BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
koliki smo pehovi, ako ih i prođemo nadam se grupi na EURU sa:
Njemačkom
Španijom
Italijom
Engleskom.
Njemačkom
Španijom
Italijom
Engleskom.
Semper Fidelis
- samir_tm87
- Kontakt:
Bliss je napisao/la:Ja sam optimista, a vi?![]()
vazda kumeee
[youtube][/youtube]
koji *urac krasni...zasto Boze,zasto...
sta su tebi jadni bosanci skrivili...postoijis li uopste
ne znam,sanse su nam minimalne za prolaz...sve me strah da za portugal ne bude sesnesterac jedno 19 m a ne 16..
gore nije moglo,al nikako..momcima treba pruziti svaku mogucu pomoc,ali nadanja su mi minimalna..

sta su tebi jadni bosanci skrivili...postoijis li uopste

ne znam,sanse su nam minimalne za prolaz...sve me strah da za portugal ne bude sesnesterac jedno 19 m a ne 16..
gore nije moglo,al nikako..momcima treba pruziti svaku mogucu pomoc,ali nadanja su mi minimalna..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
smijem se kladit u sta hocete da ce biti bar 10 sumnjivih sudijskih odluka u prvoj utakmici...
mi moramo otici u portugal osakaceni, kao sto smo se vratili prije 2 godine....portugal je kroz dansku prosao neokrznut, naravno nema zutih u danskoj za njih
bolje da smo u francuskoj hladno **** pojeli nego odigrali 1:1 i dobili 3 suspenzije u odbrani....
Ja mislim da svi zelimo tu da prodjemo, svi volimo ovo sve...svi se nadamo, al da nismo malo naivni, pa osakatili nas prije 2 dana i mi koda se nije nista desilo, isto mala djeca....sve ce biti dobro dok nas ne osakate u novembru pa cemo se opet tad ljutit 2 dana, a nakon dva dana cemo reci eh idemo sad da sjebemo grke, mada znamo svi da grci svakog sjebu pa ce i nas...
e sad se pitam sto mi imao lobi u toj uefi kao san marino, pa jbt crna gora je za 3 godine izgradila 5 puta bolji lobi preko savicevica nego sto smo mi za 16 godina..hocel ko rec sta tom platiniju?
mi moramo otici u portugal osakaceni, kao sto smo se vratili prije 2 godine....portugal je kroz dansku prosao neokrznut, naravno nema zutih u danskoj za njih
bolje da smo u francuskoj hladno **** pojeli nego odigrali 1:1 i dobili 3 suspenzije u odbrani....
Ja mislim da svi zelimo tu da prodjemo, svi volimo ovo sve...svi se nadamo, al da nismo malo naivni, pa osakatili nas prije 2 dana i mi koda se nije nista desilo, isto mala djeca....sve ce biti dobro dok nas ne osakate u novembru pa cemo se opet tad ljutit 2 dana, a nakon dva dana cemo reci eh idemo sad da sjebemo grke, mada znamo svi da grci svakog sjebu pa ce i nas...
e sad se pitam sto mi imao lobi u toj uefi kao san marino, pa jbt crna gora je za 3 godine izgradila 5 puta bolji lobi preko savicevica nego sto smo mi za 16 godina..hocel ko rec sta tom platiniju?
cuj pusti Grke...pa Grci su sa slabijim kadrom tukli portugal 2 x zar to nije dobar primjer? zar ti ne zelis da logicki dodjes do neke pouke ili samo hoces da se izjadas na formu i glumis zrtvu?....znaci moze se...ko je dzeki kriv sto je profulo onakve zicere protiv francuza i protiv portugala u proslom barazu....harishp je napisao/la: Nije to u muci se poznaje junak.Vec dva losa ubise Milosa.
Uefa -Fifa je gori cirkus od Evrovizije.Samo sto umjesto komsija glasaci su sudije.
Pusti ti Grke ,pobijedio je i azerbejdjan prosle godine u Evroviziji.
cuj azerbedjen uzeo euroviziju? stvarno ? ja nisam gledo

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
-
- Kontakt:
Nema predaje sta ste zakukali
mislim da je prednost sto igramo prvu kuci,jer u uzvrat cemo imati papca i pandzu jer mislim da ce pape igrati prvu ofanzivno
a sto se tice zutih kartona i to me najvise brine pogotovo spaha i rahimic ali ja mislim da i oni nestoje dobro sa zutim ima i njih dosta sto ima po jedan zuti recimo ronaldo nadajmo se da ce ga neko isprovocirati za drugi
ja vjerujem u prolaz a sudijama unapred je..m mater
mislim da je prednost sto igramo prvu kuci,jer u uzvrat cemo imati papca i pandzu jer mislim da ce pape igrati prvu ofanzivno
a sto se tice zutih kartona i to me najvise brine pogotovo spaha i rahimic ali ja mislim da i oni nestoje dobro sa zutim ima i njih dosta sto ima po jedan zuti recimo ronaldo nadajmo se da ce ga neko isprovocirati za drugi
ja vjerujem u prolaz a sudijama unapred je..m mater
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- NoName
- Kontakt:
Zgriješili smo to što ne znamo cijeniti ništa svoje. Ovdje je bilo pitanja na forumu zašto Konjić putuje sa reprezentacijom u Francuskuribery je napisao/la:Ti bas navalio na Boga i AllahaNoName je napisao/la:I dajte Allaha vam ostavite Boga po strani. Da se Bog miješa u fudbal mi bi davno bili na prvenstvu ali očito da to ne pomaže.![]()
Stvarno se zapitam nekad, sta smo to mi, kao narod, onom gore zgrijesili...

Ja sam na Boga kivan ali mu ne mogu ništa, to mu je sreća. Jer da mogu najradije bih ga na prvu zadavio golim rukama zbog svega onoga što nas je snašlo i što nas snalazi, ali kad bolje promislim nije do njega. Do nas je.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
BRAVO! PORTUGAL!!!
1) Podcijenice nas cigani.
2) Igracemo ili nerjeseno ili blago vodstvo kod nas
3) Slomicemo ih kod njih.
Mislim da dobijamo obadvije jer ce nas podcjenit.

1) Podcijenice nas cigani.
2) Igracemo ili nerjeseno ili blago vodstvo kod nas
3) Slomicemo ih kod njih.
Mislim da dobijamo obadvije jer ce nas podcjenit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mi smo destekovani u odbrani, kartoni + povrede, a do uzvratne ut. u Portugalu jos ce neko dobiti drugi zuti karton, i u revansu opet nekompletni. ( u takvoj situaciji kako preskociti jaki Portugal).
U takvoj situaciji izbaciti u dvije ut. Portugal koji je po meni u ovom trenutku jaci od francuza (koji su ipak protiv nas igrali ipak u izmjesanom sastavu) cini se zaista da objektivno imamo veoma male sanse...
Nazalost u takvoj smo situaciji da sad tragamo ko ce nastupiti u odbrani u najvaznijim duelima...
Valja sad tragati za igracima sa sireg spiska koji su ponekad nastupali...
U takvoj situaciji izbaciti u dvije ut. Portugal koji je po meni u ovom trenutku jaci od francuza (koji su ipak protiv nas igrali ipak u izmjesanom sastavu) cini se zaista da objektivno imamo veoma male sanse...
Nazalost u takvoj smo situaciji da sad tragamo ko ce nastupiti u odbrani u najvaznijim duelima...

Valja sad tragati za igracima sa sireg spiska koji su ponekad nastupali...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Polako se dozivamo pameti 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
ako postoji onda nek nas popusti maloribery je napisao/la:Ti bas navalio na Boga i AllahaNoName je napisao/la:I dajte Allaha vam ostavite Boga po strani. Da se Bog miješa u fudbal mi bi davno bili na prvenstvu ali očito da to ne pomaže.![]()
Stvarno se zapitam nekad, sta smo to mi, kao narod, onom gore zgrijesili...

pa posto nam u prvoj nece igrati PAPAC,PANDZA I MUJDZA u drugoj uz sudijsku pomoc nece igrati spahic,rahimic pjanic,salihovic i bice dovoljno da CRISTINA IDE NA EURO a sudi ce nam englez ili talijan i to je to
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- zlaya_tm87
- Kontakt:
u prvoj utakmici igrati bunker, sve poredati na gol, ionako je teren pogodniji za sadjenje krompira nego za igranje fudbala. ne smijemo ga fasovati, onda u portugalu sa kompletnom ekipom ici kao protiv francuske valjda bude kakve nafake...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa grizli su u Francuskoj ,grizli su protiv Portugala u Lisabonu i opet ništa ,jbt bolje od ovog ne mogu ,i kako da ostaneš psihički jak ,kad gineš i na kraju ništa ne dobiješ ,a kod nas je uvjek tako ,dođemo do izvora i ne napijemo seGoldy je napisao/la:al to je to.... harise na muci se poznaju junaci....i nije bitno ko igra .....nego ima li timskog duha? bori li se, grize li se, izgara li se....nije cak bitno ni koliko fudbalera igra.......pratim fudbal vec dugo i znale su pobedu odnjeti ekipe sa 9 igraca...... dakle ljudima budu 2 igraca iskljucena i oni pobjede ili idu dalje... SA 9 IGRACA...harishp je napisao/la: Nemamo cestite klube,krpljenje cjele kvalifikacije i to je razlog zasto smo vazda i kraj potoka.
ako su Grci anonimusi roknuli ove Portugalce 2 x u Portugalu, ejjj bolan u Portugalu!!!??? pred 80k portugalskih navijača!!?? i uzeli im Euro 2004. sto ne bi mogla i Bosna?

I dosta sa tom Grčkom tada ,ona je pobjedila i Francuze ,sa Špancima remizirala ,Čehe dobila ,Portugalce dva puta ,to nije bila slučajnost ,imali su tad i jaku ekipu i jakog selektora ,jedan sistem od kojeg nisu odstupali pa ni dan danas ,mi ne možemo igrati kao oni nikad jer nemamo igrače za to .
A imali su i jaku ekipu igrači u punom naponu tada,Karagunis,Katsuranis,Zagorakis,Nikopolidis,Delas, Gianakopulos,Charisteas svi su napravili fine transfere kasnije .
A nema ni sretnije nacije od tih Grka ,oni jedini mogu stvoriti jednu šansu i pobjediti ,imaju uvjek dosta sreće ,pa sjetimo se uvjek ludih preokreta u košarci itd.A oni imaju uz sebe i bogove sa Olimpa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- mighty_reds
- Kontakt:
Valencia je napisao/la:Da su znali da Medunjanin misli da nam Portugal najbolje odgovara, sigurno Portugalcima ne bi ucinili medvjedju uslugu,.. Jesu oni gledali kako smo razbili Francuze!? Gdje ce se tako dusmanski ponjeti prema Portugalu!? Sigurno da Portugalci smatraju da je zrijeb nastiman, da Platini mrzi Portugal jer je 'Ronaldo ljepsi i ima vise para',.. Jer zasto bi im u suprotnom namjestili najtezeg mocugeg protivnika!?? Ako se vec Ircima morala dodjeliti Estonija, zasto Portugalu ne dodjelise Crnu Goru!?? Mislim, providno,.. Platini je ljubomoran na Ronalda.Principatus je napisao/la:Ma UEFA je ovo namjestila Portugalu. Oni moraju da prodju.
Protiv Estonije Portugalci nebi imali sanse, pa su im zato dali najtezu ekipu iz naseg sesira, kako bi lakse prosli.
Jos me nesto zulja,.. Koliko znam, Crna Gora do sada nije brutalno pokradana kao BiH,.. Znaci, njima UEFA nista ne duguje. Nama duguju mnogo, posebno nakon brutalne kradje protiv Francuza. Zasto onda nisu rotirali, zasto nisu nastimali Portugal - Crna Gora, BiH - Ceska,.. Ne mogu ovdje naci nikakvu logiku,.. Ah da, sada se sjeti, sigurno je Milo uletio sleper Marlbora Platiniju i tako izbjegao Portugal. Sve se slaze.
svaka čast @Valencia

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
a bice ih,hebo ih ronaldo usta..ima njih dosta sto bi da gledaju ronalda a za repku im svejedno..samir_tm87 je napisao/la:tako nesto uradit, napravit atmosferu da se useru u zenici, kad dodju..ne treba pustat **** na aerodrom da traze od ronalda autogram, idemo odma na aerodrom da im **** mater, ispred hotela im rokat mater, na treninzima...moraju se usrat!!! da im **** viri iz supka!!! moramo bit nas 12 igrac i tamo i ovdje...
sta fali napravit vako nesto da se useru ****

ma slomice nas sudija sa zutim u prvoj tekmi...pitanje je hocemol moci skrpiti tim za revans..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mi Grci to jest njihov nacin igre i nas dva razlicita svjeta,tako da nema nikakve sanse da se u bilo cemu poredi.Goldy je napisao/la:cuj pusti Grke...pa Grci su sa slabijim kadrom tukli portugal 2 x zar to nije dobar primjer? zar ti ne zelis da logicki dodjes do neke pouke ili samo hoces da se izjadas na formu i glumis zrtvu?....znaci moze se...ko je dzeki kriv sto je profulo onakve zicere protiv francuza i protiv portugala u proslom barazu....harishp je napisao/la: Nije to u muci se poznaje junak.Vec dva losa ubise Milosa.
Uefa -Fifa je gori cirkus od Evrovizije.Samo sto umjesto komsija glasaci su sudije.
Pusti ti Grke ,pobijedio je i azerbejdjan prosle godine u Evroviziji.
cuj azerbedjen uzeo euroviziju? stvarno ? ja nisam gledo![]()
![]()
I jos nesto oni su bili na velikom takmicenju tako da je to vec sve u masini.
Ali Blatter sam prosli put rece bez Rokija nema prvenstva.A Blatonja i Platonja isti klinac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koja je razlika između optimiste i pesimiste !?Bliss je napisao/la:Ja sam optimista, a vi?![]()
Pesimista kaže nije moglo gore, a optimista kaže moglo je, moglo je.

(Nicija Zemlja)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- NoName
- Kontakt:
Pesimista je u suštini samo dobro informisan Optimista. 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Zna li se vec u kom gradu ce se igrati u Protugalu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.