BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

ANTIFA !
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 okt 2011, 23:24

11.11.11 BIH PORTUGAL 2 0 :D realno :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 13 okt 2011, 23:24

Na Bildu piše kako portugalski mediji špekuliraju da bi Mourinho mogao voditi reprezentaciju Portugala u ove 2 utakmice protiv BiH. Bento nije izborio direktan plasman na EP pa su nezadovoljni. Španske novine "El Mundo" pišu da reprezentativci Portugala, pogotovo oni koji igraju za Real, žele Mourinha. Vrlo je moguće da bi se Carvalho vratio u reprezentaciju kad bi Mourinho preuzeo Portugal. Još nam i ovo treba. :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 okt 2011, 23:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:I sam Pape je izjavio kako su momci u drugom poluvremenu pali, zbog dimenzija travnjaka, nešto u tom smislu. Da imaju veze teren i atmosfera, imaju! :)
A jbt inace igraju po Vitezu,Kalesiji,jah al u lijepom qrcu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 okt 2011, 23:25

11.11.11. Dzeko 11 u 11. minutu
Thomas Müller - Fußballgott

High

Post Postao/la High » 13 okt 2011, 23:25

karameldar je napisao/la:
High je napisao/la:Svakakvih gluposti pročitati.Do kad' ćete furati to da je Koševo ukleto a Zenica sretna ? Priče za malu djecu.Ko zna igrati,zna u gotovo svim okolnostima,Bože dragi. :lol:
I ja se slazem za tu ukletost,jer nikad ne igramo na Kosevu protiv slabijih repki pa da mozemo reci da je ukleto ako izgubimo. Ali svejedno na Bilinom Polju atmosfera bude ludilo,tako da sam apsolutno za Zenicu :mrgreen:
Neko je pisao maloprije na ovoj temi u vezi te priče ukleto,nesretno i slično.Komično je to kakav smo mi narod,svašta.Kad' smo Tursku uzeli na Koševu niko nije ništa govorio,čim kiks bude odmah milion priča,hvatanja za slamku,kao po običaju.Al' hajd. :D

P.S

Vi ako ćete se hvaliti tim lošim terenom u Zenici i misliti da nam je to prednost,onda svaka čast.Nikad' mi tako nećemo biti respektabilna selekcija.Vidjeli smo neku noć protiv Francuske kako nam normalni uslovu leže.Al' bošnjo misli da je močvara bolja.A te slike će čitav svijet obići,uvijek smo stoka bili.Sigurno da će na Euru biti teren kao u Zenici. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 okt 2011, 23:26

Megamon je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:I sam Pape je izjavio kako su momci u drugom poluvremenu pali, zbog dimenzija travnjaka, nešto u tom smislu. Da imaju veze teren i atmosfera, imaju! :)
Stavi na jednu stranu Koševo, popunjeno nekih 70%, udaljene tribine od travnjaka desetine i desetine metara.

Na drugoj strani imaš Bilo Polje, sam zaključi u čemu je caka, pametan si.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 okt 2011, 23:27

Jedna stvar mi nije jasna,a to je: kako se mozemo vadit na tome da travnjak treba biti uzoran,sigurno su tehnicki duplo bolji od nas,ali gdje smo mi i ko nama garantuje da ce nam takav travnjak odgovarat?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 okt 2011, 23:27

don_burza je napisao/la:11.11.11. Dzeko 11 u 11. minutu
Za 11:0 :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 okt 2011, 23:28

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
Stavi na jednu stranu Koševo, popunjeno nekih 70%, udaljene tribine od travnjaka desetine i desetine metara.

Na drugoj strani imaš Bilo Polje, sam zaključi u čemu je caka, pametan si.
Mislio sam na dimenzije travnjaka a ne na atmosferu.A sto se tice atmosfere moe se ona napraviti do usijanja.Pogledajte utakmice protiv Danske,utakmice SArajeva i zeljeznicara u evropi i sve ce vam biti jasno.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 13 okt 2011, 23:28

ma ja mislim ako se nafuramo ko sto znamo da nije vazno ili hrvatska ili irska ili portugal

dobili smo ih ali nisu ni ova dva druga nista slabiji....zafrkani su svi jbg, kad im je kipar uzeo bod i kad ih je dobila danska i norveska sto ne bi mogli i mi

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 13 okt 2011, 23:29

Samo da neki ne bi zaboravili. BiH-Portugal 2:1, Portugal BiH 1:1 i kraj priče.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 okt 2011, 23:30

Možda se i može napraviti takva atmosfera, ali opet riskantno. :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 okt 2011, 23:31

Megamon je napisao/la:
Izvini molim te,u Kalesiji je ogroman teren,prica se da je jedan od najduzih u BiH :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 okt 2011, 23:33

Neznam sta se sarajlije bune tek sada , pa vec se i reprezentativni kamp izgradio u zenici tako da ni treninge vise necete imati :mrgreen: :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 13 okt 2011, 23:34

ovo sa zutim kartonima u barazu je meni nidje veze...isto kao sto se oduzimaju bodovi ekipama koje su u grupi od po 5 timova, tako bi se trebalo i za baraz regulisati ovi zuti kartoni, odnosno pred baraz da se svi ociste.

jer npr portugal je odigrao 8 utakmica?! a mi 10?! trebalo bi ovo vidjeti i kad bi se moglo nekako progurat do uefe, jer tesko da ce spaha proci bez zutog i jos 10ak nasih igraca!

High

Post Postao/la High » 13 okt 2011, 23:36

avenija je napisao/la:Neznam sta se sarajlije bune tek sada , pa vec se i reprezentativni kamp izgradio u zenici tako da ni treninge vise necete imati :mrgreen: :mrgreen:
Je l' u sklopu tog projekta i aerodrom ? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 okt 2011, 23:36

110metara u kalesiji.

nema boljeg terena,kad gledas s tribina ko stol bilijara,al kad sidjes noge lomis :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 okt 2011, 23:37

:lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 13 okt 2011, 23:39

ja nez sta je cudno tu, sto je veci travnjak nama ne odgovara....sto vise trke to mi prije umorni

s kondicijom smo losi totalno od 70 min pa nadalje...

svaki tim i reprezentacija bira sebi stadion po tome kako odg njihovoj igri...

nama taj mali teren u zenici dodje kao idealan :)

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 13 okt 2011, 23:40

upital se neko prije svega kakav ce bit scenarijo sad sta je platini smislijo osimu prenijo a osim naredijo sušicu da ispuni ma daj te ba otvorite oci spahic nasri nasri gura spahica sudac sprema se da svira prekrsaj spahic pri prilikom da ispuca loptu covjek obara nasrija penal niko se ne buni nema crvenog za spahica to je dogovoreno da bi spahic igro prvu tekmu a za revans ko zna ma namestaljka i te kaka i sad sta oped portugal naznam hocel nam se platini smilovat i pustit nas da igramo ep

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk i 1 gost.