Nažalost upravu si.mdss je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Nikad nisam bio vise ubjedjen da cemo ispasti !
POTPIS

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nažalost upravu si.mdss je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Nikad nisam bio vise ubjedjen da cemo ispasti !
POTPIS
Hehe, ima načina da se on zaustavi.Pa odbrana Venecule zaustavi Messija, a priznaćeš mi smo za Venecuelu Brazil. Nisam stigao pregledati cjelu tekmu s Danskom, nekih 30 minuta samo, Danci su ga udvajali konstantno ga gurajući prem aut liniji. POčesto su mu namjerno ostavljali prostor prema liniji isključivo vodeći brigu n anjegove okomite ulaske prema šesnaest, što je njegovo i najjače oružje - šut iz takvog prodora. Znači bukvalno su ga puštali da ide uz aut i centrira, a njihova odbrana je te centaršute pedantno otklanjala. Ronaldo se n emož ezaustaviti, vrlo teško, u potpunosti, ali može ga se donekle natjerati da igra onako kako mi želimo.NoName je napisao/la:Adnan će staviti Ronalda u džep!VanBasten je napisao/la:Ja, kao što pobjedi Levante, Dansku etc. Ja bi volio da on igra, troši puno lopti, uvijek lopta njemu ide i kad je x igrača u boljoj poziciji. On im je i prva i zadnja opcija, on kad je u igri ostali su uglavnom vodonoše i posmatrači, u takvoj konstalaciji uštopaš njega ušopo si i Portugal. Danci su tu preksinoć najbolje demonstrirali.
'EBAT ĆEMO IM MAJKU!
Juve-TZ je napisao/la:kad igraju sevilla i real?
da mu emir odradi jednog "hadzialagica"![]()
![]()
VanBasten je napisao/la:Ja, kao što pobjedi Levante, Dansku etc. Ja bi volio da on igra, troši puno lopti, uvijek lopta njemu ide i kad je x igrača u boljoj poziciji. On im je i prva i zadnja opcija, on kad je u igri ostali su uglavnom vodonoše i posmatrači, u takvoj konstalaciji uštopaš njega ušopo si i Portugal. Danci su to preksinoć najbolje demonstrirali.
Pa ti živiš na Old Trafordu i stalno gledaš Nanija. Pretpostavljam da imaš i nekih godina pa si gledao i Ronalda dovoljno. Stoga, ne hvala, nama nisu zanimljivi. Više volim vidjeti Mravca nego tamo nekog Nanija.Alfa_Muzijak je napisao/la:Dajte onda da igramo na Kosevu! Makar ce vise raje vidjet Ronalda, Nanija. A svejedno cemo ispast to zna i ptica na grani.
Ko ce snimati reklame za Euro. Ko ce donositi pare.
štetaBH Patriot je napisao/la:^Mislim da nećemo imati vremena za to, jer Sevilla s Realom igra tek u decembru.
Ja, i?Der_Bomber je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Ja, kao što pobjedi Levante, Dansku etc. Ja bi volio da on igra, troši puno lopti, uvijek lopta njemu ide i kad je x igrača u boljoj poziciji. On im je i prva i zadnja opcija, on kad je u igri ostali su uglavnom vodonoše i posmatrači, u takvoj konstalaciji uštopaš njega ušopo si i Portugal. Danci su to preksinoć najbolje demonstrirali.![]()
[youtube][/youtube]
Također.Goalgetter je napisao/la:Nikad nisam bio vise ubjedjen da cemo ispasti !
Pijem kafu s njim svaki dan!NoName je napisao/la:Pa ti živiš na Old Trafordu i stalno gledaš Nanija. Pretpostavljam da imaš i nekih godina pa si gledao i Ronalda dovoljno. Stoga, ne hvala, nama nisu zanimljivi. Više volim vidjeti Mravca nego tamo nekog Nanija.Alfa_Muzijak je napisao/la:Dajte onda da igramo na Kosevu! Makar ce vise raje vidjet Ronalda, Nanija. A svejedno cemo ispast to zna i ptica na grani.
Ko ce snimati reklame za Euro. Ko ce donositi pare.
Takodjer...Goalgetter je napisao/la:Nikad nisam bio vise ubjedjen da cemo ispasti !
& meirelesNoName je napisao/la:Joj Bože dragi, samo daj da se povrijede Nani, Ronaldo, Pepe, Coentrao, Veloso i Moutinho.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.