NK Troglav 1918 Livno

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la badblueboylivno » 13 okt 2011, 17:55

Pazi, prika. :)

Nitko se ne rasipa novcem niti je ikome namjera činiti isto. Očito su iz kluba procijenili da je to potrebno i to su napravili, i kad su počeli, idu do kraja.
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 13 okt 2011, 17:56

slogauskoplje je napisao/la:
BatigolASR je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:joj livnjaci što bacate pare čuj 400 maraka. a sve se nema... :shock:
Nisam upucen, mozes objasnit?
Ništa posebno. Naš igrač igrao u juniorskom kupu i dobio crveni. To je bilo u srijedu, mi za vikend igramo sa troglavom u seniorskoj konkurenciji i on logično nastupi u toj utakmici i da im dva gola. Sada se oni žale i uplate 400 maraka iako znaju da nisu u pravu i naravno da ih odbiju. sada se valjda žale u federalnom savezu gdje isto moraju uplatit određenu svotu novca. Oni nikako nisu u pravu i ako se pokaže da on nije smio nastupiti u toj utakmici onda su oni puni ko brod jer ta odluka može biti donjeta samo ako se nekom da nemala količina novca. Kukaju da nemaju za plače, a ispada da se okolo rasipaju... ;)
I poceli su nama gurati suce njihove na gostovanjima, trojka iz Livna nam sudi u Jablanici, ali sta ima veze, moze vam biti, svaka cast ...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 okt 2011, 17:59

Samo je jedan sudac iz Livna. ;)
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 13 okt 2011, 18:04

badblueboylivno je napisao/la:Samo je jedan sudac iz Livna. ;)
;)

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 14 okt 2011, 23:15

HNKBrotnjo je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Samo je jedan sudac iz Livna. ;)
;)

TURBINA - BROTNJO

Delegat:Nikola Jurilj Široki Brijeg,

Gl: M.PAVIĆ , LIVNO
A1: I.SUŠILOVIĆ,T.GRAD
A2: M.GREBENAR, LIVNO

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 okt 2011, 23:19

Da, da, vidio sam kasnije. Znao sam za pomoćnika, nisam znao tko je glavni. Posipam se pepelom. :D
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 15 okt 2011, 09:47

badblueboylivno je napisao/la:Da, da, vidio sam kasnije. Znao sam za pomoćnika, nisam znao tko je glavni. Posipam se pepelom. :D
Pospi nas pepelom odmah :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 okt 2011, 11:31

Može. Padate u Jablanici. Sudac Pavić svira tri penala, gubite 6-4. Drugi set slijedi sljedeći vikend, kada vam u Čitluk šaljemo drugu trojku da vam oduzme bodove.
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 15 okt 2011, 12:11

badblueboylivno je napisao/la:Može. Padate u Jablanici. Sudac Pavić svira tri penala, gubite 6-4. Drugi set slijedi sljedeći vikend, kada vam u Čitluk šaljemo drugu trojku da vam oduzme bodove.
E tad se vracaju bodovi iz Jablanice ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 okt 2011, 16:58

NK Troglav - FK Lokomotiva 4-2 (2-2)

Ivan Mamić 14'
Marko Madžar 32'
Nikola Kaić 66'
Jozo Vukadin 80'

Ne znam strijelce za goste.

Teško vrijeme, jak vjetar, hladnoća su utjecali na igru. Ali Troglav se ipak dokazao kao bolja momčad i zasluženo slavio. Pogodili su naši momci i četiri puta okvir gola, a nekoliko dobrih intervencija je imao i gostujući vratar. Golovi gostiju komedija. Djeluju dobri u skoku. Nama falilo nekolio važnih igrača.

Sad županijski derbi. 8-)
Hayley <3

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 17 okt 2011, 17:02

Gledam ove komentare i pomalo mi se i plače,da smo mi spali na to da se sa nekim seljacima iz Čitluka nadjebavamo. :oops:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 17 okt 2011, 17:40

Hamo je napisao/la:Gledam ove komentare i pomalo mi se i plače,da smo mi spali na to da se sa nekim seljacima iz Čitluka nadjebavamo. :oops:
Čitluk i način života u njemu je za to tvoje mjesto Las Vegas glupane, cure vam autobusima dolaze na fakultet u Mostar sa samo 1 ciljem, a to nije zavrsetak faxa, nego udaja u hercegovini, zato ne seri i poklopi se ...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 okt 2011, 20:08

livanjske ženske se idu udavati u Hercegovinu slika
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 17 okt 2011, 21:11

badblueboylivno je napisao/la:livanjske ženske se idu udavati u Hercegovinu slika
Bosanke ko bosanke!!! ( Mislim na Hrvate iz Bosne )

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 17 okt 2011, 22:39

badblueboylivno je napisao/la:livanjske ženske se idu udavati u Hercegovinu slika
Komsija moj dragi iz ovog bukti nacionalizam, ne zna bolan seljak sta je suzivot. Samo mi je zao da smo se na te grane spustili da smo na istim granama sa nekakvim Brotnjom. :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 okt 2011, 23:40

Nemoj, komšo, samo ćeš dobit bananu. :D
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 17 okt 2011, 23:50

Hamo je napisao/la:
Komsija moj dragi iz ovog bukti nacionalizam, ne zna bolan seljak sta je suzivot. Samo mi je zao da smo se na te grane spustili da smo na istim granama sa nekakvim Brotnjom. :mrgreen:
Brotnjo je institucija za Troglav, od stadiona i uvjeta pa nadalje, ja ne znam nijednog igraca koji je iz Citluka ili Mostara ( a da je sa zapadne strane ) otisao u Livno igrati, a vas ima dosta koji ste dosli u Hercegovinu kruha traziti, Danijel Krivic je igrao za Brotnjo koliko se sjecam ...
Zadnja izmjena: HNKBrotnjo, dana/u 18 okt 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 okt 2011, 00:09

Kad ste sve pokrali, točnije, ovi naši lopovi se osigurali, spremili lovu u džep, i sve vama u Hercegovinu dali. Livnu, kao općini s najviše Hrvata van Hercegovine je ku'rac ostao, propala industrija i poljoprivreda - naš dobri načelnik pod industriju stavlja shopping centre Konzum i Pavić i Ivanović i FIS, koji naravno vrve od proizvodnje dobara;
dok je dolje sve što vrijedi, od Eroneta, HT-a, HEP-a, Pošte, sve hrvatske firme od Kraša preko Podravke do čega sve ne - vidi samo ŠB i sponzore tijekom utakmica. Lako je vama tajkunima imati bogate ugovore s igračima, i kvalitetne stadione, samim time i odvoditi igrače odavde dolje, i uvoditi sela tipa GOŠK u Premierligu.

Mi smo bijeda, jad, i stoga se nemaš što javljati; i molim vas da prestanete s tim temama na ovom podforumu. I tebe, Hamo. :)

Također, ovim putem nabijam na ku'rac sve vlasti koje su se promijenile u Livnu od nastanka države Bosne i Hercegovine.
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 18 okt 2011, 00:22

badblueboylivno je napisao/la:Kad ste sve pokrali, točnije, ovi naši lopovi se osigurali, spremili lovu u džep, i sve vama u Hercegovinu dali. Livnu, kao općini s najviše Hrvata van Hercegovine je ku'rac ostao, propala industrija i poljoprivreda - naš dobri načelnik pod industriju stavlja shopping centre Konzum i Pavić i Ivanović i FIS, koji naravno vrve od proizvodnje dobara;
dok je dolje sve što vrijedi, od Eroneta, HT-a, HEP-a, Pošte, sve hrvatske firme od Kraša preko Podravke do čega sve ne - vidi samo ŠB i sponzore tijekom utakmica. Lako je vama tajkunima imati bogate ugovore s igračima, i kvalitetne stadione, samim time i odvoditi igrače odavde dolje, i uvoditi sela tipa GOŠK u Premierligu.

Mi smo bijeda, jad, i stoga se nemaš što javljati; i molim vas da prestanete s tim temama na ovom podforumu. I tebe, Hamo. :)

Također, ovim putem nabijam na ku'rac sve vlasti koje su se promijenile u Livnu od nastanka države Bosne i Hercegovine.
bla bla bla, rekla kazala ...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 okt 2011, 00:42

Bla, bla, bla, nebitan si i smaraš.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.