Snima neki film u Trebinjuibrakadabra je napisao/la:Šta je sa Nemanjom
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Kaze Ciro:"Pape ce me osvetiti" 

Kod: Označi sve
http://www.vijesti.ba/sport/fudbal/54788-Salihamidzic-vraca-reprezentaciju.html
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Ovo ce biti garant ovako. Nema logike sada traziti nove igrace kada Mravac ima tu, iako je los, cjele kvalifikacije je uz ekipu i nebih vidio smisao njegovog pozivanja ako nece igrati u momentima kakvi su trenutno.Goalgetter je napisao/la:Sa ovim sto sada raspolazemo, mislim da cemo ovako nastupiti :
---------------Begovic-----------------
xxxxxx---Spahic--Mravac--Salihovc
------Rahimic-------Medunjanin-----
Pjanic-------Misimovic---------Lulic
----------------Dzeko------------------
xxxx -- Tu mnogo igraca dolazi u obzir. Imamo klasicnog desnog beka, Vranjesa, pored toga na toj poziciji mogu igrati Zahirovic, Besic, pa cak i Lulic.
Sto se tice Vranjesa, on ce sigurno dobiti poziv kao i Jahic, koji je davno trebao biti dio ove ekipe. Ja bih na desno stranu stavio Jahica, igrao je tu poziciju i u Portugalu i dobro se snasao. Def. vezni se nece mjenjati jer nam je to srce igre. Naprijed je jasno da ce izaci ista garnitura kao protiv Francuske. Ja mislism da ce Jahic ici na desnog beka i to je to odprilike.
spaha ------rahimic-----mravac-------salihovic
medo-----------zahirovic
ko sto neko rece da nam ne trebaju nesto jaki sttoperi jer je obicno sidras u sredini, a prije nam je barbarez igro stopera pa ne znam sto ne bi spaha mogo na beka i rahimic na stopera
medo-----------zahirovic
ko sto neko rece da nam ne trebaju nesto jaki sttoperi jer je obicno sidras u sredini, a prije nam je barbarez igro stopera pa ne znam sto ne bi spaha mogo na beka i rahimic na stopera
NE mogu nikak oda zamislim idealnu odbranu zaista smo desetkovani,najbolje bi bilo kad bi lijevu stranu zatvarali lulic i salihovic,medjutim javlja nam se problem stoper i desni bek..Desnog beka ne moze igrat Maletic,a opet kako bi se pokazao/snasao vranjes da tek sad dodje da igra ,a nije pozivan ni u U21..Mravac je nesiguran na stoperu,da igra Rahimic ni to nije rjesenje,ako pozovemo Jahica opet improvizujemo i to je lutrija...Ne mogu bit pametan nikako ima jos mjesec dana sta ce se sve desavat bog sami zna,povrede odustajanja i slicno..
ev za zenicu (ukoliko pozive ne dobiju jahic, cocalic itd) :
---------------------------------begovic------------------------------------
vranjes-------------rahimic-------------spahic-----------------salihovic
-------------------zahirovic------------medunjanin-----------------------
pjanic----------------------misimovic-------------------------------lulic
-------------------------------dzeko--------------------------------------
---------------------------------begovic------------------------------------
vranjes-------------rahimic-------------spahic-----------------salihovic
-------------------zahirovic------------medunjanin-----------------------
pjanic----------------------misimovic-------------------------------lulic
-------------------------------dzeko--------------------------------------
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dushi_Rob je napisao/la:Kako ce nam ovdje faliti Nikola Mikelini !!!![]()
![]()
![]()

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
3 DF Dino Bevab January 13, 1993 (age 18) 3 0 Croatia Zagreb
5 DF Ivan Kukavica May 17, 1993 (age 18) 3 1 Bosnia and Herzegovina Široki Brijeg
6 DF Danijel Graovac August 8, 1993 (age 18) 3 1 Croatia Dinamo Zagreb
14 DF Ognjen Petrović October 18, 1993 (age 17) 0 0 Bosnia and Herzegovina Kozara Gradiška
— DF Emir Imširović January 13, 1993 (age 18) 0 0 Switzerland Grasshopper Club Zürich
Kad vec ovi iz U19 ne mogu primiti gola daj da krenemo stvarati zvijezde da budu iskusni za Katar 2022.I kaze nemamo zamjenu,cccc
5 DF Ivan Kukavica May 17, 1993 (age 18) 3 1 Bosnia and Herzegovina Široki Brijeg
6 DF Danijel Graovac August 8, 1993 (age 18) 3 1 Croatia Dinamo Zagreb
14 DF Ognjen Petrović October 18, 1993 (age 17) 0 0 Bosnia and Herzegovina Kozara Gradiška
— DF Emir Imširović January 13, 1993 (age 18) 0 0 Switzerland Grasshopper Club Zürich
Kad vec ovi iz U19 ne mogu primiti gola daj da krenemo stvarati zvijezde da budu iskusni za Katar 2022.I kaze nemamo zamjenu,cccc

Neće ti Rahimić igrat stopera,to ti garantujem.Prespor je za tu poziciju.ahmad_tz je napisao/la:spaha ------rahimic-----mravac-------salihovic
medo-----------zahirovic
realno opet nismo bili miljenici srece al samo na papiru jer vjerujem da je danska prosla u baraz svi bi mi volili dansku bar 80% da izvucemo al jbga danska unistila portugal i tako prosla direktno , iskreno bio se skeptican protiv francuske al jednostavno su me oduševljeli , kad bi poredili ove dvije reprezentacije mislim da bi se slozili da su tu negdje jer obje su uvjek potajni favoriti za velike domete al jednostavno nepruzaju takve partije , ova reprezentacija i ona kad je vodio ciro je nidje veze i sad igramo sa dosta boljom taktikom jer 352 protiv portugala koju je ciro forsiro je samoubistvo a i sa takvom nismo imali srece u portugalu kad smo ladno mogli izvuci x al eto , ok imaju ronalda koji je sigurno najbolji igrac na svijetu al neigra on sam ..prognoza neznam nek bude sta bude pokazail smo da mozemo i vidjecemo sad
ps : mislim da cemo slijedece veliko natjecanje sigurno ici jer sjetite se irske i ruke protiv francuza sad im se vratilo pa su im dali estoniju tako ce i nama za onaj penal malo popustiti
ps : mislim da cemo slijedece veliko natjecanje sigurno ici jer sjetite se irske i ruke protiv francuza sad im se vratilo pa su im dali estoniju tako ce i nama za onaj penal malo popustiti

Vrlo moguce da hoce,jer sta vrijedi sto je Mravac brz kad u biti ne zna.Spahic na beka odlicna stvar,medjutim to ne se nemoze izvesti bez Pandze i Papca u i gri.Bezimeni je napisao/la:Neće ti Rahimić igrat stopera,to ti garantujem.Prespor je za tu poziciju.ahmad_tz je napisao/la:spaha ------rahimic-----mravac-------salihovic
medo-----------zahirovic
Tako da spahic ostaje na stoperskoj poziciji a ako se ne nadje adekvatno rijesenje za drugog stopera onda ce vjerovtano Rahimic pored Spahica.Nije brz pa nije krilo koji klinac

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Real u strahu zbog Ronaldovog nastupa protiv BiH!
Čelnici madridskog Reala zabrinuti su za jednu od najvećih nogometnih zvijezda svog kluba, portugalskog reprezentativca Cristiana Ronalda, koji treba odigrati još dvije utakmice baraža za Euro 2012. protiv Bosne i Hercegovine...
Cristiano Ronaldo će s obzirom na svoju igru u reprezentaciji Portugala biti ključan igrač broj za utakmice dodatnih kvalifikacija protiv izabranika Safeta Sušića, pa vodstvo Reala zbog napora koje nije planiralo strahuje od njegovih mogućih ozljeda koje bi u pitanje dovele cijelu sezonu.
Podsjetimo, nakon utakmice protiv Danske (2-1) Ronaldo je propustio prvi trening momčadi Josea Mourinha, te je na drugom morao raditi posebne vježbe.
Čelnici madridskog Reala zabrinuti su za jednu od najvećih nogometnih zvijezda svog kluba, portugalskog reprezentativca Cristiana Ronalda, koji treba odigrati još dvije utakmice baraža za Euro 2012. protiv Bosne i Hercegovine...
Cristiano Ronaldo će s obzirom na svoju igru u reprezentaciji Portugala biti ključan igrač broj za utakmice dodatnih kvalifikacija protiv izabranika Safeta Sušića, pa vodstvo Reala zbog napora koje nije planiralo strahuje od njegovih mogućih ozljeda koje bi u pitanje dovele cijelu sezonu.
Podsjetimo, nakon utakmice protiv Danske (2-1) Ronaldo je propustio prvi trening momčadi Josea Mourinha, te je na drugom morao raditi posebne vježbe.
Ja da se pitam ja bih pozvao Hadžića i nikog više. Dovoljno.
Begović-Lulić,Rahimić,Spahić, Salihović-Hadžić, Zahirović, Medunjanin, Pjanić ,Misimović- Džeko.
Ako se ne varam samo Papac, Mujdža i Pandža su out.
Druga tekma je u Lisabonu i sa 0-0 u Zenici mislim da bi naše šanse da prodjemo u odnosu na nj. bile 60-40.
Mi ne primamo više od jednog gola (sada već standarad, kad smo zadnji put? Ako se ne varam Rumunija. ), a sigurno možemo dati jedan , svejedno gdje, na strani ili kući. 
I ni u kojem slučaju ja ne bih postavljao taktike defanzivno, već igrati otvoreno, nadigravati se, a katkad, kad oni imaju loptu pripaziti i na odbranu.
A ako me pitate zašto bih zamjenio Rahimića i Hadžića na pozicijama, odgovor bi bio zbog trke. Hadžić je pokretniji igrač.
A što se tiče nj. napada smatram da je lijek u tome da se njihovi napadi (igrači sa loptom) tjeraju uz aut-liniju , naravno tako što ćemo suzbiti redove u sredini, a onda iskoristiti tu pokretljivost u veznoj liniji i časkom posla preštimati (ako su napadi po nj. lijevoj strani) : Lulić,Rahimić pokrivaju lijevo krilo, Pjana i Medo na 16-20 m., na štopera u tandemu sa Spahićem bliži od dvojca Zahirović/Hadžić, a ako su po nj. desnoj onda Salihović,Spahić na nj. desno krilo, a opet Rahimić i neko od ove dvojce u 16 metara čekaju ,ako slučajno ubaci.
Naravno, ovo su taktiĆke zamisli jednog običnog forumaša, šta će Pape odlučiti to je druga priča.
Al' eto da se i ja poigram menaDjera. 
Begović-Lulić,Rahimić,Spahić, Salihović-Hadžić, Zahirović, Medunjanin, Pjanić ,Misimović- Džeko.
Ako se ne varam samo Papac, Mujdža i Pandža su out.

I ni u kojem slučaju ja ne bih postavljao taktike defanzivno, već igrati otvoreno, nadigravati se, a katkad, kad oni imaju loptu pripaziti i na odbranu.
A ako me pitate zašto bih zamjenio Rahimića i Hadžića na pozicijama, odgovor bi bio zbog trke. Hadžić je pokretniji igrač.
A što se tiče nj. napada smatram da je lijek u tome da se njihovi napadi (igrači sa loptom) tjeraju uz aut-liniju , naravno tako što ćemo suzbiti redove u sredini, a onda iskoristiti tu pokretljivost u veznoj liniji i časkom posla preštimati (ako su napadi po nj. lijevoj strani) : Lulić,Rahimić pokrivaju lijevo krilo, Pjana i Medo na 16-20 m., na štopera u tandemu sa Spahićem bliži od dvojca Zahirović/Hadžić, a ako su po nj. desnoj onda Salihović,Spahić na nj. desno krilo, a opet Rahimić i neko od ove dvojce u 16 metara čekaju ,ako slučajno ubaci.
Naravno, ovo su taktiĆke zamisli jednog običnog forumaša, šta će Pape odlučiti to je druga priča.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ljudi o cemu vi piste, konstantno stavljate Lulica na krilo a Salihovica na beka. Da li ste vi svjesni da Lulic konstantno u Laciju igra beka, cini mi se da je samo jednom igrao krilo, sto samim tim znaci da se puno bolje snalazi u defanzivi, a siguran sam da se bolje snalazi u defanzivi nego ofanzivi, a uz to kombinacija Lulic - Salihovic je puno bolja nego Slaihovic-Lulic, cini se isto ali kod protrcavavanja iza ledja Lulic je puno brzi i puno vise moze dati u prodoru od Salihovica i gdje ce poslje pasa Lulicu ili u for ili u noge za nekog drilinga Salihovic porkiti tu stranu tako da je meni lako za nasu ljevu stranu ali problem je desna 

Mes Que Un Club
----------------[Begovic]--------------------
------[Lulic]----[Spahic]----[Mravac]----[Jahic]
---------[Zahirovic]-----[Medunjanin]
[Misimovic]----[Pjanic]-----[Salihovic]
-------------------[Dzeko]------------------
------[Lulic]----[Spahic]----[Mravac]----[Jahic]
---------[Zahirovic]-----[Medunjanin]
[Misimovic]----[Pjanic]-----[Salihovic]
-------------------[Dzeko]------------------
Zadnja izmjena: Emir_BIH, dana/u 14 okt 2011, 20:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Cincinnatus
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
oko :40 sekundi
oko :40 sekundi

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- peppo_owen
- Kontakt:
Zna li neko kad bi karte za Zenicu mogle bit pustene u prodaju???
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Evo gledam, Lech Poznan - Korona Krielce.
Da vidim kako ce odigrati Stilic i Buric.
Mozda neke pojacenje za repku
Da vidim kako ce odigrati Stilic i Buric.
Mozda neke pojacenje za repku
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Isto ovo pitanje ?peppo_owen je napisao/la:Zna li neko kad bi karte za Zenicu mogle bit pustene u prodaju???
I kako bi mogao doći do njih ,po onoj cijeni kakva i jest ,najlakši put ? Dosada sam često uzimao preko kupikartu.ba ,ali sada se bojim da,il se događaj neće nikako pojaviti,ili ako se pojavi,neće biti dostupno ono uopšte "kupi kartu" jer je tolika gužva i sve to .
I imal' koji Fanaticos ovdje ,da mi kaže ,je li član te grupe mora imati 18 godina ,ili može biti mlađi godinu ,ili dvije ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.