BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

High

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la High » 13 okt 2011, 21:53

Ako ništa,u ove dvije utakmice ćemo im uvaliti barem jedan komad !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 okt 2011, 21:53

Portugal vrlo lako prima golove.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 okt 2011, 21:54

High je napisao/la: Njima je ovo biti ili ne biti,sumnjam da će ovo prepustiti slučaju.Nisu bajno igrali protiv Danske,ali imaju igrače koji mogu uraditi dosta toga kad' im treba.
pa zar im i protiv danske nije bilo biti ili ne biti u neku ruku?

Znas u cemu je fazon - sto svacija forma varira i ti htio ne htio ne mozes time upravljati i ne mozes reci' e sad cu ja da briljiram'..ne ne i ne... ne ide to tako ...ono nad cim imas kontrolu je borbenost trcanje zalaganje ali inspirisana i kvalitetna igra je samo- kad ti dodje... i ako im se potrefi da im nije dan ili nama da je dan -gotovo...

Primjer br 2 na euro 2004 protiv Grcke izgubili su 2 puta u prvoj utakmici i u finalu

u prvoj utakmici kad im nije bilo toliko kljucno su izgubili...i oni i 80000 domacih portugalskih navijaca i citava evropa su kao i ti mislili u finalu kad je bitno ce ih dobiti... sad nam je bitno...ali kita...opet ih Grci nadigrase...odgovori mi direktno jel im tada bilo bitno ili ne?

tad im je bilo najbitnije u zivotu, ali izgubili su od prosjecne grcke od koje je sadasnja bih bolja reprezentacija
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 okt 2011, 21:55

Ma i sa 0:0 kod kuce mozemo ih proci odigramo 1:1 u gostima i gotova prica.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 okt 2011, 21:55

vendeta87,smatram potpuno ocitim da sam htio reci kako mi izgledamo iz ociju Portugalskih navijaca,a kako bi tek izgledali da im je mentalitet kao kod nas.
Eto recimo Medunanjin,svi mi znamo koliko je on dobar,ali sta ti mislis koliko Portugalaca to zna,ili jednostavno vidi da je to igrac koji je u najboljim igrackim godinama a igra u Izraelskoj ligi(koju vjerovatno prate ko' i mi Bugarsku)?
Al vidim da tebi ne vrijedi objasnjavati,ipak je to za tebe "filozofija".

Naravno,isto vrijedi i za spizza,ali od njeg niko i ne ocekuje da sta skonta.

Jbg,ocito je nekima tesko skontati da sam htio napisati kako ti igraci izgledaju iz ociju prosjecnog Portugalskog navijaca,za neciji nivo inteligencije je to neshvatljivo.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 13 okt 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 okt 2011, 21:55

Ma dobro je ,poginuti na terenu pa šta bude ,moliti neku povredu Ronalda ,Nania ,Pepea do kraja novembra i eto nas na EURU ;) :P

Huso ne raspravljaj se nego navrati oko ponoći ;) čitav dan spamaš ovdje dobro je više idi odmori vidi ti podočnjaka :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 13 okt 2011, 21:56

Group H
1 Denmark 8 19
2 Portugal 8 16 :roll:
3 Norway 8 16
:roll:
4 Iceland 8 4
5 Cyprus 8 2

Nakon pogleda na tabelu sve vam je jasno 8-) .
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 13 okt 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 okt 2011, 21:57

calcio je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Zamislite da smo mi reprezentacija koja u svojim redovima ima Ronalda,Coentroa,Pepea,Nania..pa mi bi se ufurali,nebi nam iko bio ravan :mrgreen:
Dobijes protivnika za baraz i onda vidis da njemu u prvoj postavi igra stopera kojekakav Panda iz Belgijske lige,a cak nije ni clan Anderlechta,Standarda,Genka ili Club Brugga,jedinih njihovih klubova koji izazivaju kakav-takav respekt u evropi,da su tu takodje nekakav 40-godisnji Rahimic koji igra u Cska Moskvi svaku 15-tu utakmicu,da je jedan od glavnih igraca covjek koji igra u Maccabi Tel Avivu :lol:
Pa mislim da bi svi ocekivali barem 5 komada u mrezi protivnika :mrgreen:
Vidi se da navijas za Real, iz to onaj iz Galacticos ere. Kupi najvece zvijezde i rezultat ce doci sam od sebe. :lol:
NEPROCJENJIVO!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 okt 2011, 21:57

Dylan Dog je napisao/la:vendeta87,smatram potpuno ocitim da sam htio reci kako mi izgledamo iz ociju Portugalskih navijaca,a kako bi tek izgledali da im je mentalitet kao kod nas.
Eto recimo Medunanjin,svi mi znamo koliko je on dobar,ali sta ti mislis koliko Portugalaca to zna,ili jednostavno vidi da je to igrac koji je u najboljim igrackim godinama a igra u Izraelskoj ligi(koju vjerovatno prate ko' i mi Bugarsku)?
Al vidim da tebi ne vrijedi objasnjavati,ipak je to za tebe "filozofija".
Pa to je dobro nek oni nas podcjenjuju, to nam moze samo ici na ruku. Al ti nisi treba to pisati onako kao da omalovazavas nase igrace i klubove u kojima oni igraju.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 okt 2011, 21:58

Trebamo dati sve od sebe, jer se borimo za svoju drzavu i svoj narod.

Ako bude opet nepravda neka bude, ali za to ce znati cijela Evropa.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 13 okt 2011, 21:58

UEFA = MAFIA
Zadnja izmjena: vOluMme, dana/u 15 okt 2011, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 13 okt 2011, 21:58

Goldy je napisao/la: u prvoj utakmici kad im nije bilo toliko kljucno su izgubili...i oni i 80000 domacih portugalskih navijaca i citava evropa su kao i ti mislili u finalu kad je bitno ce ih dobiti... sad nam je bitno...ali kita...opet ih Grci nadigrase...odgovori mi direktno jel im tada bilo bitno ili ne?

tad im je bilo najbitnije u zivotu, ali izgubili su od prosjecne grcke od koje je sadasnja bih bolja reprezentacija
e jesi i ti pravu tekmu nasao za poredjenje.. od prije 7 godina :roll: de nadjii kakvu sa eusebiom :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 okt 2011, 21:59

harishp je napisao/la:
secer je napisao/la:
harishp je napisao/la:Oko sam izvalio prateci Jahica,prvo ga nije bilo mjesecima nikako a ovo teke sto je igrao ni gram kuveta kao prije.
ok, pratis ga tako da si najvjerovatnije u pravu. ponadao sam se zbog jednog posta kojeg procitah.
neko napisa da je jaha u zadnjih par kola redovan u grckoj, a i u lp dobija sansu, tako da... ;)
ma pozvace ga pape...vjerujem.
harishp je napisao/la:Salihovic je sigurnija solucija defanzivca od Lulica,garantovano.Mogu se uostalo mjenjati tokom igre na pozicijama nije problem.
tako ce najvjerovatnije i biti, samo sto su obojica tanani :D na beku.
On uopste nije u Grckoj :shock: :shock:
Kajpr @seco Kajpr :mrgreen:
Inače ne čitam redovno šta se piše po forumu, nego jednostavno uđem u profile meni dragih korisnika (ujedno i onih koji se razumiju u bubamaru) i tako budem pošteđen raznih gluposti koji se (vjerovatno) mogu pročitati ovih dana.
Ne znam na kojoj je ovo stranici napisano, niti na kojoj će ovaj post biti emitovan, ali ne mogu se oteti utisku da herr lattek aka secer, presuđuje o formi pojedinih reprezentativaca na osnovu posta-dva, koje pročita na ovom forumu. :lol:
Blam, herr Felix. Poznavajući tebe, sve ti je oprošteno (ako za tako nešto ima razloga :? ) i samo ti nastavi u istom ritmu.
Sanela ćemo prihajati kad-tad. ;)
Bitno je da je Pape na istom nivou sa Ćirokim, što se tiče motiviranja. :D

Mislim da i nije toliki nedostatak što ćemo uzvratnu (odlučujuću?) utakmicu igrati u Portugalu.
Vom Jäger zum Gejagten

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 okt 2011, 21:59

kad jih je NOrveska uzela u Norveskoj valjda mozemo i mi u Zenici, pa nek onda oni ganjaju rezultat u Lisabonu.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 13 okt 2011, 22:00

Realno,volio bih da nas deklasiraju "cigani" sa 5,6:0 nego da mi budemo u najmanju ruku ravnopravni i za dlaku(uz pomoc sudije) ne prođemo na EP :evil: To bi me u potpunosti slomilo,prestao bih da pratim fudbal.
Chelsea F.C.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2011, 22:01

Pauk je napisao/la:Trebamo dati sve od sebe, jer se borimo za svoju drzavu i svoj narod.

Ako bude opet nepravda neka bude, ali za to ce znati cijela Evropa.

i kakve nam koristi od toga sto ce znati cijela evropa za nepravdu...Mozda sto ce nam sljedeci put majmun Platini biti naklonjeniji ili....

Mi smo vec dosta toga izgubili od francuza, a portugalci ko portugalci vazda ciganski odlaze na prvenstvo..
15.10 - 15.06 ...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 13 okt 2011, 22:03

Kada najmanje ocekujemo, uvijek najvise dobijemo! Iskreno, ja ovaj put stvarno nista ne ocekujem jer ne vidim nacina kako da izbacimo Portugal, al' ko zna.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 okt 2011, 22:03

Dylan Dog je napisao/la:.
UPRAVO TO DRUZE...to je najbolji dokaz da ova imena portugalaca nista ne predstavljaju...samo u nekim glavama jer se non stop spominju ili gledaju na tv... a vamo miske koji sjedi na klupi je mozda bolji igrac od njih...kvalitet igraca ne zavisi od tima za koji igra..barem ne kratkorocno...kad bih napravi neki rezultat medinjanin ce otici u veliki tim pa ce i njeg mediji napuhivat i on ce postati brend.... ono sto je fol je vidjeti to unaprijed...

to ti je isto ko sto se trebe loze na poznate tv face i celebritije a oni su npr ruzniji ili losiji musarci od nekih lokalnih frajera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 okt 2011, 22:06

Keenan.- je napisao/la:Group H
1 Denmark 8 19
2 Portugal 8 16 :roll:
3 Norway 8 16
:roll:
4 Iceland 8 4
5 Cyprus 8 2

Nakon pogleda na tabelu sve vam je jasno 8-) .
ja iskreno ne kontam sta bi trebalo biti jasno
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 13 okt 2011, 22:09

ljudi moji ja sam ubjedjen da ce nasi momci njima dati dobro musku utakmicu, a u svemu tome treba naglasiti da se nama vraca jedan od najboljih igraca Sejo sto povecava sanse znatno. treba samo dobro iskopirati Dance, ubili su ih.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.