HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

šampioni
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la šampioni » 12 okt 2011, 23:55

Kakva tekma majko moja, za infrakt dobiti...ipak je vladović falio, posebno u zadnjoj cetvrtini, gdje smo se mučili da damo koš. Najviše ce nam faliti ove sezone unutarnja igra, jer nema tko igrat leđima košu. Posebno na utakmicama na strani, teško cemo igrati bez pravog centra. Momcima kapa do poda, ovako se bori za svoj klub i grad!!!!

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 13 okt 2011, 18:26

bht 1 izravno prenosi meč hkk široki maccabi eto svi možemo uživati u dobrojo košarci :D
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 14 okt 2011, 08:09

Crveni Barun je napisao/la:bht 1 izravno prenosi meč hkk široki maccabi eto svi možemo uživati u dobrojo košarci :D
Znaš kada bi ga prenosili da se mene pita, nek prenose Krku, Helios i ostale, znači NIKAD

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 okt 2011, 08:50

ljutinar je napisao/la:
Crveni Barun je napisao/la:bht 1 izravno prenosi meč hkk široki maccabi eto svi možemo uživati u dobrojo košarci :D
Znaš kada bi ga prenosili da se mene pita, nek prenose Krku, Helios i ostale, znači NIKAD
upravo. sad se zakačili jer je maccabi pa ce biti sponzora i gledanosti..namjerno im ne bih dao
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 14 okt 2011, 09:01

pa šta hoćete? pretplatu im ne želite platiti, a sad vam smeta da prenose kad će možda gledati i neko osim vas.

ajmo malo realnosti. prenosili su vas 5 godina stalno, a vi ste ih pljuvali i niste htjeli plaćati pretplatu uz objašnjenje da ne gledate i nemate bht. sad ste se uhvatili za prenose, ko da dvorane niste vidjeli, već samo na tv-u i gledate. više se na ovoj temi piše u BHTu nego o klubu. niste mi jasni uopšte.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 14 okt 2011, 10:11

cikac je napisao/la:pa šta hoćete? pretplatu im ne želite platiti, a sad vam smeta da prenose kad će možda gledati i neko osim vas.

ajmo malo realnosti. prenosili su vas 5 godina stalno, a vi ste ih pljuvali i niste htjeli plaćati pretplatu uz objašnjenje da ne gledate i nemate bht. sad ste se uhvatili za prenose, ko da dvorane niste vidjeli, već samo na tv-u i gledate. više se na ovoj temi piše u BHTu nego o klubu. niste mi jasni uopšte.
Odvazio sam se javit, iako si veoma glup ,izvini sto ti moram to rec ,al tako je
1. boldano pa ocu ja placat nesto sto uopce ne gledam jer nema slike ,NE-MA ,gledam eventualno utakmice BH koš i nog repke ,drzim riblju kost u rukama i probam nac singal ,ton nekako ,a slika je takva da ne raspoznajem igrace
2. boldano ,prije nego nesto napises pogledaj postove iznad ,mi govorimo za gostujuce utakmice Širokog a ne domace
Budi mi pozdravljen

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 14 okt 2011, 10:21

nisam ja glup, nego realan i ne jedem muda mjesto bubrega čak i kad mi se pokušavaju podvaliti.

1. to što nema slike, mogu protumačiti ili da ste u tolikoj zabiti da spadate u onih 3% države što signal ne pokriva (u to ne vjerujem) ili da postoje politički problemi da se postavi oprema kojom bi se omogućilo pokrivanje (što mi, na žalost, zvuči daleko realnije). osim toga, vjerujem da je i u Široki stigla kablovska televizija, pa pitaj svog providera zašto nije uključio i državnu TV u ponudu iako je na to zakonski obavezan.

u svakom slučaju, ako vas ne pokrivaju signalom, sigurno su sa time upoznati. A ako vi nemate signal, ko će im gledati Široki? nije valjda da misliš da bi gledanost u ostalim dijelovima BiH bila zadovoljavajuća? nemate nijednog bh. reprezentativca radi kojeg bi možda neko drugi gledao, scenografije je ko u inostranstvu, a košarka se ne gleda ni kad je Evropsko prvenstvo. prema tome - pametan poslovni potez. Na vama je da se učinite zanimljivijim.

2. gostujuće utakmice prvo neko mora snimati da bi ih neko prenosio. zar objektivno misliš da bi se isplatilo BHT-u da kupi prenos iz npr. Slovenije ako jedini grad koji ta tekma interesuje nije pokriven signalom?

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 14 okt 2011, 10:47

cikac je napisao/la:nisam ja glup, nego realan i ne jedem muda mjesto bubrega čak i kad mi se pokušavaju podvaliti.

1. to što nema slike, mogu protumačiti ili da ste u tolikoj zabiti da spadate u onih 3% države što signal ne pokriva (u to ne vjerujem) ili da postoje politički problemi da se postavi oprema kojom bi se omogućilo pokrivanje (što mi, na žalost, zvuči daleko realnije). osim toga, vjerujem da je i u Široki stigla kablovska televizija, pa pitaj svog providera zašto nije uključio i državnu TV u ponudu iako je na to zakonski obavezan.

u svakom slučaju, ako vas ne pokrivaju signalom, sigurno su sa time upoznati. A ako vi nemate signal, ko će im gledati Široki? nije valjda da misliš da bi gledanost u ostalim dijelovima BiH bila zadovoljavajuća? nemate nijednog bh. reprezentativca radi kojeg bi možda neko drugi gledao, scenografije je ko u inostranstvu, a košarka se ne gleda ni kad je Evropsko prvenstvo. prema tome - pametan poslovni potez. Na vama je da se učinite zanimljivijim.

2. gostujuće utakmice prvo neko mora snimati da bi ih neko prenosio. zar objektivno misliš da bi se isplatilo BHT-u da kupi prenos iz npr. Slovenije ako jedini grad koji ta tekma interesuje nije pokriven signalom?
Ocito mi spadamo u taj 3 %
Nego da te pitam koji qurac se opce prenose sad ovu utakmicu sa Maccabijem jer po tebi ocito niko ne gleda košarku u BIH???
Koga onda interesira utakmice Zvijezda-GOŠK aje reci mi ,navijace Zvijezda koje zanima ce sigurno otic na stadion ,a u Gabeli ko i u nas vjerojatno nemaju ljudi signala a i da imaju to je 1500 stanovnika
Malo si izgleda ti pre realan
Po tvom trebaju prenosit KK Bosnu-KK Borac BL ,dva grada koji cine 1/4 stanovnista BIH a kakva je tu kvaliteta košarke
Opet cu ti ponovit ,trebo si dobro razmislit prije nego si se javio

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 okt 2011, 11:25

Tvoj problem je sto ti mislis da nitko nece pratiti kvalitetnu kosarku radi same kosarke, kao i to sto ne vidis vaznost ovakvog projekta samog po sebi. ABA liga je kvalitetna kosarka, dapace, sigurno trece najjace ligasko natjecanje u Europi. Svaki levat koji se ikad zvao ljubiteljem kosarke ce to pogledati, bez obzira prenosio njemu netko Široki, gledat ce makar zbog Maccabia, Cibone, Partizana, Olimpije, itd., sto su sve odlicne momcadi. Pored toga imas i jedan Široki koji prkosi svakoj logici i inatljivo se drzi u toj ligi gdje ima najmladju ekipu i najmanji budzet. Svaki kosarkaski poznavatelj i ljubitelj ce to pozdraviti i pohvaliti i naravno da ce vecina i pogledati ukoliko mu se takvo sto omoguci, cisto da vidi ''sta je to'', odakle takvi rezultati. Ima BHT i kudikamo manje gledanog programa u svojoj shemi, a u svakom slucaju bi drzavna televizija se morala baviti domacim sportom, promovirati ga na najbolji moguci nacin, bez obzira na sve, jer drugacije se taj isti nece pribliziti siroj javnosti i samim time se ne pravi usluga ni BH reprezentaciji ni BH kosarci uopce, s obzirom da takvo sto znaci i automatski nikakvo zanimanje sponzora i povlaci i brojna druga pitanja. Nema se sta tu Široki ''ciniti zanimljivim'', to je drzavni prvak i najtrofejniji klub ove drzave, sportski ponos Hercegovine i zasigurno jedan od najjacih sportskih kolektiva u BiH. Ako treba nekome veci poziv od toga, onda takav ima svoj neki drugi vlastiti razlog i kompleks zbog kojeg nece gledati, a u to se nema sta ulaziti jer takvi ionako mastaju o 70im, 80im godinama proslog stoljeca, a kosarku gledaju u onim rijetkim momentima kad se izbori nastup na velikom natjecanju, sto je opet problem sam po sebi, pored politizacije i pokusaja pravdanja takvog cega ekonomskom neisplativoscu, bez sagledavanja sire slike. Ipak, to i nije poanta svega toga. Da je u tome poanta, tesko da bi i HRT prenosio nastupe svojih klubova u ABA ligi, ili drugdje.
Sto se tice signala, da, signal je jednostavno prelos, a naziva se drzavnom televizijom. To je sramota. Politicke instrukcije.
Sad, to sto ti smatras da Široki ne zanima nikoga osim u Širokom Brijegu, unatoc cinjenici da taj klub ima poklonika diljem Hercegovine i u dosta mjesta u Bosni, narocito onih sa hrvatskom vecinom, sto ce i dokazati brojni dolasci ljudi iz svih krajeva BiH fakticki na svaku utakmicu na Pecari, to je opet tvoj problem, ja cu ti to demonstrirati jasno kad god ti pozelis i provesti te dvoranom da to sve i sam vidis. Po tebi bi najlogicnije bilo da prenose Bosnu i koga vec. To bi bio ''pametan poslovni potez''. A to sto ne bi dobili Donju Vrbanjusu da igraju pet utakmica zaredom, to je druga stvar, uostalom, koga u tim pametnim poslovnim potezima briga za kosarku.
...Život za Široki...

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 14 okt 2011, 14:00

cikac je napisao/la:Na vama je da se učinite zanimljivijim.
Da vaša voljena bosna radi čuda ova sto široki radi, uljučivali bi se na svaki trening u skenderiju. Bosnine gostujuce utakmice u NLB -u se bile prenošene. Cibona, hemorfam, itd...Prošle ili predprošle godine mi je najače bilo na ftv teletexu: na naslovnici bosna dobila u čitluku, a mi isti dan dobili jakog NLB ligaša hahah...MUKU MUČE DA NAS SPRIJEČE SPRIJEČITI NAS NITKO NEĆE!!!! HRVATSKI KOŠARKLAŠKI KLUB ŠIROKI INSTITUCIJA, iako je to nekima "jako teško" priznati...Ljudi moji učite i divite se ovom sportskom fenomenu!!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 okt 2011, 14:10

docu uzivo to pogledat ,to se ne propusta,puno dvorana dobra atmosfera
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 14 okt 2011, 19:02

nema razloga mene da napadate. ja ne sporim kvalitet Širokog koji je u ovom trenutku ubjedljivo najbolji košarkaški klub u BiH. Samo pokušavam dati objašnjenje zašto ga nema na TV-u.

očigledno je da među pretplatnicima (čitaj mušterijama) BHT1 nema dovoljno onih koje taj Široki interesuje. Jednako, nema dovoljno osoba koje interesuje Bosna kada ne igra ABA ligu i zato se i ne prenosi i mene to ne čudi mada ja rado gledam Bosnu i kada igra protiv Brotnja (ali mi je jasno da nas nema dovoljno). Maccabi je očigledno zanimljiviji pretplatnicima BHT1 i zato se prenosi. Recimo, ja sam jedan od onih koji redovno plaćaju i rado ću gledati Maccabi, dok me recimo Helios - Široki uopšte ne interesuje i ne bih ga gledao.

ja na ovoj temi čitam samo kako se hvalite da ne plaćate pretplatu, a onda u narednom postu se čudite što nema prenosa. To je kao da sjedneš u kafanu, nećeš ništa da platiš i čudiš se što ti konobar ne donosi piće.

E sad, druga je priča ako BHT1 vlastitim nemarom ne može da dobaci signal u Široki što bi za mene bilo šokantno.

realno govoreći, nisam upoznat sa situacijom oko prijema signala u Širokom i to me baš zanima, jer zaista smatram da nije u redu da neko ne može uhvatiti drćavni program. volio bih kada bi mi neko mogao reći da li imate kablovsku TV, ili neku IP TV ili zaista hvatate signal antenom? ako imate kablovsku, nije mi jasno kako može biti da nema BHT1 u ponudi?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 okt 2011, 11:57

Nema nekog posebnog objasnjenja tu, prvo jer je to drzavni javni servis i to bi trebali preuzeti kao svoju duznost da prenosi drzavnog prvaka, ili opcenito svoje predstavnike (budimo realni, isto bi se pitanje poteglo recimo i da npr. HRT ne prenosi nastupe svojih klubova u Euroligi, Eurocupu, pa i ABA ligi), a drugo jer se radi o ultrajakoj ligi. Ti navodis primjer Helios - Široki, a pored toga stoje u redu jos Maccabi, Cibona, Partizan, Zvezda, Olimpija, Cedevita, Hemofarm, ... , sve ekipe koje su sigurno europska klasa, zajedno sa KK Širokim koji cini jednu antitezu takvim ekipama i srcanoscu, mladosti i limitiranim uvjetima demonstrira na koji se nacin radi. Tebe ne zanima, ti neces pogledati, ok, jedan covjek, ima ih jos dosta koje zanima. Ako takvo sto nije ''zanimljivo'' ljudima koji se zovu kosarkaskim znalcima i ljubiteljima, e onda nek gledaju NBA, jer im je ocito samo do spektakla. To sto ti ne bi prvo navedeno gledao, ne znaci da ne bi dobar dio Hercegovine i vjerujem i solidan ljudi u Bosni. Veca gledanost automatski nego pola programa BHT1. Uostalom, kao sto rekoh, dvorana na Pecari to sve jasno govori, narocito na vecim utakmicama.
Kosarka je jos duze vrijeme na ponajvecem nivou u BiH sto se kvaliteta tice, pa i nema nekog posebnog smisla da ne dobiva pozornost takodjer, jer ima svoju publiku, a posjeduje realan kvalitet, kudikamo veci od npr. nogometa, iako priznajem i sam cu radije uvijek odabrati nogomet, kakav god bio, uz svoj klub uvijek. Sam kazes da je Široki ubjedljivo najbolji KK u BiH. Kazes jos pri tome da ne mozes osporiti kvalitet. Dakle, ocito nije u tome stvar. Pa sad, ocito je onda rijec o politizaciji i nacionalizaciji gdje je recimo Bosnjaka kudikamo vise i gledanost Bosne bi bila veca samim time, neovisno o trenutacnom nekvalitetu, dok je Hrvata kudikamo manje i samim time bi gledanost Širokog bila puno manja. To je ta logika. E pa, javni drzavni tv servis, odnosno BHT1, i pazi naglasavam drzavni, si to ne moze dopustiti. Da je kakva komercijalna televizija, rekao bih OK. Medjutim, ovo je druga stvar. I naravno, isti stav bi imao i da je rijec o Bosni, Igokei i bilo kome drugom. Jednostavno javni rtv servis je tu da sluzi svim gradjanima bez izuzetaka, da promovira i promice domaci program, samim time i domaci sport, u ovom slucaju kosarku, i to je to. Tu vise rasprave nema.

A sto se tice signala, on je jednostavno los i tu se nema sta pricati. Da li ce netko placati pretplatu ili ne, to je njegov osobni odabir. Medjutim, ja ne vidim smisao da placam nesto sto nemam. (Druga stvar recimo sto mogu putem satelita, al govorim iskljucivo kakav je prijem bez hajmo reci modernijih cuda tehnologije - nikakav). Sad, netko ce jos reci, ionako nemam sta gledati, pa i to stoji, ja sto gledam na BHT1 su utakmice reprezentacije i domace lige. Ostatak programa je previse nekvalitetan, razumljivo, budzetska, ekonomsko-drzavna ogranicenja, medjutim ni to ne opravdava cinjenicu da se to naziva javnim drzavnim servisom, a nema pokrivenost diljem cijele drzave.

Kablovska tv jos nije provedena iako vecim dijelom opcine postoji vec uvedena infrastruktura za takvo sto, al vjerujem da ce se na to pricekati jos s obzirom da, po vlastitom priznanju MoCable-a, davno bi se prosirili, medjutim to ih kosta toliko da ne mogu osigurati te novce u ovom momentu i biti pritom likvidni.
...Život za Široki...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 15 okt 2011, 12:17

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nema nekog posebnog objasnjenja tu, prvo jer je to drzavni javni servis i to bi trebali preuzeti kao svoju duznost da prenosi drzavnog prvaka, ili opcenito svoje predstavnike (budimo realni, isto bi se pitanje poteglo recimo i da npr. HRT ne prenosi nastupe svojih klubova u Euroligi, Eurocupu, pa i ABA ligi), a drugo jer se radi o ultrajakoj ligi. Ti navodis primjer Helios - Široki, a pored toga stoje u redu jos Maccabi, Cibona, Partizan, Zvezda, Olimpija, Cedevita, Hemofarm, ... , sve ekipe koje su sigurno europska klasa, zajedno sa KK Širokim koji cini jednu antitezu takvim ekipama i srcanoscu, mladosti i limitiranim uvjetima demonstrira na koji se nacin radi. Tebe ne zanima, ti neces pogledati, ok, jedan covjek, ima ih jos dosta koje zanima. Ako takvo sto nije ''zanimljivo'' ljudima koji se zovu kosarkaskim znalcima i ljubiteljima, e onda nek gledaju NBA, jer im je ocito samo do spektakla. To sto ti ne bi prvo navedeno gledao, ne znaci da ne bi dobar dio Hercegovine i vjerujem i solidan ljudi u Bosni. Veca gledanost automatski nego pola programa BHT1. Uostalom, kao sto rekoh, dvorana na Pecari to sve jasno govori, narocito na vecim utakmicama.
Kosarka je jos duze vrijeme na ponajvecem nivou u BiH sto se kvaliteta tice, pa i nema nekog posebnog smisla da ne dobiva pozornost takodjer, jer ima svoju publiku, a posjeduje realan kvalitet, kudikamo veci od npr. nogometa, iako priznajem i sam cu radije uvijek odabrati nogomet, kakav god bio, uz svoj klub uvijek. Sam kazes da je Široki ubjedljivo najbolji KK u BiH. Kazes jos pri tome da ne mozes osporiti kvalitet. Dakle, ocito nije u tome stvar. Pa sad, ocito je onda rijec o politizaciji i nacionalizaciji gdje je recimo Bosnjaka kudikamo vise i gledanost Bosne bi bila veca samim time, neovisno o trenutacnom nekvalitetu, dok je Hrvata kudikamo manje i samim time bi gledanost Širokog bila puno manja. To je ta logika. E pa, javni drzavni tv servis, odnosno BHT1, i pazi naglasavam drzavni, si to ne moze dopustiti. Da je kakva komercijalna televizija, rekao bih OK. Medjutim, ovo je druga stvar. I naravno, isti stav bi imao i da je rijec o Bosni, Igokei i bilo kome drugom. Jednostavno javni rtv servis je tu da sluzi svim gradjanima bez izuzetaka, da promovira i promice domaci program, samim time i domaci sport, u ovom slucaju kosarku, i to je to. Tu vise rasprave nema.

A sto se tice signala, on je jednostavno los i tu se nema sta pricati. Da li ce netko placati pretplatu ili ne, to je njegov osobni odabir. Medjutim, ja ne vidim smisao da placam nesto sto nemam. (Druga stvar recimo sto mogu putem satelita, al govorim iskljucivo kakav je prijem bez hajmo reci modernijih cuda tehnologije - nikakav). Sad, netko ce jos reci, ionako nemam sta gledati, pa i to stoji, ja sto gledam na BHT1 su utakmice reprezentacije i domace lige. Ostatak programa je previse nekvalitetan, razumljivo, budzetska, ekonomsko-drzavna ogranicenja, medjutim ni to ne opravdava cinjenicu da se to naziva javnim drzavnim servisom, a nema pokrivenost diljem cijele drzave.

Kablovska tv jos nije provedena iako vecim dijelom opcine postoji vec uvedena infrastruktura za takvo sto, al vjerujem da ce se na to pricekati jos s obzirom da, po vlastitom priznanju MoCable-a, davno bi se prosirili, medjutim to ih kosta toliko da ne mogu osigurati te novce u ovom momentu i biti pritom likvidni.

HRT u prošloj sezoni nije prenosio tekme cibone u euroligi

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 okt 2011, 12:25

Da, i sta je bilo? Pobuna kosarkaske javnosti. To mi i jest poanta, cim se takvo sto ne desava, odmah se poteze pitanje zasto javni rtv servis, drzavna televizija, takvo sto ne omogucuje. I potegnut ce se uvijek takvo pitanje, a moje je bilo, zasto se onda ne bi potegnulo i u ovom slucaju?
...Život za Široki...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 15 okt 2011, 12:42

ŠB_Fidelis je napisao/la:Da, i sta je bilo? Pobuna kosarkaske javnosti. To mi i jest poanta, cim se takvo sto ne desava, odmah se poteze pitanje zasto javni rtv servis, drzavna televizija, takvo sto ne omogucuje. I potegnut ce se uvijek takvo pitanje, a moje je bilo, zasto se onda ne bi potegnulo i u ovom slucaju?

pobuna koja nije vratila euroligu na HRT

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 okt 2011, 12:45

Ali je dovela ABA ligu i Eurocup.
Kao i zavrsnice prvenstva.
...Život za Široki...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 15 okt 2011, 12:55

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ali je dovela ABA ligu i Eurocup.
Kao i zavrsnice prvenstva.

aba liga je prošle sezone prenošena od početka takmičenja,a eurokup je prenošen zbog samo zbog cedevite

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 okt 2011, 13:39

Pa, tako ce i ove godine biti. Nesto od kosarke je uvijek na programu date drzavne televizije. Inace ce ljudi dici glas zasto nema domace kosarke na programu. Dakle, ne vidim ti poantu.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.