Ronaldo je osoba o kojoj ce se pricati i za 300 godina,jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena,pitanje je hoce li se ikad pojaviti vise tako kompletan igrac,i mi sad trebamo uzvikivati ime Messia da bi ga toBoze provocirali.
Trebamo biti sretni sto cemo u nasoj drzavi gledati osobu na koju ce buduce generacije gledati kao sto mi gledamo na Pelea ili Maradonu.
Al et,budite pametni pa uzvikujte,ispadnite frajeri.
Jos samo fali jedna lijepa Turska zastava umjesto nase pa da bude idila.[/quote]
HAj ti to objasni određenim osobama.Neću da koristim uvredljive izraze jer kada nekom pripisujemo te riječi to je onda uvreda za te riječi
Nažalost dobili smo Portugala imamo jako male šanse da prođemo jbg sami smo krivi.Stvarno ne vidim potrebu da provociramo Ronalda i ostale,ako bi to uopšte za njih bila provokacija.U Francuskoj bilo odlično navijanje samo ono ponovit i na Bilinom i u Portugalu,a ne spominjat Messija.Bolje je onda uzvikivat Džeko,Miske ili nešto mislim to bi dalo dodatni moral našim igračima.
No ipak je nama draže spominjat nekog tamo Argentinca kojeg boli lijevo mudo za BiH baš kao i Ronalda.U stvari Ronalda zaboli još ponešto ipak nismo mi toliko bezazleni možda ih i dobijemo[/quote]
cuj sad ovog

uopste nije bit ko je realovac i ko nije ko voli cr i ko ga ne voli...momak je u pravu 1000% samo sto ti to ne kontas jer si plitak