FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma sad da je Široki kiksao to ne bih baš rekao, neće se dole uzimat lako bodovi, a po izvještaju stiče se utisak da je Leotar bio bliže pobjedi, što će reći da Široki može biti poprilično zadovoljan bodom. Borac je nažalost uspio da prekine crni niz tamo gdje se nije očekivalo da će to uraditi i mislim da ni to nije neki bajan rezultat za nas. O Sarajevu da ne pričam, velika je šteta što se nisu okliznuli u utakmici u kojoj su imali šansu za to, teško da će se nešto slično ponoviti u Lavoru u narednim mečevima. Shodno tome, pobjeda u Gabeli, gdje su se dosad dijelili bodovi na vagone, je imperativ i očekujem da ćemo nastaviti sa dobrim partijama koje smo pružali prije reprezentativnih mečeva. Ako iskoristimo dobar raspored koji imamo mislim da možemo do jesenje titule, mada bismo trebali biti zadovoljni ako budemo za prvim zaostajali do 3 boda.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Na vagone? GOŠK u Gabeli, u prvenstvenim uakmicama, nije poražen 17 mjeseci.Hawking je napisao/la: Shodno tome, pobjeda u Gabeli, gdje su se dosad dijelili bodovi na vagone
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- bistrikboy
- Kontakt:
Hajde Željo pobjedi molim te.Nece san na oci da ga yebes...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sutra aBd 3 boda lagano u pađe i da priđemo Širokom na 3 boda i odmaknemo se Borcu na 3...
Ukoliko se ponove igre iz prethodnih susreta, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje...
SAMO PONOSNO I HRABRO!
Ukoliko se ponove igre iz prethodnih susreta, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje...
SAMO PONOSNO I HRABRO!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[youtube][/youtube]
Uljepsaj mi dan ŽELJOOOOOOOOOOOOOO!
Uljepsaj mi dan ŽELJOOOOOOOOOOOOOO!
Zna se kako treba sa Trojancima- opsada,pa ,ako zatreba i trojanski konj.Očekujem pobjedu.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Normalno!Buu je napisao/la:Hoce li biti utakmica na bhradiu ?
Samo da mi ne primimo prvi gol u prvim minutama, prve minute su kobne na gostovanjima bile, Travnik i Zenica primjeri...
Ž '21!
Željezničar će danas nasupati u sastavu: Gušo - Čolić B, Kvesić, Bogičević, Vasilić - Gerhardt, Svraka, Selimović, Zeba, Jamak - Adillović.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- AmanijakzO
- Kontakt:
6'
Prva opasnot pred golom gostiju. Karić šurtirao, no Gušo odbranio.
Prva opasnot pred golom gostiju. Karić šurtirao, no Gušo odbranio.
- zubanovic89
- Kontakt:
Nadam se pobjedi iskreno 
Edit: Po ovom textualnom prenosu gosk nas pravo stisnuo
'8 - Domaći preko Dudića imali polupriliku ali bez problema za Gušu.
pa ovaj bosnjak prije toga guso nekome odbranio ne bi valjalo da ga primimo na otvaranju

Edit: Po ovom textualnom prenosu gosk nas pravo stisnuo
'8 - Domaći preko Dudića imali polupriliku ali bez problema za Gušu.
pa ovaj bosnjak prije toga guso nekome odbranio ne bi valjalo da ga primimo na otvaranju
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- AmanijakzO
- Kontakt:
8'
Još jedna dobra akcija domaćih, lopta dolazi do Bošnjaka, koji šutira, ali malo iznag gola Željezničara. GOŠK je bolji na otvaranju, igra se uglavnom na polovici Želje.
Još jedna dobra akcija domaćih, lopta dolazi do Bošnjaka, koji šutira, ali malo iznag gola Željezničara. GOŠK je bolji na otvaranju, igra se uglavnom na polovici Želje.
MA PRESING NA NJIHOVU ZADNJU LINIJU i oni su gotovi i ne dat im vise gore da idu
- AmanijakzO
- Kontakt:
16. minut
GOŠK bolji od Željezničara, njegovi igrači pokazuju veću želju za osvajanjem bodova.
GOŠK bolji od Željezničara, njegovi igrači pokazuju veću želju za osvajanjem bodova.
ove levatine treba uzet pazi sad kontre kad im spucamo... e Oda konto sam da si pametniji
-
- Kontakt:
Zna li neko šta ćemo za srijedu, Olimpic - Željo, da li će biti okupljanje neko ili nešto, može li se ući na stadion sa šalom Želje, ne mogu nam to valjda zabraniti !?
NEMAM REZERVNU ZEMLJU NEMAM 2 KLUBA OVO JE MOJA ZEMLJA ŽELJO JE MOJA LJUBAV!
- AmanijakzO
- Kontakt:
15'
Još jedna prilika za domaće. Zeba je izgubio loptu na polovini GOŠK-a, sjevnula je kontra, Tomić je krenuo sam prema guši, no u posljenji momenat stiže Bogičević i njegov udarac blokira. Lopta odlazi u korner.
Još jedna prilika za domaće. Zeba je izgubio loptu na polovini GOŠK-a, sjevnula je kontra, Tomić je krenuo sam prema guši, no u posljenji momenat stiže Bogičević i njegov udarac blokira. Lopta odlazi u korner.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.