shaman7 je napisao/la:Mozda bi Hasagić na neko iskustvo uspio odbraniti penal ali bi utakmica bila prije riješena. Više nego sam siguran da bi on kod Nasrijevog slobodnjaka ispratio loptu, dok Begović zna da nema šta izgubiti, korak u njegovu desnu stranu i skok na loptu.. nema šta izgubiti
Sigurno je on sada broj 1, ali budite sretni što imamo ovakve golmane, a ne kao jedna velesila Engleska nije otišla na prvenstvo zbog bruke Robinsona ili šta je već onda bilo..
Ma daj? Na iskustvo se penal brani? Penal ti je 50-50 situacija gotovo uvijek. Mnogo faktora tu igra ulogu. A ti kažeš iskustvo, zašto onda sjajni, sjajni Van der Saar nije skinuo sve penale Chelsea-ju u finalu CL 2008. Skinuo je jedan od 7 upućenih udaraca. A, i kod onog Terry-jevog je otišao na totalno drugu stranu. A, tad je imao ravnih 37 godina.
Nejse, imamo dva vrlo dobra golmana. Obojica su uradila odlično svoje zadatke u 45 minuta.
Begović je mlađi, pokretljiviji (uzimajući u obzir silne povrede Hasagića), i smatram da bi Pape trebao prestati
shufflati , jer na taj način buni i odbranu. Mislim da Begović zaslužuje stajati među stativama u naredna dva meča, a plus je Hasaga i povrijeđen, valjda neće opet udariti po tabletama.
@OTNYS_YNWA,
prvo te ne vidim dugo na forumu, (btw, baš se dalo primijetiti

) a onda mi dođeš i ubaciš svoj post uvijek prije mog na par tema, eh, policajče... (Imalo je nekakve veze sa policijom, više sam zaboravila.)

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka