BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
----------------------------------------Begovic-------------------------------------
Subasic------------------Mravac--------------------Spahic-------------------Salihovic
------------------------------Rahimic-------------Medunjanin--------------------------
Pjanic------------------------------Misimovic------------------------------------Lulic
----------------------------------------Dzeko-------------------------------------------
Nadarevic je veoma los igrac i za njega je Mravac izmiskio fudbal. Nikada necu zaboraviti kako je reagovao na onaj spanski go. Mravac je brz, visok, ima i bolju tehniku od Nadarevica. Treba poraditi na samopouzdanju. Takodjer je vec duze dio ekipe i upucen je u sve Papetove zamisli. Subasic je isto tako svabski uporan igrac i mislim da bi dobra zamjena bio. Trebalo bi jos pozvati Ljevakovica, Mahmutovica i Hadzica iz Rieda.
Subasic------------------Mravac--------------------Spahic-------------------Salihovic
------------------------------Rahimic-------------Medunjanin--------------------------
Pjanic------------------------------Misimovic------------------------------------Lulic
----------------------------------------Dzeko-------------------------------------------
Nadarevic je veoma los igrac i za njega je Mravac izmiskio fudbal. Nikada necu zaboraviti kako je reagovao na onaj spanski go. Mravac je brz, visok, ima i bolju tehniku od Nadarevica. Treba poraditi na samopouzdanju. Takodjer je vec duze dio ekipe i upucen je u sve Papetove zamisli. Subasic je isto tako svabski uporan igrac i mislim da bi dobra zamjena bio. Trebalo bi jos pozvati Ljevakovica, Mahmutovica i Hadzica iz Rieda.
- NoName
- Kontakt:
Ova trojica, odnosno nedostatak ove trojice je sjajna vijest. Ok, znam za Karvalja, ali nisam baš znao za ovu drugu dvojicu, pa ako neko zna detalje neka piše. Da li će faliti u obje utakmice? Pa Pepe i Nani su nas prošli put pobjedili, Pepe je bio najgori i ako on ne bude igrao šanse nam se dramatično povečavaju.Han!$;Lfc je napisao/la:Evo šta kažu sa drugog foruma Portugalci:
Portugal's problem is thier back line has been a make-shift one.
No Coentrao, no Pepe and Carvalho is out for a year. So we have Rolando and Bruno Alves who are in good form. But adding in some other guys like Sereno, Eliseu and Ricardo Costa trying to fill in the back line is like trying to make a roof out of tree branches.
Fabio and Pepe are the worst losses so far. I think Rolando almost as good as Carvalho speed and skill wise, just not in the experience department. We will see, I know who I will be cheering for.
Carvalho is suspended for violation and walking out on team. FIFA handed down a ban for 1 year no international play friendlies or competition. Fabio is hurt and recovering. He didn't play in the Denmark game and likely not o play the next. Pepe is also out with inury, same deal no Demark game and the next is unlikely too.
Goal.com had a good article on it yesterday. We NEED Carvalho to play. Really. Boswinga should be called up and is a good alternative.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
moramo ih pobijedit kuci a tamo sta bude na ronalda flastera i u kost buraz nema druge dva puta ga udari hinjaka ko maluda mujdzu nece se cut na utakmici jer je on previse placen da bi lomio nogu za portugal on je tip naseg salihamidzica klub na prvom mjestu 

-
- Kontakt:
Trebaju pod hitno sredit teren na Bilinom Polju...Ako hocemo da ih pasovima dobijemo,teren se mora popravit!
A sto se tice formacija i igraca,to mene ne brine previse,Pape ce to sve dovesti u red
A sto se tice formacija i igraca,to mene ne brine previse,Pape ce to sve dovesti u red

YNWA!
SAUDIN23 je napisao/la:moramo ih pobijedit kuci a tamo sta bude na ronalda flastera i u kost buraz nema druge dva puta ga udari hinjaka ko maluda mujdzu nece se cut na utakmici jer je on previse placen da bi lomio nogu za portugal on je tip naseg salihamidzica klub na prvom mjestu
I odma racunaj crveni posle prvog starta.
Skupe su to noge, moj ti Saudine...nije to jedan Mensur tamo negdje iz jedne male Bosne

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:
Kad igraju Real i Sevilja u spanskoj ligi???
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Eh pošto sam se smirio i poslije Francuske i danas baraža i ja bi otvorio i dušu i srce i svašta napiso. Evo počet ću sa ovim klipom na koji su mi suze same išle...
[youtube][/youtube]
O Francuskoj ne bi da pišem ovdje jer spamam bezveze, a i svi znate kakva je to tekma bila.
Što se tiče baraža nikad nisam bio ubjeđeniji da ćemo ispast, nije da nemam vjere u ove momke, znam da mogu, pokazali su to i u Parizu al ne pitamo se samo mi kakav će rezultat bit na kraju, ma kolko dobro igrali.
Ne mogu ni da zamislim da mi izbacimo taj Portugal i da igramo na Evropskom prvenstvu umjesto njih. Znači to mi ne ide u glavu, to niko neće dozvolit od Platinija do Obame. To se ne može desiti ljudi, nemojte se džaba nadati, ne želim da uništim tu vjeru u ovu repku, možda se i desi čudo ali za to stvarno moramo odigrati najbolju utakmicu u historiji BH fudbala.
Da sad pređem na ovu "fudbalskiju" stranu
Da se razumijemo u prvoj utakmici ćemo ostat bez pola ekipe, stvarno smo pojeli **** što smo onako odigrali u Francuskoj ni za šta, baš ništa nismo ostvarili a ostali smo bez Papca i Mujdže jel ? NE znam ni šta mislim, jel bolje da smo prepustili francuzima pobjedu u Parizu i spremno docekali Portugalce ili što smo se onako borili i nesretno izgubili.
Kako pripremit ekipu za tu prvu utakmicu, ja mislim da bi najbolje bilo ući u utakmicu potpuno otvoreno, pokušati pobijediti, ili izvući nekih 0-0 i onda u Lisabonu probati postići neki gol pa postavit betonsku odbranu. Ogroman je peh neigranje Spahe koji je stvarno postao pravi vođa, sa kakvom disciplinom i ozbiljnošću igra, jačina protivnika ga ne zanima, bio to Luxemburg ili Brazil Spaha na isti način pristupa meču.
Nama preostaje da samo molimo Boga da se desi čudo, a opet molio sam ga čitavih 90 minuta protiv Francuza, molio sam ga da prođemo što lakše u baražu, molit ću ga i sad da se desi čudo. Da im ne mogu pomoći ni FIFA ni UEFA ni Platini ni Vanzemaljci, SRETNO ZMAJEVI, SRETNO BOSNO LJUBAVI MOJA !
[youtube][/youtube]
O Francuskoj ne bi da pišem ovdje jer spamam bezveze, a i svi znate kakva je to tekma bila.
Što se tiče baraža nikad nisam bio ubjeđeniji da ćemo ispast, nije da nemam vjere u ove momke, znam da mogu, pokazali su to i u Parizu al ne pitamo se samo mi kakav će rezultat bit na kraju, ma kolko dobro igrali.
Ne mogu ni da zamislim da mi izbacimo taj Portugal i da igramo na Evropskom prvenstvu umjesto njih. Znači to mi ne ide u glavu, to niko neće dozvolit od Platinija do Obame. To se ne može desiti ljudi, nemojte se džaba nadati, ne želim da uništim tu vjeru u ovu repku, možda se i desi čudo ali za to stvarno moramo odigrati najbolju utakmicu u historiji BH fudbala.
Da sad pređem na ovu "fudbalskiju" stranu

Kako pripremit ekipu za tu prvu utakmicu, ja mislim da bi najbolje bilo ući u utakmicu potpuno otvoreno, pokušati pobijediti, ili izvući nekih 0-0 i onda u Lisabonu probati postići neki gol pa postavit betonsku odbranu. Ogroman je peh neigranje Spahe koji je stvarno postao pravi vođa, sa kakvom disciplinom i ozbiljnošću igra, jačina protivnika ga ne zanima, bio to Luxemburg ili Brazil Spaha na isti način pristupa meču.
Nama preostaje da samo molimo Boga da se desi čudo, a opet molio sam ga čitavih 90 minuta protiv Francuza, molio sam ga da prođemo što lakše u baražu, molit ću ga i sad da se desi čudo. Da im ne mogu pomoći ni FIFA ni UEFA ni Platini ni Vanzemaljci, SRETNO ZMAJEVI, SRETNO BOSNO LJUBAVI MOJA !
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 13 okt 2011, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- NoName
- Kontakt:
Upravo tako, treba to uraditi na drugi način. Recimo, neka Edin odvede na pivu De Jonga i malo popriča s njim na temu derbija United - City i da u tamo nekoj 88. minuti ovaj primjeni svoju magiju nad NanijemAdinjo je napisao/la:SAUDIN23 je napisao/la:moramo ih pobijedit kuci a tamo sta bude na ronalda flastera i u kost buraz nema druge dva puta ga udari hinjaka ko maluda mujdzu nece se cut na utakmici jer je on previse placen da bi lomio nogu za portugal on je tip naseg salihamidzica klub na prvom mjestu
Skupe su to noge, moj ti Saudine...nije to jedan Mensur tamo negdje iz jedne male Bosne

Kolarov bi to za sladoled ucinio.NoName je napisao/la:Upravo tako, treba to uraditi na drugi način. Recimo, neka Edin odvede na pivu De Jonga i malo popriča s njim na temu derbija United - City i da u tamo nekoj 88. minuti ovaj primjeni svoju magiju nad NanijemAdinjo je napisao/la:SAUDIN23 je napisao/la:moramo ih pobijedit kuci a tamo sta bude na ronalda flastera i u kost buraz nema druge dva puta ga udari hinjaka ko maluda mujdzu nece se cut na utakmici jer je on previse placen da bi lomio nogu za portugal on je tip naseg salihamidzica klub na prvom mjestu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Cincinnatus
- Kontakt:
**** ljudi, ipak mi imamo nesto na svojoj strani sto oni nemaju: SRCE!
Ako budemo se borili sve je moguce. Nek oni imaju imena.
Zamislite da se nam Braco vrati za ovaj dvomec
Ako budemo se borili sve je moguce. Nek oni imaju imena.
Zamislite da se nam Braco vrati za ovaj dvomec

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Kolarov mi je ionako drag, još kad bi otkino Nogu Naniju, auuuuuuu 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Al nas Portugalci analiziraju boje se oni boje
Bósnia: Dzeko, claro, mas não só
Edin Dzeko é a grande estrela da Bósnia. O avançado, que chegou ao Manchester City em Janeiro deste ano depois de ter encantado no Wolfsburgo, está de qualquer modo bem acompanhado.
O médio criativo Pjanic, agora na Roma, é outro dos nomes a que Portugal terá de ter especial atenção. Depois há o defesa Spahic, capitão de equipa e jogador do Sevilha, ou ainda Misimovic (Dínamo Moscovo) e Ibisevic (Hoffenheim).
Dzeko fechou a campanha com o golo que assustou a França, no empate (1-1) de terça-feira. Foi o seu quarto golo na corrida ao Euro 2012, é o melhor marcador da equipa. Seguem-se Misimovic e Mdunjanin, com três golos.
Nos 10 jogos de qualificação, a Bósnia utilizou 24 jogadores, enquanto, a título de comparação, Portugal utilizou 28 em oito jogos.
Os jogadores da Bósnia nesta qualificação:
Guarda-redes
Kenan Hasagic, 01/02/1980, 8 jogos
Asmir Begovic, 20/06/1987, 4
Defesas
Sanel Jahic, 10/12/1981, 2
Safet Nadarevic, 30/08/1980, 2
Sasa Papac, 07/02/1980, 4
Muhamed Besic, 10/09/1992, 1
Emir Spahic, 18/08/1980, 9
Boris Pandza, 15/12/1986, 5
Adnan Mravac, 10/04/1982, 3
Médios
Semir Stilic, 8/10/1877, 2
Haris Medunjanin, 08/03/1085, 9
Elvir Rahimic, 04/04/1976, 10
Miralem Pjanic, 02/04/1990, 9
Zvjedjan Misimovic, 18/01/1986, 10
Senad Lulic, 18/01/1986, 10
Seijad Ibricic, 26/09/1985, 7
Mensur Mujdza, 28/03/1984, 9
Sejad Salihovic, 8/10/1984, 2
Avançados
Adnan Zahirovic, 23/03/1990, 4
Ermin Zec, 28/03/1988, 3
Zlatan Muslimovic, 06/03/1981, 4
Darko Maletic, 20/10/1980, 5
Edin Dzeko, 17/03/1986, 10
Vedad Ibisevic, 06/08/1984, 7
Marcadores
Dzeko, 4 golos; Misimovic, 3; Medunjanin, 3; Ibisevic, 2; Pjanic, 2; Ibricic, 1; Salihovic, 1; Maletic, 1.

Bósnia: Dzeko, claro, mas não só
Edin Dzeko é a grande estrela da Bósnia. O avançado, que chegou ao Manchester City em Janeiro deste ano depois de ter encantado no Wolfsburgo, está de qualquer modo bem acompanhado.
O médio criativo Pjanic, agora na Roma, é outro dos nomes a que Portugal terá de ter especial atenção. Depois há o defesa Spahic, capitão de equipa e jogador do Sevilha, ou ainda Misimovic (Dínamo Moscovo) e Ibisevic (Hoffenheim).
Dzeko fechou a campanha com o golo que assustou a França, no empate (1-1) de terça-feira. Foi o seu quarto golo na corrida ao Euro 2012, é o melhor marcador da equipa. Seguem-se Misimovic e Mdunjanin, com três golos.
Nos 10 jogos de qualificação, a Bósnia utilizou 24 jogadores, enquanto, a título de comparação, Portugal utilizou 28 em oito jogos.
Os jogadores da Bósnia nesta qualificação:
Guarda-redes
Kenan Hasagic, 01/02/1980, 8 jogos
Asmir Begovic, 20/06/1987, 4
Defesas
Sanel Jahic, 10/12/1981, 2
Safet Nadarevic, 30/08/1980, 2
Sasa Papac, 07/02/1980, 4
Muhamed Besic, 10/09/1992, 1
Emir Spahic, 18/08/1980, 9
Boris Pandza, 15/12/1986, 5
Adnan Mravac, 10/04/1982, 3
Médios
Semir Stilic, 8/10/1877, 2
Haris Medunjanin, 08/03/1085, 9
Elvir Rahimic, 04/04/1976, 10
Miralem Pjanic, 02/04/1990, 9
Zvjedjan Misimovic, 18/01/1986, 10
Senad Lulic, 18/01/1986, 10
Seijad Ibricic, 26/09/1985, 7
Mensur Mujdza, 28/03/1984, 9
Sejad Salihovic, 8/10/1984, 2
Avançados
Adnan Zahirovic, 23/03/1990, 4
Ermin Zec, 28/03/1988, 3
Zlatan Muslimovic, 06/03/1981, 4
Darko Maletic, 20/10/1980, 5
Edin Dzeko, 17/03/1986, 10
Vedad Ibisevic, 06/08/1984, 7
Marcadores
Dzeko, 4 golos; Misimovic, 3; Medunjanin, 3; Ibisevic, 2; Pjanic, 2; Ibricic, 1; Salihovic, 1; Maletic, 1.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- NoName
- Kontakt:
Jbt, meni bi postao toliko drag da bih odmah za Srbiju navijao na EP2012.Stivi_Dzi je napisao/la:Kolarov mi je ionako drag, još kad bi otkino Nogu Naniju, auuuuuuu
Uh, zaboravih, nisu se plasirali direktno. Dobro, navijao bih za njih u baražu.
Šta bolan, ni u baražu ne igraju? Estonija u baražu? Estonija zvana sedmica?

zna li ko ko ce propustiti prvu utakmicu s nama od portugalaca zbog kartona?
ahhahaha prejakorevoX. je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se sjetim valjda ce i sad novu parodiju napraviti

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Zenicani,imate li jos onoga sto gadja igrace bilijarskom kuglom u glavu?
Vidim,razvila se polemika kako zaustaviti Ronalda,pa mi onaj bilijarista pade napamet kao jedno od rjesenja
Vidim,razvila se polemika kako zaustaviti Ronalda,pa mi onaj bilijarista pade napamet kao jedno od rjesenja

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Pepe and Coentrao trained normally with their teammates after recovering from the muscle tears suffered against Levante," reported the Spanish giants on their official website.
Published: 11/10/2011 at 12:32 AM
Znaci Pepe i Coentrao zivi i zdravi.
Published: 11/10/2011 at 12:32 AM
Znaci Pepe i Coentrao zivi i zdravi.
-
- Kontakt:
----------------------------------------Begovic-------------------------------------
Jahić------------------Mravac--------------------Spahic-------------------Salihovic
Jahić------------------Mravac--------------------Spahic-------------------Salihovic
Eo sad bijase na TVu slika prije izvlacenja parova baraza koja je ista i nakon izvlacenja...kako su ofirni,ne vjerujem
.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
mozel Zahirovic odigrat na stoperu umjesto Mravca ?? Ostalo je sve okmirsoalfakat je napisao/la:----------------------------------------Begovic-------------------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.