Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A jbt inace igraju po Vitezu,Kalesiji,jah al u lijepom qrcu.OTNYS_YNWA je napisao/la:I sam Pape je izjavio kako su momci u drugom poluvremenu pali, zbog dimenzija travnjaka, nešto u tom smislu. Da imaju veze teren i atmosfera, imaju!
Neko je pisao maloprije na ovoj temi u vezi te priče ukleto,nesretno i slično.Komično je to kakav smo mi narod,svašta.Kad' smo Tursku uzeli na Koševu niko nije ništa govorio,čim kiks bude odmah milion priča,hvatanja za slamku,kao po običaju.Al' hajd.karameldar je napisao/la:I ja se slazem za tu ukletost,jer nikad ne igramo na Kosevu protiv slabijih repki pa da mozemo reci da je ukleto ako izgubimo. Ali svejedno na Bilinom Polju atmosfera bude ludilo,tako da sam apsolutno za ZenicuHigh je napisao/la:Svakakvih gluposti pročitati.Do kad' ćete furati to da je Koševo ukleto a Zenica sretna ? Priče za malu djecu.Ko zna igrati,zna u gotovo svim okolnostima,Bože dragi.
Stavi na jednu stranu Koševo, popunjeno nekih 70%, udaljene tribine od travnjaka desetine i desetine metara.Megamon je napisao/la:A jbt inace igraju po Vitezu,Kalesiji,jah al u lijepom qrcu.OTNYS_YNWA je napisao/la:I sam Pape je izjavio kako su momci u drugom poluvremenu pali, zbog dimenzija travnjaka, nešto u tom smislu. Da imaju veze teren i atmosfera, imaju!
Za 11:0don_burza je napisao/la:11.11.11. Dzeko 11 u 11. minutu
Mislio sam na dimenzije travnjaka a ne na atmosferu.A sto se tice atmosfere moe se ona napraviti do usijanja.Pogledajte utakmice protiv Danske,utakmice SArajeva i zeljeznicara u evropi i sve ce vam biti jasno.OTNYS_YNWA je napisao/la:Stavi na jednu stranu Koševo, popunjeno nekih 70%, udaljene tribine od travnjaka desetine i desetine metara.Megamon je napisao/la:A jbt inace igraju po Vitezu,Kalesiji,jah al u lijepom qrcu.OTNYS_YNWA je napisao/la:I sam Pape je izjavio kako su momci u drugom poluvremenu pali, zbog dimenzija travnjaka, nešto u tom smislu. Da imaju veze teren i atmosfera, imaju!
Na drugoj strani imaš Bilo Polje, sam zaključi u čemu je caka, pametan si.
Izvini molim te,u Kalesiji je ogroman teren,prica se da je jedan od najduzih u BiHMegamon je napisao/la:A jbt inace igraju po Vitezu,Kalesiji,jah al u lijepom qrcu.OTNYS_YNWA je napisao/la:I sam Pape je izjavio kako su momci u drugom poluvremenu pali, zbog dimenzija travnjaka, nešto u tom smislu. Da imaju veze teren i atmosfera, imaju!
Je l' u sklopu tog projekta i aerodrom ?avenija je napisao/la:Neznam sta se sarajlije bune tek sada , pa vec se i reprezentativni kamp izgradio u zenici tako da ni treninge vise necete imati![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:I sam Pape je izjavio kako su momci u drugom poluvremenu pali, zbog dimenzija travnjaka, nešto u tom smislu. Da imaju veze teren i atmosfera, imaju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.