miske padni u 16 aest
Izvor?TaRgEt_ je napisao/la:Zvijezdan Misimovic vjerovatno novi clan Herte
,Principatus je napisao/la:Izvor?TaRgEt_ je napisao/la:Zvijezdan Misimovic vjerovatno novi clan Herte
Ja mislim da njemu samo ovo treba. On kao sto je i sam rekao protiv Bjelorusa da nije zaboravio igratiPrincipatus je napisao/la:Da vidimo kako ce Portugalci sad da zatvore Zvjezdana, kad pored njega igra Pjanic.
Medunjanin iza Misketa je isto bio sjajno rijesenje protiv Francuske, baca se cesce nazad, ide po loptu, drzi je hladno, i onda salje naprijed. Lulic, Pjanic i Mujdza okolo Misketa su mu dali tu slobodu da moze da dirigira po terenu. Sjajno poslozeno sa strane Papeta. Kako je bio strasan Miske, ali mora jos vise poraditi na kondiciji kao i neki od drugih igraca. Uz to cemo ovaj put nadam se imati sve 3 izmjene slobodne, tako da ce igra u zadnjih 20-30 minuta izgledati drugacija.
usao je miske, ali igra veoma veoma slabo, kao i citava ekipa dinama ...Zagor je napisao/la:ja mislim da Sport klub prenosi meč Dinama trenutno... pa nek neko pogleda ja nemogu, ako zaigra Miske...
najdosadnija utakmica ikad...Dushi_Rob je napisao/la:usao je miske, ali igra veoma veoma slabo, kao i citava ekipa dinama ...
Ko je god igro nogomet u svabiji, njemu se utrubi "Fussball ist ein Laufsport", sta znaci fudbal je sport trke.
Znaci nema ti nego trcati 90+5min. Evo licno krenem igrat nespreman nogomet protiv malaca. Prvi 5min su moji, seva siceri i te fore, nakon toga samo gledam za njima kako mi bjezu sa loptom.
majestic24 je napisao/la:
Jes qrac sport trke.
Ruud Van Nistelroy u citavoj karijeri nije pretrcao 10 km a nazabijao se golova vise nego sto sam ja pojeo cevapa
ti il si vegeterijanac ili si kasno poceo jest cevapemajestic24 je napisao/la:Ko je god igro nogomet u svabiji, njemu se utrubi "Fussball ist ein Laufsport", sta znaci fudbal je sport trke.
Znaci nema ti nego trcati 90+5min. Evo licno krenem igrat nespreman nogomet protiv malaca. Prvi 5min su moji, seva siceri i te fore, nakon toga samo gledam za njima kako mi bjezu sa loptom.
Jes qrac sport trke.
Ruud Van Nistelroy u citavoj karijeri nije pretrcao 10 km a nazabijao se golova vise nego sto sam ja pojeo cevapa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.