High je napisao/la:Razlika je što će selekcija Portugala ovaj dvomeč s nama shvatiti ozbiljnije nego taj duel sa Kiprom.To sve govori.
A mi cemo njih shvatiti kao da igramo protiv Luxemburga, predpostavljam
Pa jbm majku, valjda se i mi nešto pitamo na terenu u tih 180 minuta baraža...jeste li zaboravili da smo sa njima (i to sa ludim Ćirom na klupi i njegovom nenormalnom 3-5-2 formcijom) vrlo dobro nosili prošle godine u sred Lisabona, pogodili dvije precke...to smo vrlo brzo zaboravili, izgleda

...pa što mi bosanci imamo hronicno bolesnu potrebu da svojim protivnicima dajemo nenormalnu snagu, a sa druge strane sa svoje igrace omalovažavamo i podcijenjujemo....ne kažem da trebamo letiti u nebesa i hvaliti svoje, ali nemoj da hvalimo i pretjerujemo svaku mjeru prema protivniku.
Jest, imaju Ronalda, Nanija, Meirelesa,Pepa itd - tacno...ali Boga mi, imamo i mi Džeku,Pjanića,Misimovića,Lulića,Ibiševića,Medunjanina...ti momci svakoj ekipi mogu nanijeti štetu...a to ne vidite, jelde...samo vidite Ronalda, Nanija i ostale jer navijate za njihove klubove i divite se njihovim potezima svake hefte ...zaslijepljeni ste njihovom velicinom i kvalitetom, a zapravo cinjenica je da su završili drugi u grupi iza Danske (Koja ih je oderala) a imali isti broj bodova na kraju kao yebena Norveška.