BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
oni su se nas prepali onoliko koliko i mi njih, treba uci u ove tekme bez nimalo respekta prema njima, isto kao protiv Francuza
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Da ce biti neko genialno sudjenje, u to ne sumnjam. Bit ce kartona, bit ce mozda i penal, nas se nece svirati njihov hoce, i sta god vec.Elegant je napisao/la:Ja iz ove dvije utakmice ocekujem katastrofalno sudjenje, ljepe igre sa nase strane nece biti samo iz tog razloga.
Mislim da je vrijeme da svi prestanemo sasatavljat taktike, pricati ko treba da igra, koga treba zvati ... jer necemo uspjet.
Jednostavno svatite da Ronaldo iza sebe ima hiljade sponozorskih ugovora a to su milioni $$$ - a UEFA-i je samo to i bitno
ALI, ko se ne bori taj je vec i izgubio. A ti ostani lezati !
Nisam neki siladjija niti sam nesto oko ti zavjera, ali sam realni optimista. I tesko mi pada ako je ocito ne pravda.
Ja da sam na igralistu i vidim da nemamo nikakve sanse da prodjemo, slomio bih Ronaldu noge, pa nek idu na EM ali bez njega. I nek se misle onda, kako to sljedeci put izmanipulisati...
nije da nisi u pravu, al fino bi bilo kad bi svi cisti bili. to je nekako fer i ako postoji ikakva mogucnost da se to uradi bilo bi fullkullarnes86 je napisao/la:kako smo prosli u francuskoj i kako nas sve ovo ide kad bi se zalili na one kartone dobili bi po jos jedan i zabranu 5 tekmilaki je napisao/la:ovo sa zutim kartonima u barazu je meni nidje veze...isto kao sto se oduzimaju bodovi ekipama koje su u grupi od po 5 timova, tako bi se trebalo i za baraz regulisati ovi zuti kartoni, odnosno pred baraz da se svi ociste.
jer npr portugal je odigrao 8 utakmica?! a mi 10?! trebalo bi ovo vidjeti i kad bi se moglo nekako progurat do uefe, jer tesko da ce spaha proci bez zutog i jos 10ak nasih igraca!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Postoji mogućnost žalbe za ona karton Spahiću gdje se lijepo vidi da Menez simulira, a nije nastao nikakav kontakt, niti posljedica od Spahinog starta...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- majestic24
- Kontakt:
Nakon nesretnog remija protiv Francuza, bilo je još loših vijesti: U baražu zbog žutih kartona neće igrati Saša Papac i Boris Pandža. Možda i najveće razočarenje je i neigranje Mensura Mujdže kojem je pukla kost nakon utakmice u Parizu, zbog čega će pauzirati 2-3 mjeseca.
Selektor Sušić je u problemima, ali rješenja postoje.
Kako saznaju Vijesti.ba od izvora bliskog stručnom štabu naše selekcije, već se rodila ideja o povratku Hasana Salihamidžića koji igra za njemački Wolfsburg.
“Salihamidžić je u odličnoj formi, radovno igra za svoj tim i ima ogromno iskustvo igranja u važnim utakmicama“, rekao nam je naš izvor.
Znakovita je i današnja Sušićeva izjava u kojoj posebno ističe poziciju na kojoj je Salihamidžić najjači: “Moramo naći zamjenu za igrače koji će nam nedostajati, posebno za Mujdžu koji će zbog povrede duže vremena biti van terena”, kazao je Sušić.
Salihamidžić bi bez sumnje pojačao kvalitet našeg tima i nema sumnje da bi javnost u BiH bila oduševljena njegovim povratkom, kao i igrači koji su svjesni važnosti utakmice sa Portugalom. Selektor Sušić već je pokazao svima svoj kvalitet ne samo kada je igra reprezentacije u pitanju, nego i povratkom Papca ali i Begovića. Hoće li se Sušić odlučiti za ovakav potez biće poznato u narednim danima.
Salihamidžić je 10 godina bio ključni igrač reprezentacije, odigrao je 43 utakmice i zabio 6 golova.
Selektor Sušić je u problemima, ali rješenja postoje.
Kako saznaju Vijesti.ba od izvora bliskog stručnom štabu naše selekcije, već se rodila ideja o povratku Hasana Salihamidžića koji igra za njemački Wolfsburg.
“Salihamidžić je u odličnoj formi, radovno igra za svoj tim i ima ogromno iskustvo igranja u važnim utakmicama“, rekao nam je naš izvor.
Znakovita je i današnja Sušićeva izjava u kojoj posebno ističe poziciju na kojoj je Salihamidžić najjači: “Moramo naći zamjenu za igrače koji će nam nedostajati, posebno za Mujdžu koji će zbog povrede duže vremena biti van terena”, kazao je Sušić.
Salihamidžić bi bez sumnje pojačao kvalitet našeg tima i nema sumnje da bi javnost u BiH bila oduševljena njegovim povratkom, kao i igrači koji su svjesni važnosti utakmice sa Portugalom. Selektor Sušić već je pokazao svima svoj kvalitet ne samo kada je igra reprezentacije u pitanju, nego i povratkom Papca ali i Begovića. Hoće li se Sušić odlučiti za ovakav potez biće poznato u narednim danima.
Salihamidžić je 10 godina bio ključni igrač reprezentacije, odigrao je 43 utakmice i zabio 6 golova.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Hasan nema državljanstvo..... over
Dnevni španjolski tabloid El Mundo piše kako čelnici Portugalskog nogometnog saveza ozbiljno razmišljaju o angažiranju Josea Mourinha! Portugalci dodatne kvalifikacije igraju protiv BiH, a Mourinha bi angažirali za samo te dvije utakmice. Real Madrid bi im to najvjerojatnije dopustio s obzirom da tad nema klupskih utakmica, a u slučaju da izbori plasman na Euro, tamo bi ih vodio netko drugi.
Navodno i svlačionica želi da ih preuzme Jose, a nema sumnje kako bi bio veliko pojačanje kako taktički tako i psihički za posrnule Portugalce.
Mourinho je bio trener šest klubova, ali nikad nije vodio reprezentaciju.
Trenutni izbornik Paulo Bento nije omiljen u zemlji, pogotovo nakon ključnog poraza u Danskoj.
Navodno i svlačionica želi da ih preuzme Jose, a nema sumnje kako bi bio veliko pojačanje kako taktički tako i psihički za posrnule Portugalce.
Trenutni izbornik Paulo Bento nije omiljen u zemlji, pogotovo nakon ključnog poraza u Danskoj.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- Principatus
- Kontakt:
Ipak ne vjerujem u ovu pricu. Mourinho je vec jedanput imao sansu da vodi Portugal, ali nije htio.
Dakle postoji zelja da se mijenja selektor kratko pred baraz, ali ce vjerovatno ostati.
To je dobro za njihovu atmosferu.
Dakle postoji zelja da se mijenja selektor kratko pred baraz, ali ce vjerovatno ostati.
To je dobro za njihovu atmosferu.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Koja je najveca mana pesimista? Ta sto su jako cesto upravu.Elegant je napisao/la:Ja iz ove dvije utakmice ocekujem katastrofalno sudjenje, ljepe igre sa nase strane nece biti samo iz tog razloga.
Mislim da je vrijeme da svi prestanemo sasatavljat taktike, pricati ko treba da igra, koga treba zvati ... jer necemo uspjet.
Jednostavno svatite da Ronaldo iza sebe ima hiljade sponozorskih ugovora a to su milioni $$$ - a UEFA-i je samo to i bitno
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
loptica je napisao/la:Dnevni španjolski tabloid El Mundo piše kako čelnici Portugalskog nogometnog saveza ozbiljno razmišljaju o angažiranju Josea Mourinha! Portugalci dodatne kvalifikacije igraju protiv BiH, a Mourinha bi angažirali za samo te dvije utakmice. Real Madrid bi im to najvjerojatnije dopustio s obzirom da tad nema klupskih utakmica, a u slučaju da izbori plasman na Euro, tamo bi ih vodio netko drugi.
.
eto još jednog objektivnog dokaza o kvaliteti Bosne...cudno kako nas ponekad drugi vise cijene nego pojedinci iz naroda
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
loptica je napisao/la:Dnevni španjolski tabloid El Mundo piše kako čelnici Portugalskog nogometnog saveza ozbiljno razmišljaju o angažiranju Josea Mourinha! Portugalci dodatne kvalifikacije igraju protiv BiH, a Mourinha bi angažirali za samo te dvije utakmice. Real Madrid bi im to najvjerojatnije dopustio s obzirom da tad nema klupskih utakmica, a u slučaju da izbori plasman na Euro, tamo bi ih vodio netko drugi.
ako special five primi se te duznosti, onda treba fino dovesti ponajboljeg traktoristu da izvuce brazde na bilinom polju, pa da vidimo hoce li se zaliti na teren, on koji je i sam naredjivao oranje.
al ko ga hebe, imamo i mi Osima, ne znam jeste li primijetili, al meni se chini kako u ovoj lijepoj igri nase repke ima i masla ivice osima, mislim da on dosta savjetuje papeta i da ga ovaj slusa i njegove savjete provodi u djelo
a portugalci su se ukakili, ukakili su se bili i prosli put kad smo triput pogadjali okvir gola u lisabonu, sad im je strah jos veci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Safete, Borce cuvajte ociRomariooo je napisao/la:loptica je napisao/la:Dnevni španjolski tabloid El Mundo piše kako čelnici Portugalskog nogometnog saveza ozbiljno razmišljaju o angažiranju Josea Mourinha! Portugalci dodatne kvalifikacije igraju protiv BiH, a Mourinha bi angažirali za samo te dvije utakmice. Real Madrid bi im to najvjerojatnije dopustio s obzirom da tad nema klupskih utakmica, a u slučaju da izbori plasman na Euro, tamo bi ih vodio netko drugi.
ako special five primi se te duznosti, onda treba fino dovesti ponajboljeg traktoristu da izvuce brazde na bilinom polju, pa da vidimo hoce li se zaliti na teren, on koji je i sam naredjivao oranje.
al ko ga hebe, imamo i mi Osima, ne znam jeste li primijetili, al meni se chini kako u ovoj lijepoj igri nase repke ima i masla ivice osima, mislim da on dosta savjetuje papeta i da ga ovaj slusa i njegove savjete provodi u djelo
a portugalci su se ukakili, ukakili su se bili i prosli put kad smo triput pogadjali okvir gola u lisabonu, sad im je strah jos veci
Zna li ko kad će karte u prodaju?
Number1 je napisao/la:spizz je napisao/la:ali u qrcu...nikome taj derpe nece nedostajati...yebeš EURO bez Rahimića.hare30 je napisao/la:Jedno samo Roki Ronaldo mora na EP i tacka znaci opet cemo mlatiti na praznu slamu....![]()
![]()
![]()
Rahimić još ne smije reć Papetu da je završio svoju fudbalsku karijeru i da radi ko pekar u Moskvi..
AHAHAHAH! PREJAKO!

"...but the football is very strange." - R. Mancini
Ja bih još dodao **** Euro bez Rahimića i Pandže... 

Romariooo je napisao/la:ne trebamo prosipati nikakve zalopoljke, pokazalo se da mozemo igrati protiv francuske u gostima, mi koji smo govorili da imamo sanse, prozivali su nas neobjektivnim patriotima, isto vazi i za portugal, i oni kao i francuzi, da su toliko mocni kako neki smatraju, bili bi ubjedljivo prvi u svojim grupama, ovako, cim su nam francuzi bjezali samo bod, i cim su portugalci u barazu, dokaz je to da nikakva nemoguca misija nije dobiti ih
Ja to vidim malo drugacije, dokazalo se upravo suprotno a to je da NE mozemo igrati protiv takvih timova.
Ne pobijedzuje igra nego golovi. Sta nama sada vrijedi sto smo dobro igrali protiv Francuske u prvom vremenu ako utakmica traje 90 minuta?
Mogu i Francuzi isto tako reci pa i mi smo u drugom proluvremenu bili bolji, znaci zasluzeno smo pobijedili.
ramiral je napisao/la:Hasan nema državljanstvo..... over
Pa pola tima BiH nema nase drzavljanstvo.
Vjerovatno pocetkom novembra !mikivedo je napisao/la:Zna li ko kad će karte u prodaju?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Haso je morao birati tada koje državljanstvo da izabere...
zbog nastavka karijere i odluke da se oprosti od reprezentacije odabrao je njemačko
zbog nastavka karijere i odluke da se oprosti od reprezentacije odabrao je njemačko
A sta je sa Salihovicem, Besicem, Ibisevicem, Misimovicem????ramiral je napisao/la:Haso je morao birati tada koje državljanstvo da izabere...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.