Sa verzijom 5 bi izgledali kao ozbiljan europski RUKOMETNI klub. Plus sto nije nasa tradicija da nosimo pola bordo pola bijelo...! nikad nismo i tacka.FK Sarajevo je napisao/la:U verzije 7 valja samo ovaj bordo dres,bijeli i zlatni sa prugama su jako losi.Sa dresovima iz verzije 5 bi izgledali kao ozbiljan europski klub,pravo zajebano.Sarajlijc@ je napisao/la:http://img263.imageshack.us/img263/8462/verzija5.jpg ako je ovo lijepo upucajte se
http://img193.imageshack.us/img193/1764/verzija7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; brat bratu najjaci dres.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nije verzija 5 klasicna sa prugama,imaju samo dvije pruge na jednoj strani dresa.Meni nisu bili losi ni oni royal dresovi u potpunosti u prugama,ali svako ima razlicit ukus.Zagor je napisao/la:Ne znam. Nekako mi šestica izgleda ljepše. Više su mi dosadile ove pruge, neka nama dresa cijelog u bordo boji... A i ona treća varijanta kod šestice (narandžasta) je moćna...i 7 je dobra...FK Sarajevo je napisao/la: U cemu je problem jarane??
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
gdje su ti rukavi ?FK Sarajevo je napisao/la:Nije verzija 5 klasicna sa prugama,imaju samo dvije pruge na jednoj strani dresa.Meni nisu bili losi ni oni royal dresovi u potpunosti u prugama,ali svako ima razlicit ukus.Zagor je napisao/la:Ne znam. Nekako mi šestica izgleda ljepše. Više su mi dosadile ove pruge, neka nama dresa cijelog u bordo boji... A i ona treća varijanta kod šestice (narandžasta) je moćna...i 7 je dobra...FK Sarajevo je napisao/la: U cemu je problem jarane??

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Dobro hajde necemo vise
,nego znas li ti sta bi sa royalom??

znaš da naši iz uprave kad im se neke stvari ne svide , odmah idu u akciju. Pa valjda je i sa Royalom tako bilo...FK Sarajevo je napisao/la:Dobro hajde necemo vise![]()
![]()
![]()

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Svaka im cast kad razmisljaju svojom glavom.Zagor je napisao/la:znaš da naši iz uprave kad im se neke stvari ne svide , odmah idu u akciju. Pa valjda je i sa Royalom tako bilo...FK Sarajevo je napisao/la:Dobro hajde necemo vise![]()
![]()
![]()

I meni je ova 7 opcija najbolja,dobre su i 4 i 6Sarajlijc@ je napisao/la:http://img263.imageshack.us/img263/8462/verzija5.jpg ako je ovo lijepo upucajte se
http://img193.imageshack.us/img193/1764/verzija7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; brat bratu najjaci dres.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovaj Royal se bas angazovao na nasem trzistu vidim oblace nas , Bosnu, siroki...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Samo petica da ne bude, iako se raja nešto naložila na tu verziju, valjda što je drugačija od svih ponuđenih.
Sve ostale u tu negdje, meni 2 i 6 najljepše izgledaju. A i raspored boja ostaje u okviru dosadašnje tradicije.
Sve ostale u tu negdje, meni 2 i 6 najljepše izgledaju. A i raspored boja ostaje u okviru dosadašnje tradicije.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nista se ne sekirajVanBasten je napisao/la:Samo petica da ne bude, iako se raja nešto naložila na tu verziju, valjda što je drugačija od svih ponuđenih.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Opcija 7 daleko najljepsa
Verzija 5 najbolja. Sitne pruge kao i one kockice, baklavice, kružići presmiješno !
U novi boj ...
ako kojim slucajem najviše glasova poprime ove sa kruzicima i ovim glupostima, biti cete poput vezenog društva umjetnika "Sarajevo".. glasajte za najljepše
žig s simbolom olimpijade je ekstra detalj.
Ja stvarno ne znam šta vi vidite u toj verziji 5 ???
Zar ne bi bilo bolje da su nam domaći čisto bordo, a gostujući bijeli, ili kombinacija bijeli dres bordo šorc.A treći mi je svejedno dobar je svaki
Zar ne bi bilo bolje da su nam domaći čisto bordo, a gostujući bijeli, ili kombinacija bijeli dres bordo šorc.A treći mi je svejedno dobar je svaki

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Petica katastrofa , prvo sto nije nesto , a drugo k'o sto neko rece neka nama dresa cijelog u bordo boji
- Giallorossi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dosta novosti zadnjih dana.
Prvo fan shop koji ce se otvorit za 10 ak dana onda novi dresovi koji su 100% bolji, onda novi sponzor Skoda kao i produzenje saradnje sa Sarajevo osiguranjem.
Ako ove godine ne uzmemo titulu,zbog raznoraznih stvari onda sljedece godine idemo na duplu
Ne tebamo kritikovat,pljuvat ili nesto slicno, iako ima jos dugo do kraja i treba se borit do zadnjeg kola.
Ovoj upravi vjerujem 100%, ako produze Kojasevicu pa mozda i Zrnanovicu koji se pokazao kao pravo pojacanje te zadrze Suljica,Torlaka i Sesara i u 2012/2013 sezoni to bi znacilo da je vecina njih vec trecu godinu zajedno, Plisek bi duze vrijeme bio na klupi, uigranost daleko bolja kao i kondicija, dovelo bi se i par pojacanja a sve to bi trebalo da rezultira titulom, plus sto ce biti na nas red?
Samo se nadam da ce ovi ljudi nastavit ovako raditi, redovno izvrsavat sve obaveze a sav visak novca u nove projekte (fan shop za sad, nekad kasnje streaming utakmica,narudzbe iz europe i svijeta i mnoge druge stvari).
http://fcsarajevo.ba/home.php" onclick="window.open(this.href);return false; redovno pratite, to uz fksinfo nek bude prvi izvor informisanja o klubu.
MI SMO DIVOVI
Prvo fan shop koji ce se otvorit za 10 ak dana onda novi dresovi koji su 100% bolji, onda novi sponzor Skoda kao i produzenje saradnje sa Sarajevo osiguranjem.
Ako ove godine ne uzmemo titulu,zbog raznoraznih stvari onda sljedece godine idemo na duplu

Ovoj upravi vjerujem 100%, ako produze Kojasevicu pa mozda i Zrnanovicu koji se pokazao kao pravo pojacanje te zadrze Suljica,Torlaka i Sesara i u 2012/2013 sezoni to bi znacilo da je vecina njih vec trecu godinu zajedno, Plisek bi duze vrijeme bio na klupi, uigranost daleko bolja kao i kondicija, dovelo bi se i par pojacanja a sve to bi trebalo da rezultira titulom, plus sto ce biti na nas red?

Samo se nadam da ce ovi ljudi nastavit ovako raditi, redovno izvrsavat sve obaveze a sav visak novca u nove projekte (fan shop za sad, nekad kasnje streaming utakmica,narudzbe iz europe i svijeta i mnoge druge stvari).
http://fcsarajevo.ba/home.php" onclick="window.open(this.href);return false; redovno pratite, to uz fksinfo nek bude prvi izvor informisanja o klubu.
MI SMO DIVOVI
Na pobjedu protiv Travnika, potpisan ugovor sa Škodom
U prostorijama FK Sarajevo danas je održana pres konferencija povodom utakmice 10. kola Premijer lige BiH koju bordo tim igra protiv Travnika (počinje u 15:00 sati) i potpisavanja sponzorskog ugovora sa Škodom.
irži Plišek je odmah naglasio da je optimista:
"Protiv Travničana idemo na pobjedu. Šta se drugo može očekivati od nas? Želimo ostati na vrhu. Vjerujem da će tako i biti“, naglasio je češki stručnjak koji je napomenuo da zbog suspenzije ne može računati na usluge Sedina Torlaka, Kenana Handžića, ali i Adina Džafića koji je imao saobraćajnu nesreću"
Plišek je istakao kako se ekipi priključio i Edin Pehlić. "Nedostaje mu još utakmica, ali će se uskoro vratiti u formu", rekao je češki stručnjak.
U drugom dijelu pres konferencije potpisan je sponzorski ugovor između FK Sarajevo i Škode. Svoj paraf stavili su Dino Selimović, direktor tima sa Koševa i Senad Olovčić direktor ASA auto-a.
"Sarajevo je brend, prepoznali smo taj interes i želimo ulagati u nogomet. Vjerujem kako ćemo u skorijoj budućnosti u glavnom gradu BiH gledati jake evropske utakmice", istakao je Olovčić.
SA-X
U prostorijama FK Sarajevo danas je održana pres konferencija povodom utakmice 10. kola Premijer lige BiH koju bordo tim igra protiv Travnika (počinje u 15:00 sati) i potpisavanja sponzorskog ugovora sa Škodom.
irži Plišek je odmah naglasio da je optimista:
"Protiv Travničana idemo na pobjedu. Šta se drugo može očekivati od nas? Želimo ostati na vrhu. Vjerujem da će tako i biti“, naglasio je češki stručnjak koji je napomenuo da zbog suspenzije ne može računati na usluge Sedina Torlaka, Kenana Handžića, ali i Adina Džafića koji je imao saobraćajnu nesreću"
Plišek je istakao kako se ekipi priključio i Edin Pehlić. "Nedostaje mu još utakmica, ali će se uskoro vratiti u formu", rekao je češki stručnjak.
U drugom dijelu pres konferencije potpisan je sponzorski ugovor između FK Sarajevo i Škode. Svoj paraf stavili su Dino Selimović, direktor tima sa Koševa i Senad Olovčić direktor ASA auto-a.
"Sarajevo je brend, prepoznali smo taj interes i želimo ulagati u nogomet. Vjerujem kako ćemo u skorijoj budućnosti u glavnom gradu BiH gledati jake evropske utakmice", istakao je Olovčić.
SA-X
- sarajlija89
- Kontakt:

Samo za našu ljubav najveću...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★