@trito, naravno svako ima pravo na mišljenje, nekome je metallica najbolja, al' generalno, onako ko ljudi (napster), ne mogu nikad bit najveći.
Ah, Maiden
[youtube][/youtube]
predobar koncert, i i meni su nekako najdraži bend. nikad se nisu dizali.
@goran
a i taj sabbath je vala velik bend. meni se pravo sviđa i Dio ko vokal. Recimo:
[youtube][/youtube]
Mada je Ozi tito
A evo i nešto novije:
[youtube][/youtube]
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Massive respect za Black Sabbath. Oni su mi bili #1 dosta dugo, ali objektivno - niko ne moze sa Maidenima. Eventualno Metallica, ali ni oni nemaju toliko genijalstine u svojim radovima.
Maideni u metalu i Zeppelini u hard rocku - savrsenstvo.
uu vidi ''metalaca'' sto su se okupili
kad se o metalu prica ne moze proci bez ovih...jedan od najboljih vokala i dva super gitariste
[youtube][/youtube]
a babe,tate,ocevi(kako vec hocete) metala su ipak sabbathi...tommy i ozzy su bili veliki duo na biini..
sto se tice metallice,njih ne volim,vise ih samo iz postovanja poslusam,nisam bas neki njihov pristalica...a sigurno bi bili mnogo bolji da je mustaine ostao u bendu a ovako...
..a maidene volim cesto slusat,sabbathi su ispred njih mozda samo radi toga sto su oni ''tvorci'' metal muzike...veliki respekt ide za bruca i ekipu dugokosih
da malo ubacim i ''naseg'' malo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
dva najbolja ex yu benda...umjetnici
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Moj Tomo..ja tebe ne smijem slusati zbog zdravlja..ali fkt...nije mi dobro kad ga cujem...
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pod uticajem ove teme poceo sam da slusam ovakvu muziku
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ulicna svetiljka baca svetlost u krug
dok crni leptiri lete pravo na nju
ali ne znaju da tu je kraj
da ih ubija njene svetlosti sjaj
Nekad sam leteo leptir bio i ja
svetlost me mamila, krila mi sprzila
crni leptiru bezi u noc
jutro sacekaj svetlost ce doc'
[youtube][/youtube]
Malo umjetnosti...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
xaviesta je napisao/la:Grijeh je spominjati Metallicu kao najveci metal bend. Za*ebali su malo sa vim s*anjima Load, ReLoad o St. Angeru da ne pricamo. 'ebala ih komercijala
Ovo je Metal, slozit ce se @hamo.pipa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
pa naravno
evo malo i domaćeg folk death metala
[youtube][/youtube]
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.