Nitko se ne rasipa novcem niti je ikome namjera činiti isto. Očito su iz kluba procijenili da je to potrebno i to su napravili, i kad su počeli, idu do kraja.
I poceli su nama gurati suce njihove na gostovanjima, trojka iz Livna nam sudi u Jablanici, ali sta ima veze, moze vam biti, svaka cast ...slogauskoplje je napisao/la:Ništa posebno. Naš igrač igrao u juniorskom kupu i dobio crveni. To je bilo u srijedu, mi za vikend igramo sa troglavom u seniorskoj konkurenciji i on logično nastupi u toj utakmici i da im dva gola. Sada se oni žale i uplate 400 maraka iako znaju da nisu u pravu i naravno da ih odbiju. sada se valjda žale u federalnom savezu gdje isto moraju uplatit određenu svotu novca. Oni nikako nisu u pravu i ako se pokaže da on nije smio nastupiti u toj utakmici onda su oni puni ko brod jer ta odluka može biti donjeta samo ako se nekom da nemala količina novca. Kukaju da nemaju za plače, a ispada da se okolo rasipaju...BatigolASR je napisao/la:Nisam upucen, mozes objasnit?slogauskoplje je napisao/la:joj livnjaci što bacate pare čuj 400 maraka. a sve se nema...
badblueboylivno je napisao/la:Samo je jedan sudac iz Livna.
HNKBrotnjo je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Samo je jedan sudac iz Livna.
Pospi nas pepelom odmahbadblueboylivno je napisao/la:Da, da, vidio sam kasnije. Znao sam za pomoćnika, nisam znao tko je glavni. Posipam se pepelom.
E tad se vracaju bodovi iz Jablanicebadblueboylivno je napisao/la:Može. Padate u Jablanici. Sudac Pavić svira tri penala, gubite 6-4. Drugi set slijedi sljedeći vikend, kada vam u Čitluk šaljemo drugu trojku da vam oduzme bodove.
Čitluk i način života u njemu je za to tvoje mjesto Las Vegas glupane, cure vam autobusima dolaze na fakultet u Mostar sa samo 1 ciljem, a to nije zavrsetak faxa, nego udaja u hercegovini, zato ne seri i poklopi se ...Hamo je napisao/la:Gledam ove komentare i pomalo mi se i plače,da smo mi spali na to da se sa nekim seljacima iz Čitluka nadjebavamo.
Bosanke ko bosanke!!! ( Mislim na Hrvate iz Bosne )badblueboylivno je napisao/la:livanjske ženske se idu udavati u Hercegovinu
Komsija moj dragi iz ovog bukti nacionalizam, ne zna bolan seljak sta je suzivot. Samo mi je zao da smo se na te grane spustili da smo na istim granama sa nekakvim Brotnjom.badblueboylivno je napisao/la:livanjske ženske se idu udavati u Hercegovinu
Brotnjo je institucija za Troglav, od stadiona i uvjeta pa nadalje, ja ne znam nijednog igraca koji je iz Citluka ili Mostara ( a da je sa zapadne strane ) otisao u Livno igrati, a vas ima dosta koji ste dosli u Hercegovinu kruha traziti, Danijel Krivic je igrao za Brotnjo koliko se sjecam ...Hamo je napisao/la:Komsija moj dragi iz ovog bukti nacionalizam, ne zna bolan seljak sta je suzivot. Samo mi je zao da smo se na te grane spustili da smo na istim granama sa nekakvim Brotnjom.badblueboylivno je napisao/la:livanjske ženske se idu udavati u Hercegovinu
bla bla bla, rekla kazala ...badblueboylivno je napisao/la:Kad ste sve pokrali, točnije, ovi naši lopovi se osigurali, spremili lovu u džep, i sve vama u Hercegovinu dali. Livnu, kao općini s najviše Hrvata van Hercegovine je ku'rac ostao, propala industrija i poljoprivreda - naš dobri načelnik pod industriju stavlja shopping centre Konzum i Pavić i Ivanović i FIS, koji naravno vrve od proizvodnje dobara;
dok je dolje sve što vrijedi, od Eroneta, HT-a, HEP-a, Pošte, sve hrvatske firme od Kraša preko Podravke do čega sve ne - vidi samo ŠB i sponzore tijekom utakmica. Lako je vama tajkunima imati bogate ugovore s igračima, i kvalitetne stadione, samim time i odvoditi igrače odavde dolje, i uvoditi sela tipa GOŠK u Premierligu.
Mi smo bijeda, jad, i stoga se nemaš što javljati; i molim vas da prestanete s tim temama na ovom podforumu. I tebe, Hamo.
Također, ovim putem nabijam na ku'rac sve vlasti koje su se promijenile u Livnu od nastanka države Bosne i Hercegovine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.