Kiselom upalo opet nesto smjesno.Saurman je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:I sam Pape je izjavio kako su momci u drugom poluvremenu pali, zbog dimenzija travnjaka, nešto u tom smislu. Da imaju veze teren i atmosfera, imaju!
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kiselom upalo opet nesto smjesno.Saurman je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:I sam Pape je izjavio kako su momci u drugom poluvremenu pali, zbog dimenzija travnjaka, nešto u tom smislu. Da imaju veze teren i atmosfera, imaju!
![]()
zelis da vidis ronalda u sarajevu priznaj , njegov si fanHigh je napisao/la:Je l' u sklopu tog projekta i aerodrom ?avenija je napisao/la:Neznam sta se sarajlije bune tek sada , pa vec se i reprezentativni kamp izgradio u zenici tako da ni treninge vise necete imati![]()
kako smo prosli u francuskoj i kako nas sve ovo ide kad bi se zalili na one kartone dobili bi po jos jedan i zabranu 5 tekmilaki je napisao/la:ovo sa zutim kartonima u barazu je meni nidje veze...isto kao sto se oduzimaju bodovi ekipama koje su u grupi od po 5 timova, tako bi se trebalo i za baraz regulisati ovi zuti kartoni, odnosno pred baraz da se svi ociste.
jer npr portugal je odigrao 8 utakmica?! a mi 10?! trebalo bi ovo vidjeti i kad bi se moglo nekako progurat do uefe, jer tesko da ce spaha proci bez zutog i jos 10ak nasih igraca!
Saurman je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:I sam Pape je izjavio kako su momci u drugom poluvremenu pali, zbog dimenzija travnjaka, nešto u tom smislu. Da imaju veze teren i atmosfera, imaju!
![]()
Kako odmah izvlačite iz konteksta.Juve-TZ je napisao/la:ja nez sta je cudno tu, sto je veci travnjak nama ne odgovara....sto vise trke to mi prije umorni
s kondicijom smo losi totalno od 70 min pa nadalje...
svaki tim i reprezentacija bira sebi stadion po tome kako odg njihovoj igri...
nama taj mali teren u zenici dodje kao idealan
Jok bolan, pokupio ih sa BjelasniceBjelasnica je napisao/la:Izgleda svi selektori imaju sportiste i atlete u ekipi, samo Safet invalide rada!
High je napisao/la:Je l' u sklopu tog projekta i aerodrom ?avenija je napisao/la:Neznam sta se sarajlije bune tek sada , pa vec se i reprezentativni kamp izgradio u zenici tako da ni treninge vise necete imati![]()
Po jednoj strani je loše ,a po drugoj odlično. Naravno,bolje izbjeći ovo loše, nego dobiti ovo dobro, al' ni loše možda nije toliko loše, a dobro je sigurno dobro.deni_23 je napisao/la:e samo nam jos on fali![]()
pa de mi reci jesil ti normalan matere ti tvoje?delpiero10 je napisao/la:upital se neko prije svega kakav ce bit scenarijo sad sta je platini smislijo osimu prenijo a osim naredijo sušicu da ispuni ma daj te ba otvorite oci spahic nasri nasri gura spahica sudac sprema se da svira prekrsaj spahic pri prilikom da ispuca loptu covjek obara nasrija penal niko se ne buni nema crvenog za spahica to je dogovoreno da bi spahic igro prvu tekmu a za revans ko zna ma namestaljka i te kaka i sad sta oped portugal naznam hocel nam se platini smilovat i pustit nas da igramo ep
hamo_pipa je napisao/la:delpiero10 je napisao/la:upital se neko prije svega kakav ce bit scenarijo sad sta je platini smislijo osimu prenijo a osim naredijo sušicu da ispuni ma daj te ba otvorite oci spahic nasri nasri gura spahica sudac sprema se da svira prekrsaj spahic pri prilikom da ispuca loptu covjek obara nasrija penal niko se ne buni nema crvenog za spahica to je dogovoreno da bi spahic igro prvu tekmu a za revans ko zna ma namestaljka i te kaka i sad sta oped portugal naznam hocel nam se platini smilovat i pustit nas da igramo ep
ako on dode za selektora tek onda nemamo sta traziti protiv portugala ali se iskreno nadam da dotoga nece dociArnelinho je napisao/la:Po jednoj strani je loše ,a po drugoj odlično. Naravno,bolje izbjeći ovo loše, nego dobiti ovo dobro, al' ni loše možda nije toliko loše, a dobro je sigurno dobro.deni_23 je napisao/la:e samo nam jos on fali![]()
harison_ford je napisao/la:High je napisao/la:Je l' u sklopu tog projekta i aerodrom ?avenija je napisao/la:Neznam sta se sarajlije bune tek sada , pa vec se i reprezentativni kamp izgradio u zenici tako da ni treninge vise necete imati![]()
ljubomora je cudo![]()
jos malo pa kamp gotov na crkvickom brdu, a vama ostaje da razmislite kako jedna smrdljiva zenica posta grad sa najsavremenijom sportskom infrastrukturom u zemlji
![]()
doviđenja prijatno
Ja mislim da ce se za 300 godina i dalje pricati o Ronaldu i da ce egipcani porusiti piramide a na njihovom mjesto napraviti veliki Ronaldov kip. Sta ostali misle o ovome?Dylan Dog je napisao/la:Sta mislite,kada bi Susic vodio Portugal a nas Mourinho ko bi bio pobjednik![]()
Ja tipujem na Mourinha..iz Zavidovica
Al' zamisli Pape pobjedi Mourinha odnosno Papetova BiH pobjedi Mourinhov Portugal?deni_23 je napisao/la:ako on dode za selektora tek onda nemamo sta traziti protiv portugala ali se iskreno nadam da dotoga nece dociArnelinho je napisao/la:Po jednoj strani je loše ,a po drugoj odlično. Naravno,bolje izbjeći ovo loše, nego dobiti ovo dobro, al' ni loše možda nije toliko loše, a dobro je sigurno dobro.deni_23 je napisao/la:e samo nam jos on fali![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.