BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Goalgetter
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2011, 22:39

harishp je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Uloziti obavezno zalbu za onaj zuti karton Spahica !

Nadam se da ce mediji makar pokrenuti ovu pricu, ako se ne sjeti Bakovic & co. Mada ni zuti Pandze takodje nije regularan.
Ovi su nasi iz saveza ponekad totalno inferiorni.
i fakat treba dignuti hampu medijima.Zasto ne i sa duplim sportom.
Nikad lakse se nebi dobio taj slucaj,jer uopste nije bilo kontakta Spahica.
Tako je. Evo vidim, i Armenija ulozila takodje zalbu zbog crvenog, pa zasto ne bi ni mi ;) .

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2011, 22:43

Evo sad procacka na pravilima, izgleda pros'o voz:

22.01 Protestberechtigt sind Landesverbände. Der Protestgegner und der
Disziplinarinspektor haben Parteistellung.
22.02 Die Protestgebühr von EUR 1 000 ist gleichzeitig einzuzahlen.
A. Qualifikationswettbewerb
22.03 Proteste sind bei der Kontroll- und Disziplinarkammer innerhalb von 24 Stunden
nach dem Spiel unter Angabe der Protestgründe schriftlich einzureichen.
22.04 Die Protestfrist ist nicht erstreckbar
Trebao se ulozit protest 24 sata nakon kraja utakmice, tako stoji ovdje.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 okt 2011, 22:45

Goalgetter je napisao/la:Evo sad procacka na pravilima, izgleda pros'o voz:

22.01 Protestberechtigt sind Landesverbände. Der Protestgegner und der
Disziplinarinspektor haben Parteistellung.
22.02 Die Protestgebühr von EUR 1 000 ist gleichzeitig einzuzahlen.
A. Qualifikationswettbewerb
22.03 Proteste sind bei der Kontroll- und Disziplinarkammer innerhalb von 24 Stunden
nach dem Spiel unter Angabe der Protestgründe schriftlich einzureichen.
22.04 Die Protestfrist ist nicht erstreckbar
Trebao se ulozit protest 24 sata nakon kraja utakmice, tako stoji ovdje.
valja dati dvije milje :roll: moze se to i na bolji nacin iskoristiti...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 okt 2011, 22:51

Ma ovo sve miriše na nju, Poljsku i Ukrajinu :D :D :D :D :D
Dragon Town

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 okt 2011, 23:07

Fk_zeljo_1921 je napisao/la: valja dati dvije milje :roll: moze se to i na bolji nacin iskoristiti...
da, valja dati 2 milje... puno je to s obzirom da cak iako prodjemo necemo mnogo vise dobiti... samo 8 miliona eura :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 14 okt 2011, 23:09

NEMOGU NAS J.E.B.A.T DVA PUTA U KRATKOM PERIODU ,PROTIV FRANCUZA CITAV SVJET JE VIDIO DA SMO BILI BOLJI I DA SU FRANCUZI PO DRUGI PUT OTISLI NA TAKMICENJE PAPANSKI,PLATINI SE JEDNOM UMJESO ZA SVOJE SAD MORA MALO OHLADIT ONAKO MU JE UKALJAN OBRAZ KAO SEFA UEFA MAFIJE, DA SE UTAKMICA IGRA NA PROLJECE PRIBOJAVO BI SE SUDIJA A OVAKO JOS JE TO FRISKO PA DOVOLJNO DA NAS PUSTE DA IGRAMO DA NAS NEZEZAJU NAMA POMOC NETREBA A AKOBOGDA IDEMO NA EURO I DAJ BOZE DA SE SRETNEMO SA FRANCUZIMA TAMO

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 okt 2011, 23:09

Strah i mene tih sudija,svasta je moguce vidjeli smo do sad.Iako ne prodjemo ne smijemo zamjerit nista igracima i strucnom stabu na celu sa Papetom.Ako zadrzimo ovu formu,igrace,bez vecih povreda uz par ovih "pojacanja" tipa Vranjes isl mi smo na Svjetskom 1000% :D

Vise od sudija mene je strah Pepea.Navijam za Real ali Pepe jest krvnik, strah me da ne povrjedi Dzeku ili nekog drugog vaznijeg igraca.

Misljenja sam da ih mozemo proci,sanse su nam 30% ali uz pametnu igru,malo srece mozemo i to ostvarit.
NAJBITNIJE JE DA SE SPAHIC I LULIC SACUVAJU OD KARTONA, sljedeci prioritet poslje njih dvojice su Rahimic i Salihovic jer ipak Salihovic je jaci na krilu a tu imamo par igraca koji ga bar kolko tolko mogu zamjenit dok na beku nemamo nista.

SRETNO NAM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2011, 23:15

delpiero10 je napisao/la:NEMOGU NAS J.E.B.A.T DVA PUTA U KRATKOM PERIODU ,PROTIV FRANCUZA CITAV SVJET JE VIDIO DA SMO BILI BOLJI I DA SU FRANCUZI PO DRUGI PUT OTISLI NA TAKMICENJE PAPANSKI,PLATINI SE JEDNOM UMJESO ZA SVOJE SAD MORA MALO OHLADIT ONAKO MU JE UKALJAN OBRAZ KAO SEFA UEFA MAFIJE, DA SE UTAKMICA IGRA NA PROLJECE PRIBOJAVO BI SE SUDIJA A OVAKO JOS JE TO FRISKO PA DOVOLJNO DA NAS PUSTE DA IGRAMO DA NAS NEZEZAJU NAMA POMOC NETREBA A AKOBOGDA IDEMO NA EURO I DAJ BOZE DA SE SRETNEMO SA FRANCUZIMA TAMO
Kakav obraz jarane ? Platini je vec dobro isprljao obraz, gore nemoze biti, mada njega boli ona stvar. Rijetko je ko od stranih medija rijec progovorio Francuzima sto su ciganski prosli. Ako mislis da ce u barazu sve proci korektno, tu se grdno varas, Portugal mora igrati na EP, i za to ce se sigurno pobrinuti.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 14 okt 2011, 23:15

Ja vidim jedno rješenje, možda je glupo al eto...
Ubaciti kakvu dvojcu novajlija, neka polome propisno al baš propisno nanija i ronalda i šanse su nam 50:50 ;) njih dvojcu kad izbacimo evo portugalu pipa nek puše svi od reda :)
portugal ko ekipa nula vidjelo se protiv danske, al isto takoo smo vidjeli da kristina udarcem s 25 metara ubija ( u narednim utakmicama mozda naše snove)

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 14 okt 2011, 23:19

Plivadon je napisao/la:Ja vidim jedno rješenje, možda je glupo al eto...
Ubaciti kakvu dvojcu novajlija, neka polome propisno al baš propisno nanija i ronalda i šanse su nam 50:50 ;) njih dvojcu kad izbacimo evo portugalu pipa nek puše svi od reda :)
portugal ko ekipa nula vidjelo se protiv danske, al isto takoo smo vidjeli da kristina udarcem s 25 metara ubija ( u narednim utakmicama mozda naše snove)
Da se osramotimo pred svijetom,bolje je posteno izgubit nego proc tako. A sto se tice slobodnih,pa imamo mi Begovica :D
YNWA!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 14 okt 2011, 23:21

karameldar je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:Ja vidim jedno rješenje, možda je glupo al eto...
Da se osramotimo pred svijetom,bolje je posteno izgubit nego proc tako. A sto se tice slobodnih,pa imamo mi Begovica :D
bruka se francuska vec 2 godine što en bi i mi? ****...treba se znat snać ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 okt 2011, 23:29

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ne mogu da vjerujem da se jos forsira taj edin cocalic :roll: :twisted: ako je toliko kvalitetan igrac zasto tavori toliko po grckoj ligi :x
nek je belgijska liga svjetska klasa :roll:
belgijska je svjetsko prvenstvo za grcku ;) pogledaj slucajno, barem neki pregled ;)
koliko gluposti, pogledaj ti grcke klupve i belgijske zadnjih par godina, isto tako i repku
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 14 okt 2011, 23:32

NETREBA RONALDA NIKO LOMIT ONI BOLJE IGRAJU BEZ NJEGA NEMOGU GA NI IGRACI NI NAVIJACI SMISLIT POSTO ON VOLI DA IGRA SAM NEKA GA CUVAJU DVOJICA I MALO NEKA GA NAVIJACI ISPROVOCIRAJU I ONI NECE NISTA NAPRAVIT U NAPADU PEPEA IZNERVIRAT NJEGA HOCE CRVENI MISLIM DA CE U GINISOVU KNJIGU REKORDA DO KRAJA KARIJERE I MOJE MISLJENJE A MOZDA SE I VARAM TREBA ODBRANU IZVUC MALO VISOCIJE DA SE NE MOTAJU OKO SESNAESTERCA TAKO DA AKO IM SVIRA SVE KAO PROTIV FRANCUZA NEK BUDE DALJE OD 20 METARA A NA KRAJ KRAJEVA PORTUGAL JE ISTI OD NASEG ZADNJEG DVOBOJA A MI NISMO ZRELIJI SMO ISKUSNIJI I A ISTA JE EKIPA NA OKUPU MA **** IM SVE STO BIT PESIMISTA KAD HRVATI **** ENGLEZE PRIJE I MI CEMO OVE SERONJE

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 okt 2011, 23:33

Trebamo probati sa dva golmana u prvih 11!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 okt 2011, 23:33

nick je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ne mogu da vjerujem da se jos forsira taj edin cocalic :roll: :twisted: ako je toliko kvalitetan igrac zasto tavori toliko po grckoj ligi :x
nek je belgijska liga svjetska klasa :roll:
belgijska je svjetsko prvenstvo za grcku ;) pogledaj slucajno, barem neki pregled ;)
koliko gluposti, pogledaj ti grcke klupve i belgijske zadnjih par godina, isto tako i repku
uravo to, pogledaj kakve talente daje belgija, a kakve "talente" daje grcka. Pricaju o Ninisu i dizu ga u zvijezde kao cudo od djeteta. A vec par godina je igrac koji tek malo iznad prosjeka ;) Po cemu ti je bolja grcka? po huliganizmu koja pubertetlijama ispira mozak. Ok, tu se slazem da je bolja! "Đibrila" ganjali na atenskom stadionu :lol: kad se sjetim toga :o ultrasi su zaostali sto se tice toga :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 okt 2011, 23:35

Mislim da nam je bog dao ponovo portugal , i siguran sam da cemo im se ovaj put osvetiti za ono ispadanje, i onu tugu i bol :(
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 14 okt 2011, 23:41

Ma treba dati golove! Kakve sudije?.. Da su Lulic i Dzeko dali one golove u 4. I 23. Minuti zavrsilo bi prvo polUvrijeme 3:0 i oni bi mogli svirat kurcu! Ma trebamo ih zgaziti!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 okt 2011, 23:43

Vita_Novalis je napisao/la:Ma treba dati golove! Kakve sudije?.. Da su Lulic i Dzeko dali one golove u 4. I 23. Minuti zavrsilo bi prvo polUvrijeme 3:0 i oni bi mogli svirat kurcu! Ma trebamo ih zgaziti!
Slazem se , idemo da ih razvalimo u Zenici , da se igra u Sarajevu zapitao bih se , ali Bilino polje je stvarno neugodno za protivnike !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 okt 2011, 23:46

[youtube][/youtube]

Sad bi valjalo da su svi nasi igraci (kao Spahic) malo ''prljavi'' sto se tice price i nesportskog ponasanja pa iznervirat ovog mangupa, a vidi se kako poludi. Znaci igrac manje, a to isto vazi i za Ronalda, barem zuti da dobije pa da ne igra drugu tekmu.

Ipak kad bolje razmislim mozda je i bolje da igra, jer kad on igra on je glavni i sve ide preko njega. Slobodno mogu reci da im smeta u mnogim situacijama, cuvat ga dobro i to je to.

Uopste se nebi plasio Portugala da nije povreda i ovih kartona. A toliko zutih, mi jednostavno moramo dobiti barem jos koji u Zenici, pa ce nam faliti ti igraci u Lisabonu. To je najveci problem ali...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 okt 2011, 23:49

Jednostavno citav stadion neka uzvikuje pri svakom dodiru sa loptom Leo Messi zvizdati napraviti transparente u tom stilu puce kristina veoma brzo :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.