FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jocker nemoj se ponasati kao pitar, ako ti je tesko stivo samo ga preskocis, a nemoj bez potrebe talasati.
Mozda nekog i interesuje sta se desava u klubu pored tribine...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ne ponašam se kao pitar,već previše pametuješ jarane,skontao sam ja sta si ti napisao i sve,to si mogao okarakterisati kao radila se emisija o želji dok su se prodavale godišnje,sada kad su se prodale ne radi se više a nadamo se da će opet nekada biti.Ali to još nije zvanično ja mislim ništaSeyo_TM je napisao/la:jocker nemoj se ponasati kao pitar, ako ti je tesko stivo samo ga preskocis, a nemoj bez potrebe talasati.

evo da i ja dam svoj komentar za sinocnju utakmicu.
sto se navijanja i atmosfere tice bilo je fenomenalno, puna grbavica, navijanje, bakljada sve je bilo fenomenalno.
sto se igre tice tu i nije bilo bas sve super ali treba ovu ekipu jos uigrat, dosta je tu novih igraca, treba nam jos par pojacanja.
Sehic-ne znam on meni djeluje neuvjerljivo, zna skinut nesto neobranjivo al zna i bzvz izletit, jednom je u prazno se bacio i lako smo mogli gol primit.
Cocalic i Mesic- odlicno odradili svoj posao pogotovo Cocalic, mislim da je najbolji stoper u nasoj ligi.
Radovanovic i Colic- su veoma lose odigrali pogotovo ovaj drugi. Colic je bespotrebno gubio lopte u fazi napada i ostavljao prostor Sirokobrijezanima. nadam se da ce tu neko drugi zaigrati u nastavku prvenstva.
Muharemovic ubjedljivo najslabiji igrac Zelje. ne razumijem zasto na toj poziciji ne igra Simic ili Kovacevic.
Culum po meni uz Cocalica i Mesanovica nas najbolji igrac. imao je par pogresnih dodavanja ali za neka su i krivi igraci na koje je isla ta lopte jer je nisu ustopali ili su se okliznuli.pretrcao je ja mislim najvise sinoc, borio se, trudio i maksimalno zalagao.
Bucan Beslija i Bekric su sinoc podbacili. Beslija je dosta ofalio u igri, nadam se da on moze podic svoju formu jer nam je stari dobri Beslija prijeko potreban.
Mesanovic odlican. iako ima godina odlicno igra, gradi se, sinoc je znao imat po dva igraca na ledjima i opet sacuvat loptu a i rutinski je dao onaj gol.
sve u svemu pobjeda nije nezasluzena. Siroki je jedna od najboljih ekipa u ligi ako ne i najbolja. sto se sudjenja tice ono je po meni bilo skroz korektno i da bogdom nama nako sude na gostovanjima.
crveni karton sasvim opravdan. Bekric krenuo u kontru ovaj ga rusi, klasicna opstrukcija igre i sprecavanje kontre i naravno zuti karton.
ovaj novi napadac koji je dosao po statistikama je dosta dobar, nadam se da ce biti pojacanje u pravom smislu te rijeci a ne samo prinova.
uz oporavljenog Serdarevica i mozda jos jedno pojacanje ova ekipa ce dobiti jos vise na kvaliteti i podic se na jos visi nivo.
Forza Zeljo!!!
P.S. Kada ce se Rovcanin oporavit?
sto se navijanja i atmosfere tice bilo je fenomenalno, puna grbavica, navijanje, bakljada sve je bilo fenomenalno.
sto se igre tice tu i nije bilo bas sve super ali treba ovu ekipu jos uigrat, dosta je tu novih igraca, treba nam jos par pojacanja.
Sehic-ne znam on meni djeluje neuvjerljivo, zna skinut nesto neobranjivo al zna i bzvz izletit, jednom je u prazno se bacio i lako smo mogli gol primit.
Cocalic i Mesic- odlicno odradili svoj posao pogotovo Cocalic, mislim da je najbolji stoper u nasoj ligi.
Radovanovic i Colic- su veoma lose odigrali pogotovo ovaj drugi. Colic je bespotrebno gubio lopte u fazi napada i ostavljao prostor Sirokobrijezanima. nadam se da ce tu neko drugi zaigrati u nastavku prvenstva.
Muharemovic ubjedljivo najslabiji igrac Zelje. ne razumijem zasto na toj poziciji ne igra Simic ili Kovacevic.
Culum po meni uz Cocalica i Mesanovica nas najbolji igrac. imao je par pogresnih dodavanja ali za neka su i krivi igraci na koje je isla ta lopte jer je nisu ustopali ili su se okliznuli.pretrcao je ja mislim najvise sinoc, borio se, trudio i maksimalno zalagao.
Bucan Beslija i Bekric su sinoc podbacili. Beslija je dosta ofalio u igri, nadam se da on moze podic svoju formu jer nam je stari dobri Beslija prijeko potreban.
Mesanovic odlican. iako ima godina odlicno igra, gradi se, sinoc je znao imat po dva igraca na ledjima i opet sacuvat loptu a i rutinski je dao onaj gol.
sve u svemu pobjeda nije nezasluzena. Siroki je jedna od najboljih ekipa u ligi ako ne i najbolja. sto se sudjenja tice ono je po meni bilo skroz korektno i da bogdom nama nako sude na gostovanjima.
crveni karton sasvim opravdan. Bekric krenuo u kontru ovaj ga rusi, klasicna opstrukcija igre i sprecavanje kontre i naravno zuti karton.
ovaj novi napadac koji je dosao po statistikama je dosta dobar, nadam se da ce biti pojacanje u pravom smislu te rijeci a ne samo prinova.
uz oporavljenog Serdarevica i mozda jos jedno pojacanje ova ekipa ce dobiti jos vise na kvaliteti i podic se na jos visi nivo.
Forza Zeljo!!!
P.S. Kada ce se Rovcanin oporavit?
Kazem ti, ako ti smeta samo preskocis i izbjegnes nekulturu...jocker123 je napisao/la:ne ponašam se kao pitar,već previše pametuješ jarane,skontao sam ja sta si ti napisao i sve,to si mogao okarakterisati kao radila se emisija o želji dok su se prodavale godišnje,sada kad su se prodale ne radi se više a nadamo se da će opet nekada biti.Ali to još nije zvanično ja mislim ništaSeyo_TM je napisao/la:jocker nemoj se ponasati kao pitar, ako ti je tesko stivo samo ga preskocis, a nemoj bez potrebe talasati.
Barem smo vazda bili tolerantni i nema potrebe da to prekidamo, zar ne
U ovom trenutku je zvanicno da nema vise TV, barem sto se tice saradnje sa kucom ****. Sve sto se poslije desi je drugi par soknica...

Al et dosta od mene...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ako moze neko napisati sta je pricao dzurbuzovic na bhtv..nisam stigao da pogledam...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kako dogovarati nastavak saradnje za Željo TV kad nisi isplatio premije igračima. Amarov sistem treninga i ophođenja je dobar, kad platiš igrače
Kad ih ne platiš, maltretiranje ne pije vode a nije da ne treba to raditi. Efekat je očit. Ako biram između plata i premija igračima i Željo TV-a, izbor baš i nije težak. Samo lagano, bez zavaljivanja u nove dugove.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- eliminator
- Kontakt:
- za zivot cijeli
- Kontakt:
halo ba sta stavljate ove snimke,bice sa tm.org pa onda stavite nemojte glumiti budale bai ne stavljajte vise ove klipoveeliminator je napisao/la:
- edo_malesak
koliko vas dolazi u Gradacac ili to jos niste utvrdili
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- bistrikboy
- Kontakt:
Sta fali ovom klipu,cijeli stadion pjeva pjesmu Grbavica,ljepota,obavezno ovakve stvari stavljati,a amaterske klipove bakljada i sl. NEza zivot cijeli je napisao/la:halo ba sta stavljate ove snimke,bice sa tm.org pa onda stavite nemojte glumiti budale bai ne stavljajte vise ove klipoveeliminator je napisao/la:

@edo_malesak
Cek da nas prebrojim

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- za zivot cijeli
- Kontakt:
-
Zadnja izmjena: za zivot cijeli, dana/u 10 avg 2009, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
- edo_malesak
hajd al nemoj preskakat,broji sve redom@edo_malesak
Cek da nas prebrojim![]()
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- bistrikboy
- Kontakt:
Otkad udruzenje ima stav o ovome
?Nije udruzenje filmadzija vec navijaca
Ovo grmi
sutra trening u 18.30 

Ovo grmi

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- eliminator
- Kontakt:
postavljacu ja sta ja hocuza zivot cijeli je napisao/la:halo ba sta stavljate ove snimke,bice sa tm.org pa onda stavite nemojte glumiti budale bai ne stavljajte vise ove klipoveeliminator je napisao/la:
- za zivot cijeli
- Kontakt:
OK,ti znas ;)po tm.org malo po forumima i prepise se i onda ko fol navijacbistrikboy je napisao/la:Otkad udruzenje ima stav o ovome?Nije udruzenje filmadzija vec navijaca
![]()
Ovo grmisutra trening u 18.30

brate nije stvar u postavljanju jer bice isti klipovi samo bolje snimljeni pa njih stavi onda nije problem,ali vidis koliko je ovo amaterskieliminator je napisao/la:postavljacu ja sta ja hocuza zivot cijeli je napisao/la:halo ba sta stavljate ove snimke,bice sa tm.org pa onda stavite nemojte glumiti budale bai ne stavljajte vise ove klipoveeliminator je napisao/la:

- eliminator
- Kontakt:
kakve veze ima sto je amaterski a ako te bas zanima prvo je postavljen na tm.org
ovo je prejako majke mi ...ovu bi pjesmu trebali na svakoj tekmi na Grbavici odraditi ko' himnu , za nju je "you'll never walk alone" nulaeliminator je napisao/la:

- za zivot cijeli
- Kontakt:
[quote="eliminator"]kakve veze ima sto je amaterski a ako te bas zanima prvo je postavljen na tm.org[/

Odlicno receno ....ali !!!no rules je napisao/la:ovo je prejako majke mi ...ovu bi pjesmu trebali na svakoj tekmi na Grbavici odraditi ko' himnu , za nju je "you'll never walk alone" nulaeliminator je napisao/la:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Levin, Orvel i 50 gostiju.