Rooney na klupi...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kakvoj ba Areni !!! Kad je to bila EPL na Areni ??BH Patriot je napisao/la:Hoće li biti prijenosa na Areni 1 ?!
Nije De Gea odbranio ,nego ga je Suarez pogodio .reds je napisao/la:Slabo,slabo,očekivao sam daleko više kako od Liverpoola tako i od same utakmice.
Bila je jedna prava šansa i to ona Suareza ali De Gea je odlično odbrani.S druge strane United je jedinu pravu šansu imao preko Jonesa ali je ovaj glavom šutirao pored gola.Dosta nesuglasica na terenu između redsa.Vidi se da ekipa još nije uigrana.Enrique je bio izuzetno dobar po lijevoj strani ali je imao nekoliko grešaka,najveća kada mu je Park uzeo loptu.Gerrard slabo odigrao,neprimjetan većim dijelom meča.
U nastavku očekujem i ofanzivu Uniteda,siguran sam da će Rooney,Chicharito ili Nani dobiti šansu.Iskreno moglo bi se vrlo lahko desiti da United dobije ovaj meč ako ovako nastavimo.
Pa dobro bio postavljen.Bezimeni je napisao/la:Nije De Gea odbranio ,nego ga je Suarez pogodio .
Nažalost i ja se samo toga bojim.Ako neko pocrveni,gotovo je.Monolog je napisao/la:Krila ne postoje, a sve se plašim da Lucas ranije ne ode u svlačionicu zbog crvenog kartona.
Ma ne.Bezimeni je napisao/la:Nije penal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.