.gola Krajišnika.Grdan je napisao/la:Zaustavljao sam video,ja mislim da je kod 2. gola Krajišnika bilo je zaleđe.Očito je trebalo biti zaleđe ili penal da Krajišnik pobjedi.
http://www.google.ba/url?q=http://www.y ... ExBYwnmqFg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sami procijenite.
OVAJ MOMAK NEMA VEZE SA SILOM NEBESKOM,TE NE GOVORI U IME GRUPE! SVE STO KAZE U IME SILE NEBEKSE MOLIM VAS DA GA NE SHVATATE OZBILJNOBihac-City-Boy je napisao/la:a ma ja opet kazem trebali su pokusati kamenovati navijace pa bih vidjeli kako bih prosli..SejtanCazin je napisao/la:Da vidimo hoce li kamenovati nama kada dodjemo dolje![]()
zadnji put u Kladusi kad smo bili svi nesto lamprdaju a kad im se pokazu muda odmah prpa.. ma pickice su to sve to je vec dokazano jos od 92-95e ..
NEK TI IMAS VEZE PAMETNJAKOVICU JEDNA.. NEMORAM NI NAGAĐATI KO SI... ODVRATAN KAO INACEBihacBoys je napisao/la:OVAJ MOMAK NEMA VEZE SA SILOM NEBESKOM,TE NE GOVORI U IME GRUPE! SVE STO KAZE U IME SILE NEBEKSE MOLIM VAS DA GA NE SHVATATE OZBILJNOBihac-City-Boy je napisao/la:a ma ja opet kazem trebali su pokusati kamenovati navijace pa bih vidjeli kako bih prosli..SejtanCazin je napisao/la:Da vidimo hoce li kamenovati nama kada dodjemo dolje![]()
zadnji put u Kladusi kad smo bili svi nesto lamprdaju a kad im se pokazu muda odmah prpa.. ma pickice su to sve to je vec dokazano jos od 92-95e ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.