Sjećam se njegovih startova i u Lyonu, a i u Chelseu. Prgav uvijek bio, posebno kad ga ne ide.Johnyx95 je napisao/la:Pa i ne bi baš rekao tako, al hajde de. Uglavnom, ovo je bilo ono klasično igračko 'dok sudija ne vidi' i nažalost prošlo mu je. Imamo i mi takvih u ekipi.VanBasten je napisao/la:Ma ono je bio namjeran start da ga se izbaci iz igre, niko me ne može ubjediti u suprotno. Maloudi to nije nepoznato.
Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- admir_ze1982
- Kontakt:
Menso majstore, brz oporavak i akoBogda na proljece da i u Bundessici obuces plavi dres Schalke-a, sve najbolje Zmaju nas !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Evo sad procitah ovo za Mensu naseg. Bas sjeb. Zelim ti brz oporavak Menso. Bas steta, nakon sinocnje utakmice mogao je komotno dobit angazman u neki bolji klub.. Sta je radio Maloudi i Evri, pa ono se ne moze ni u bajkama procitat.
Svaka cast jos jednom.
Mensur Mujdza !!
Svaka cast jos jednom.
Mensur Mujdza !!
Zao mi je Mujdza, nedostajat ces nam a zelim ti sto brzi oporavak.
Ovo je veliki peh za nas nacionalni tim
Ovo je veliki peh za nas nacionalni tim

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Samo naprijed kralju naš!
Ono što mi i dan danas teško pada da se niko iz našeg vrha nije oglasio po ovom pitanju,da jedan bezobraznik koji je išao s tom namjerom ,samo da ga povrijedi niti žuti nije dobio.Ovaj start nad Mujđom treba ako neko ima javno objaviti neka cijeli svijet vidi jednu veliku nepravdu.
Ono što mi i dan danas teško pada da se niko iz našeg vrha nije oglasio po ovom pitanju,da jedan bezobraznik koji je išao s tom namjerom ,samo da ga povrijedi niti žuti nije dobio.Ovaj start nad Mujđom treba ako neko ima javno objaviti neka cijeli svijet vidi jednu veliku nepravdu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
stvarno smo mi nevidjeni baksuzi, pa pred ovakvu tekmu da nam se najbolji bek povrijedi. da smo dobili ove sto kroz sredinu igraju pa hajd ,ali bas portugal poslije Mensurove povrede, nema smisla vise.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mi smo proklet narod, Mensure izdri Zmaju, da se vratis sto jaci i sto bolji i da skrsis Maludu u dresu Arsenala. 

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Pa moze li se uputit ikakva zalba da se bar kazni onaj crni konj? 

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
sta najbolji, jedini desni bocni..ultrasstyle_tz je napisao/la:stvarno smo mi nevidjeni baksuzi, pa pred ovakvu tekmu da nam se najbolji bek povrijedi. da smo dobili ove sto kroz sredinu igraju pa hajd ,ali bas portugal poslije Mensurove povrede, nema smisla vise.

Volim te Bosno!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
kralju, igro si kao pravi zmaj, sretno sutra i da se sto prije oporavis

Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 16 okt 2011, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Freiburg k'o da je naslutio da ce se ovo desiti. Prije nego sto je Mujdza otisao na okupljanje reprezentacije, doveli su Andreasa Hinkela, bivseg reprezentativca Njemacke (nastupao za Stuttgart, Sevillu i Celtic) .
Mujdža: Vjerujem da ću narednog ljeta igrati na Euru (Sport)
http://img805.imageshack.us/img805/1027 ... w7dmoc.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img805.imageshack.us/img805/1027 ... w7dmoc.png" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ovaj zmaj treba novi klub.. Frajburg trenutno ispada iz prve lige.
shandrlike-tandrlike
Danas sam ga gledala krtaku emisiju o njemu, svka čast, vrlo dobro izgleda rehabilitacija ide,žao mi da ovaj momak nije medijski popračen, nijedan novinar nije posijetio nešto napiso,napravio reportažu.Drag mi je , jer ga znam iz zagreba,igrao u klubu jedan od jednostavnih momaka ,kako kažu Hrvati igrao je u Hrv.repki U-21 a danas jedan odličan bek u Bih-a repki.
Mensuru brz oporavak,sve si trudom sam uspio ,galvu gore,brzo će ta šipka iz noge van sretno mu

Mensuru brz oporavak,sve si trudom sam uspio ,galvu gore,brzo će ta šipka iz noge van sretno mu

Hvala sport - ba svaka čast lijepo je da se ovo može pročitat i da ste se potrudili. Mali znak pažnje, a i informacija ljudima. Brz oporavak našem reprezentativcu,ali ono što sam vidjela na tv-u optimistična sam.
Rešpket
Rešpket

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
pao nam kao dukat sa neba, Hvala njemu i hvala Bilicu
na ovome, momak je igracina, sto brzi oporovak

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Ma nije to toliko strasna povreda , najvaznije je sto se ovakve povrede nemogu obnoviti kad priraste to kraj kao da je nikad nije ni bilo!!!
Jest da ce nam faliti za ove tekme ali ranjena zvijer je najopasnija,barem se tako kod nas uvijek pokaze,kad god smo obilovali problemima u repki igrali smo najbolje...
Jest da ce nam faliti za ove tekme ali ranjena zvijer je najopasnija,barem se tako kod nas uvijek pokaze,kad god smo obilovali problemima u repki igrali smo najbolje...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Brza rehabilitacija i oporavak ,uporan je on sve će to bit cool.
Sve naj mu želim.Hvala mu na svemu,momak koje me ugodno iznenadio!
Sve naj mu želim.Hvala mu na svemu,momak koje me ugodno iznenadio!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Svaka povreda je povreda,ovaj sto kaze nije strasna povreda pa i u Bajramovica mali prst rekli bi nebitno je pa upropasti mu se karijera zbog toga..+ sto u igraca posle udje strah jer u podsvijesti mu je ta povreda..ako bog da opporavit ce se
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Proximic i 43 gosta.