FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 12 okt 2011, 20:45

FK Sarajevo je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:http://img263.imageshack.us/img263/8462/verzija5.jpg ako je ovo lijepo upucajte se :D

http://img193.imageshack.us/img193/1764/verzija7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; brat bratu najjaci dres.
U verzije 7 valja samo ovaj bordo dres,bijeli i zlatni sa prugama su jako losi.Sa dresovima iz verzije 5 bi izgledali kao ozbiljan europski klub,pravo zajebano. :mrgreen:
Sa verzijom 5 bi izgledali kao ozbiljan europski RUKOMETNI klub. Plus sto nije nasa tradicija da nosimo pola bordo pola bijelo...! nikad nismo i tacka.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 okt 2011, 20:47

Zagor je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la: U cemu je problem jarane?? :D
Ne znam. Nekako mi šestica izgleda ljepše. Više su mi dosadile ove pruge, neka nama dresa cijelog u bordo boji... A i ona treća varijanta kod šestice (narandžasta) je moćna...i 7 je dobra...
Nije verzija 5 klasicna sa prugama,imaju samo dvije pruge na jednoj strani dresa.Meni nisu bili losi ni oni royal dresovi u potpunosti u prugama,ali svako ima razlicit ukus.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 okt 2011, 20:49

FK Sarajevo je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la: U cemu je problem jarane?? :D
Ne znam. Nekako mi šestica izgleda ljepše. Više su mi dosadile ove pruge, neka nama dresa cijelog u bordo boji... A i ona treća varijanta kod šestice (narandžasta) je moćna...i 7 je dobra...
Nije verzija 5 klasicna sa prugama,imaju samo dvije pruge na jednoj strani dresa.Meni nisu bili losi ni oni royal dresovi u potpunosti u prugama,ali svako ima razlicit ukus.
gdje su ti rukavi ? ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 okt 2011, 20:50

Dobro hajde necemo vise :lol: :lol: :lol: ,nego znas li ti sta bi sa royalom?? :mrgreen: :mrgreen:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 okt 2011, 20:52

FK Sarajevo je napisao/la:Dobro hajde necemo vise :lol: :lol: :lol: ,nego znas li ti sta bi sa royalom?? :mrgreen: :mrgreen:
znaš da naši iz uprave kad im se neke stvari ne svide , odmah idu u akciju. Pa valjda je i sa Royalom tako bilo... ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 okt 2011, 20:55

Zagor je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Dobro hajde necemo vise :lol: :lol: :lol: ,nego znas li ti sta bi sa royalom?? :mrgreen: :mrgreen:
znaš da naši iz uprave kad im se neke stvari ne svide , odmah idu u akciju. Pa valjda je i sa Royalom tako bilo... ;)
Svaka im cast kad razmisljaju svojom glavom. :)

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 12 okt 2011, 23:15

Sarajlijc@ je napisao/la:http://img263.imageshack.us/img263/8462/verzija5.jpg ako je ovo lijepo upucajte se :D

http://img193.imageshack.us/img193/1764/verzija7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; brat bratu najjaci dres.
I meni je ova 7 opcija najbolja,dobre su i 4 i 6 ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 okt 2011, 23:42

Ovaj Royal se bas angazovao na nasem trzistu vidim oblace nas , Bosnu, siroki...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 okt 2011, 23:45

Samo petica da ne bude, iako se raja nešto naložila na tu verziju, valjda što je drugačija od svih ponuđenih.
Sve ostale u tu negdje, meni 2 i 6 najljepše izgledaju. A i raspored boja ostaje u okviru dosadašnje tradicije.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 okt 2011, 23:50

VanBasten je napisao/la:Samo petica da ne bude, iako se raja nešto naložila na tu verziju, valjda što je drugačija od svih ponuđenih.
Sve ostale u tu negdje, meni 2 i 6 najljepše izgledaju. A i raspored boja ostaje u okviru dosadašnje tradicije.
Nista se ne sekiraj :D Ja mislim da bi u petak trebali reci koja ce verzija biti :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 13 okt 2011, 03:42

Opcija 7 daleko najljepsa

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 okt 2011, 09:59

Verzija 5 najbolja. Sitne pruge kao i one kockice, baklavice, kružići presmiješno !
U novi boj ...

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 13 okt 2011, 12:03

ako kojim slucajem najviše glasova poprime ove sa kruzicima i ovim glupostima, biti cete poput vezenog društva umjetnika "Sarajevo".. glasajte za najljepše

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 okt 2011, 20:33

žig s simbolom olimpijade je ekstra detalj.

g.irhad
Kontakt:

Post Postao/la g.irhad » 13 okt 2011, 20:37

Ja stvarno ne znam šta vi vidite u toj verziji 5 ???
Zar ne bi bilo bolje da su nam domaći čisto bordo, a gostujući bijeli, ili kombinacija bijeli dres bordo šorc.A treći mi je svejedno dobar je svaki ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 okt 2011, 23:55

Petica katastrofa , prvo sto nije nesto , a drugo k'o sto neko rece neka nama dresa cijelog u bordo boji

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 14 okt 2011, 00:08

7 grmi ! 8-)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 okt 2011, 01:03

Dosta novosti zadnjih dana.
Prvo fan shop koji ce se otvorit za 10 ak dana onda novi dresovi koji su 100% bolji, onda novi sponzor Skoda kao i produzenje saradnje sa Sarajevo osiguranjem.
Ako ove godine ne uzmemo titulu,zbog raznoraznih stvari onda sljedece godine idemo na duplu 8-) :mrgreen: Ne tebamo kritikovat,pljuvat ili nesto slicno, iako ima jos dugo do kraja i treba se borit do zadnjeg kola.

Ovoj upravi vjerujem 100%, ako produze Kojasevicu pa mozda i Zrnanovicu koji se pokazao kao pravo pojacanje te zadrze Suljica,Torlaka i Sesara i u 2012/2013 sezoni to bi znacilo da je vecina njih vec trecu godinu zajedno, Plisek bi duze vrijeme bio na klupi, uigranost daleko bolja kao i kondicija, dovelo bi se i par pojacanja a sve to bi trebalo da rezultira titulom, plus sto ce biti na nas red? :roll: :lol: :mrgreen:

Samo se nadam da ce ovi ljudi nastavit ovako raditi, redovno izvrsavat sve obaveze a sav visak novca u nove projekte (fan shop za sad, nekad kasnje streaming utakmica,narudzbe iz europe i svijeta i mnoge druge stvari).

http://fcsarajevo.ba/home.php" onclick="window.open(this.href);return false; redovno pratite, to uz fksinfo nek bude prvi izvor informisanja o klubu.

MI SMO DIVOVI

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 okt 2011, 12:15

Na pobjedu protiv Travnika, potpisan ugovor sa Škodom

U prostorijama FK Sarajevo danas je održana pres konferencija povodom utakmice 10. kola Premijer lige BiH koju bordo tim igra protiv Travnika (počinje u 15:00 sati) i potpisavanja sponzorskog ugovora sa Škodom.

irži Plišek je odmah naglasio da je optimista:

"Protiv Travničana idemo na pobjedu. Šta se drugo može očekivati od nas? Želimo ostati na vrhu. Vjerujem da će tako i biti“, naglasio je češki stručnjak koji je napomenuo da zbog suspenzije ne može računati na usluge Sedina Torlaka, Kenana Handžića, ali i Adina Džafića koji je imao saobraćajnu nesreću"

Plišek je istakao kako se ekipi priključio i Edin Pehlić. "Nedostaje mu još utakmica, ali će se uskoro vratiti u formu", rekao je češki stručnjak.

U drugom dijelu pres konferencije potpisan je sponzorski ugovor između FK Sarajevo i Škode. Svoj paraf stavili su Dino Selimović, direktor tima sa Koševa i Senad Olovčić direktor ASA auto-a.

"Sarajevo je brend, prepoznali smo taj interes i želimo ulagati u nogomet. Vjerujem kako ćemo u skorijoj budućnosti u glavnom gradu BiH gledati jake evropske utakmice", istakao je Olovčić.

SA-X

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 okt 2011, 12:21

slika

Samo za našu ljubav najveću...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa i 21 gost.