Imal' jos ko?Bosniacum Lilium je napisao/la:& meirelesNoName je napisao/la:Joj Bože dragi, samo daj da se povrijede Nani, Ronaldo, Pepe, Coentrao, Veloso i Moutinho.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Imal' jos ko?Bosniacum Lilium je napisao/la:& meirelesNoName je napisao/la:Joj Bože dragi, samo daj da se povrijede Nani, Ronaldo, Pepe, Coentrao, Veloso i Moutinho.
ronaldo je takav tip igraca da iz jednog prekida moze da unisti sanse za euro, pored onakvog izvodjaca slobodnjaka, njima ni ne treba neka posebna igraVanBasten je napisao/la:Ja, i?Der_Bomber je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Ja, kao što pobjedi Levante, Dansku etc. Ja bi volio da on igra, troši puno lopti, uvijek lopta njemu ide i kad je x igrača u boljoj poziciji. On im je i prva i zadnja opcija, on kad je u igri ostali su uglavnom vodonoše i posmatrači, u takvoj konstalaciji uštopaš njega ušopo si i Portugal. Danci su to preksinoć najbolje demonstrirali.![]()
[youtube][/youtube]
Jel postigao gol iz igre, nije.
Da ti ja sad postavim klipove Salihovića?
vjerujem da hocemo, mislim da nam nece dozvoliti da se to desi...jest da se ovo dvoje nikako ne slaze, al tako mi se nesto sve pomutilo u mozguarmin je napisao/la:Hajde neka ovaj što je otvorio temu postavi anketu, da vidimo koliko ljudi vjeruje u plasman na EURO 2012.
Imamo i mi odlične izvođače slobodnjaka.ronaldo je takav tip igraca da iz jednog prekida moze da unisti sanse za euro, pored onakvog izvodjaca slobodnjaka, njima ni ne treba neka posebna igra
Opet bi nas kaznili za to, mater im ****arnes86 je napisao/la:Hajde sad ko je iscenirao one ulaske na teren u Banja Luci i Mostaru da ih angazujemo da to isto urade pod zastavom portugala u lisabonu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa d aonda bude 0:3 za zelenim stoom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dakle veliki, ma ogromni su favorit po misljenju strucnjaka.ribery je napisao/la:Kvote na bwinu za utakmicu Zenici: 1 2.60 X 3.25 2 2.65
Prolaz: Bosna i Hercegovina 2.80, Portugal 1.40
uš'o sorensenu, a mene raduje što je bega bolji golman od sorensenaVanBasten je napisao/la:Imamo i mi odlične izvođače slobodnjaka.ronaldo je takav tip igraca da iz jednog prekida moze da unisti sanse za euro, pored onakvog izvodjaca slobodnjaka, njima ni ne treba neka posebna igra
Uostalom, ne ulazi mu svaku tekmu.
Eto, ušao mu je i protiv Danske, ali šta im to vrijedi kad ih je prosječna Danska nadigrala. Dabogda ponovili istu partiju i on i ekipa protiv nas. I naša je pobjeda.
aBdVanBasten je napisao/la:Imamo i mi odlične izvođače slobodnjaka.ronaldo je takav tip igraca da iz jednog prekida moze da unisti sanse za euro, pored onakvog izvodjaca slobodnjaka, njima ni ne treba neka posebna igra
Uostalom, ne ulazi mu svaku tekmu.
Eto, ušao mu je i protiv Danske, ali šta im to vrijedi kad ih je prosječna Danska nadigrala. Dabogda ponovili istu partiju i on i ekipa protiv nas. I naša je pobjeda.
kipar???Principatus je napisao/la:Dakle veliki, ma ogromni su favorit po misljenju strucnjaka.ribery je napisao/la:Kvote na bwinu za utakmicu Zenici: 1 2.60 X 3.25 2 2.65
Prolaz: Bosna i Hercegovina 2.80, Portugal 1.40
Kamo srece da mi imamo igraca kao Danska ili Kipar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.