BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Dylan Dog
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Dylan Dog » 14 okt 2011, 00:01

calcio je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Sta mislite,kada bi Susic vodio Portugal a nas Mourinho ko bi bio pobjednik :mrgreen:
Ja tipujem na Mourinha..iz Zavidovica :D
Ja mislim da ce se za 300 godina i dalje pricati o Ronaldu i da ce egipcani porusiti piramide a na njihovom mjesto napraviti veliki Ronaldov kip. Sta ostali misle o ovome? :mrgreen:
Jok,zvizduci publike u Zenici,nevjerovatnih 15 hiljada ljudi pred kakvom se atmosferom u karijeri nikada nije susreo ce ga toliko pogoditi da nikada nece biti isti,onaj stari,taj detalj ce obiljeziti kraj jedne velike karijere.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2011, 00:06

Dylan Dog je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Sta mislite,kada bi Susic vodio Portugal a nas Mourinho ko bi bio pobjednik :mrgreen:
Ja mislim da ce se za 300 godina i dalje pricati o Ronaldu i da ce egipcani porusiti piramide a na njihovom mjesto napraviti veliki Ronaldov kip. Sta ostali misle o ovome? :mrgreen:
Jok,zvizduci publike u Zenici,nevjerovatnih 15 hiljada ljudi pred kakvom se atmosferom u karijeri nikada nije susreo ce ga toliko pogoditi da nikada nece biti isti,onaj stari,taj detalj ce obiljeziti kraj jedne velike karijere.

A sta bi ti, da svi ponesemo Realove salove u Zenicu i aplaudiramo na svaki potez njihovih igraca?
Ako zasluzi dobice mozda aplauz...

Iniesta ga je dobio u Zenici kada je izlazio iako smo tada gubili 0:5 ;)

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 14 okt 2011, 00:07

Dylan Dog je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Vjerovatno ce biti impresioniran sa gradom i nevjerovatnom sportskom infrastrukturom, treba to iskoristiti.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 okt 2011, 00:08

Vidis,ja sam samo rekao da se ne slazem da treba uzvikivati Messi Messi kada Ronaldo primi loptu(nisam cak rekao da mu se ne zvizdi) vec samo da mi je ta provokacija krajnje glupa,a to je doslo do toga da ti mene to pitas :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 okt 2011, 00:09

"Minut nakon završetka žrijeba zazvonio je telefon. Zvali su iz Fudbalskog saveza Portugala i rezervisali 55 soba u hotelu Zenica", javili su nam iz ovog hotela.

Portugalci su i prije dvije godine bili smješteni u ovom hotelu i bili su zadovoljni uslovima, što potvrđuje i njihova munjevita reakcija poslije žrijeba u Poljskoj.

Prije dvije godine u Zenicu nije dolazio Cristiano Ronaldo. Ovaj put će vjerovatno doći. Bit će zanimljivo kakav će doček imati jedan od najboljih fudbalera svijeta…
:lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2011, 00:15

"Ma nema se tu šta puno pričati. Fudbalska reprezentacija BiH sazrela je u ozbiljnu ekipu koja može dobiti svakoga. Ako su mogli u male cipele staviti Francuze na njihovom terenu sred u Pariza, ne vidim razloga zašto ne bi mogli razbiti i Portugal. Mogu to oni sigurno, pa vidjeli smo šta su uradilu u utorak", dodao je Blažević.

"Apsolutno sam siguran će me moj prijatelj Safet Sušić osvetiti za nesretno ispadanje od Portugala prije dvije godine u baražu za Svjetsko prvenstvo, rekao je nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 14 okt 2011, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 14 okt 2011, 00:16

deni_23 je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
deni_23 je napisao/la:e samo nam jos on fali :D :D
Po jednoj strani je loše ,a po drugoj odlično. Naravno,bolje izbjeći ovo loše, nego dobiti ovo dobro, al' ni loše možda nije toliko loše, a dobro je sigurno dobro. :mrgreen:
ako on dode za selektora tek onda nemamo sta traziti protiv portugala ali se iskreno nadam da dotoga nece doci

ja, vidim kako fino vodi real ....sve one milione i igrace po zelji ima i opet ne moze da uzme prvenstvo ili LP...a uspio je 5:0 izgubit od barce e stvarno da ga se prepadnemo.....ne pratim puno spansku ligu ali gledao sam kad je skoro od levantea izgubio...pa ako je sa realom izgubio od tako slabog kluba kako onda da BIH ne bi imala sanse?...Murinjo je samo još jedan napuhani idol....
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2011, 00:17

Dylan Dog je napisao/la:Vidis,ja sam samo rekao da se ne slazem da treba uzvikivati Messi Messi kada Ronaldo primi loptu(nisam cak rekao da mu se ne zvizdi) vec samo da mi je ta provokacija krajnje glupa,a to je doslo do toga da ti mene to pitas :roll:
Dobro, ne treba pretjerivati sa ciganlukom. Treba ostati civilizovan. Ako dodje poneki dovik Messi Messi meni to nece smetati. Nije to strasno. Ronaldo ima jedan zuti i ako dobije drugi to je za nas odlicna stvar.
Samo ne znam jesi li se ti uspio presaltati da u Zenicu dolazi neko ko stoji izmedju nas i plasmana na Euro, znaci protivnik koga treba unistiti, a ne neki igrac tvog omiljenog kluba?

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 14 okt 2011, 00:18

Principatus je napisao/la:"Ma nema se tu šta puno pričati. Fudbalska reprezentacija BiH sazrela je u ozbiljnu ekipu koja može dobiti svakoga. Ako su mogli u male cipele staviti Francuze na njihovom terenu sred u Pariza, ne vidim razloga zašto ne bi mogli razbiti i Portugal. Mogu to oni sigurno, pa vidjeli smo šta su uradilu u utorak", dodao je Blažević.

"Apsolutno sam siguran će me moj prijatelj Safet Sušić osvetiti za nesretno ispadanje od Portugala prije dvije godine u baražu za Svjetsko prvenstvo, rekao je nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević.
pa ovo je kao fantazija nekakva, kao da je jucer bilo!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 okt 2011, 00:19

Dylan Dog je napisao/la:
spizz je napisao/la:Dalo bi se pricati o masi od 15.000 ljudi na stadionu, jel...ma bravo strucnjak :lol: :lol: još kad portugalski mediji izbace imena i prezimena svih onih zlih bosanaca koji su na taj nacin uznemiravali njihovog ljubimca ;)
Znam da si navijac Barcelone pa i ne ocekujem da skontas.

Ali za ostalo normalnu raju:
Ronaldo je osoba o kojoj ce se pricati i za 300 godina,jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena,pitanje je hoce li se ikad pojaviti vise tako kompletan igrac,i mi sad trebamo uzvikivati ime Messia da bi ga toBoze provocirali.
Trebamo biti sretni sto cemo u nasoj drzavi gledati osobu na koju ce buduce generacije gledati kao sto mi gledamo na Pelea ili Maradonu.
Al et,budite pametni pa uzvikujte,ispadnite frajeri.
Jos samo fali jedna lijepa Turska zastava umjesto nase pa da bude idila.
HAj ti to objasni određenim osobama.Neću da koristim uvredljive izraze jer kada nekom pripisujemo te riječi to je onda uvreda za te riječi
Nažalost dobili smo Portugala imamo jako male šanse da prođemo jbg sami smo krivi.Stvarno ne vidim potrebu da provociramo Ronalda i ostale,ako bi to uopšte za njih bila provokacija.U Francuskoj bilo odlično navijanje samo ono ponovit i na Bilinom i u Portugalu,a ne spominjat Messija.Bolje je onda uzvikivat Džeko,Miske ili nešto mislim to bi dalo dodatni moral našim igračima.
No ipak je nama draže spominjat nekog tamo Argentinca kojeg boli lijevo mudo za BiH baš kao i Ronalda.U stvari Ronalda zaboli još ponešto ipak nismo mi toliko bezazleni možda ih i dobijemo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 14 okt 2011, 00:21

Sumnjam da bi neki sudija mogao svirati protiv nas u Zenici,pa dobio bi hiljadu novih pogrdnih nadimaka,istina da dobije i svaki ostali ali kad bi nas ostetio ko u Parizu ne bi ziv iz Bosne izaso!!!
YNWA!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 00:22

karameldar je napisao/la:Sumnjam da bi neki sudija mogao svirati protiv nas u Zenici,pa dobio bi hiljadu novih pogrdnih nadimaka,istina da dobije i svaki ostali ali kad bi nas ostetio ko u Parizu ne bi ziv iz Bosne izaso!!!
Jesi li ti gledao tekmu u Zenici protiv Portugala :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 14 okt 2011, 00:24

harishp je napisao/la:
karameldar je napisao/la:Sumnjam da bi neki sudija mogao svirati protiv nas u Zenici,pa dobio bi hiljadu novih pogrdnih nadimaka,istina da dobije i svaki ostali ali kad bi nas ostetio ko u Parizu ne bi ziv iz Bosne izaso!!!
Jesam,ali ne uzivo,nisam karte uspio dobit.
YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 okt 2011, 00:25

karameldar je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Jesam,ali ne uzivo,nisam karte uspio dobit.
Nije to poenta. :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 okt 2011, 00:27

DaBogda ti sin zeta kuci doveo :lol: :lol: :lol:
Jedna od danasnjih kletvi nakon baraza.
Ja, jesmo mraka narod :)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 14 okt 2011, 00:29

OTNYS_YNWA je napisao/la: Nije to poenta. :mrgreen:
Ma znam i znam sta mi hoce reci haha
YNWA!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 14 okt 2011, 00:32

zar neko misli da nakon ove režije UEFE možemo proći?
pa ako su naštimali izvlačenje, što je preočito, namjestiće još lakše utakmice.. dovoljno je svirati dva slobodna blizu našeg gola i eto Portugala na Evropskom.. Uostalom, ko će reklame snimati?
Nil Satis Nisi Optimum

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 okt 2011, 00:37

Namješteno je da idu dvije jače, dvije slabije reprezentacije.
Pitanje je bilo samo da li će nam Hrvatska ili Portugal doći. :)

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 14 okt 2011, 00:44

LBJ MVP je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
spizz je napisao/la:Dalo bi se pricati o masi od 15.000 ljudi na stadionu, jel...ma bravo strucnjak :lol: :lol: još kad portugalski mediji izbace imena i prezimena svih onih zlih bosanaca koji su na taj nacin uznemiravali njihovog ljubimca ;)
Znam da si navijac Barcelone pa i ne ocekujem da skontas.

Ali za ostalo normalnu raju:
Ronaldo je osoba o kojoj ce se pricati i za 300 godina,jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena,pitanje je hoce li se ikad pojaviti vise tako kompletan igrac,i mi sad trebamo uzvikivati ime Messia da bi ga toBoze provocirali.
Trebamo biti sretni sto cemo u nasoj drzavi gledati osobu na koju ce buduce generacije gledati kao sto mi gledamo na Pelea ili Maradonu.
Al et,budite pametni pa uzvikujte,ispadnite frajeri.
Jos samo fali jedna lijepa Turska zastava umjesto nase pa da bude idila.
HAj ti to objasni određenim osobama.Neću da koristim uvredljive izraze jer kada nekom pripisujemo te riječi to je onda uvreda za te riječi
Nažalost dobili smo Portugala imamo jako male šanse da prođemo jbg sami smo krivi.Stvarno ne vidim potrebu da provociramo Ronalda i ostale,ako bi to uopšte za njih bila provokacija.U Francuskoj bilo odlično navijanje samo ono ponovit i na Bilinom i u Portugalu,a ne spominjat Messija.Bolje je onda uzvikivat Džeko,Miske ili nešto mislim to bi dalo dodatni moral našim igračima.
No ipak je nama draže spominjat nekog tamo Argentinca kojeg boli lijevo mudo za BiH baš kao i Ronalda.U stvari Ronalda zaboli još ponešto ipak nismo mi toliko bezazleni možda ih i dobijemo
cuj sad ovog :lol: :lol: samo da ne vrijeđamo njegovog idola :lol: :lol: e vrijeđacemo ga i prozivati sa Messi, Messi - siguran budi ;) ...jest ,mi smo balkanski primitivci, on je portugalski plemić ,gospodin depiliranih nogu na kojeg vi realovci svršavate - ALI CE BITI PROVOCIRAN u Zenici, jer igra protiv BiH...u to budi siguran ;)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 okt 2011, 00:45

Najveca glupost bi bila da navijaci uz svaki dodir Kristine sa loptom skandiraju Lessi. Kad se je to desilo na Maksíru, mislio sam da nema debilnijih ljudi. Ali ocito je da ima, posto neki zele da se to desi i kod nas.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.