Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzza
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la mirzza » 13 okt 2011, 15:32

Virtu4l je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
Emir je bio dobar tokom svih ovih godina, a jedna greška i ta osoba je gotova kao da nikada nije ni postojala. Zaboravljaš kako je ovaj momak ginuo za BH selekciju, ali takav smo mi narod jedna greška i ne valjaš!
Nije to jedna greška. Ne znam nisam koliko je penala skrivio.
Cuj jedna greska, od Danske i Jorgensena do Pariza i Nasrija, ubacio se tu penal protiv Omana, Benzema ga je vrio ko zvrcku na Kosevu u Rumuniji debakl od strane kapitena, zatim Madjarska i crveni karton i penal, zatim Grcka kada Papac ni kriv ni duzan dobija crveni karton, da ne spominjem vise, muka mi je od njega i njegovog 'samopouzdanja'.
Cuj jedna greska, neko izgleda prati repku bukvalno od prekjuce.
Cuva Bog Zelju svog!

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 okt 2011, 15:37

Znači želite da naš kapiten ode iz našeg državnog tima ili...? :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 13 okt 2011, 15:39

mirzza je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Emir je bio dobar tokom svih ovih godina, a jedna greška i ta osoba je gotova kao da nikada nije ni postojala. Zaboravljaš kako je ovaj momak ginuo za BH selekciju, ali takav smo mi narod jedna greška i ne valjaš!
Cuj jedna greska, od Danske i Jorgensena do Pariza i Nasrija, ubacio se tu penal protiv Omana, Benzema ga je vrio ko zvrcku na Kosevu u Rumuniji debakl od strane kapitena, zatim Madjarska i crveni karton i penal, zatim Grcka kada Papac ni kriv ni duzan dobija crveni karton, da ne spominjem vise, muka mi je od njega i njegovog 'samopouzdanja'.

A ti kivan na njega zbog tog s tvog avatara i price o tome kako ga je Spaha otjerao....gdje god je moguce pises kako je ovakav onakav,los..blablabla

Spaha je stub nase reprezentacije
RIP SALE VILENJAK

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 okt 2011, 15:39

mirzza je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Kad neceš da igraš za svoju zemlju kao ti Salihamidžiću ne možeš ni praviti greške

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 okt 2011, 15:41

BH Patriot je napisao/la:Znači želite da naš kapiten ode iz našeg državnog tima ili...? :roll:
Želim da igra kao i svi, jednostavno, da se ne k.urci pred tekme, da smanji izlaske, da ne pije pred tekme, da se ne ponasa ko kabadahija na terenu, da bude vodja repke, da ne pravi gluposti u dresu repke (od samaranja Marina) preko driblannja pred 16 francuske u 80-toj minuti.
Nije to igrac od 1 greske nego od 101 kako ga vi predstavljate i nije nikakva legenda. Legenda je Hibic, legenda je Konjic, a Spaha je kapiten jedne uspjesne generacije koji je drugovao sa sadasnjim zatvorenicima u savezu.

Jel on želi da se dokaze pred Nasrijem ili da mi odemo na prvenstvo? To ti meni reci?

A za ovog sampiona cu ti samo reci, Hasan nije tema, dodji na Hasanovu temu pa procitaj sta je Hasan odigro za repku, i ti izgleda pratis bukvalno od PREKJUCE.

Reci mi samo ko je dao prva dva zvanicna gola u dresu BH repke? I znas li uopste kad je to bilo?

I za ovog sto sam kao kivan sto je otjero, ma nikog on nije otjero, samo je pruzio jezik a Braco je ispo gospodin koji je drljo 10 godina u repki i doceko da mu proleter kroji sudbinu mjesto da mu samar spuca.

Jos jednom vam ljubiteljima kapitena kazem, jel vaznije da on uzme Nasrija ili da odemo na EP?
Cuva Bog Zelju svog!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 okt 2011, 15:46

ZOI84 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:Znači želite da naš kapiten ode iz našeg državnog tima ili...? :roll:
Želim da igra kao i svi, jednostavno, da se ne k.urci pred tekme, da smanji izlaske, da ne pije pred tekme, da se ne ponasa ko kabadahija na terenu, da bude vodja repke, da ne pravi gluposti u dresu repke (od samaranja Marina) preko driblannja pred 16 francuske u 80-toj minuti.
Nije to igrac od 1 greske nego od 101 kako ga vi predstavljate i nije nikakva legenda. Legenda je Hibic, legenda je Konjic, a Spaha je kapiten jedne uspjesne generacije koji je drugovao sa sadasnjim zatvorenicima u savezu.

Jel on želi da se dokaze pred Nasrijem ili da mi odemo na prvenstvo? To ti meni reci?

A za ovog sampiona cu ti samo reci, Hasan nije tema, dodji na Hasanovu temu pa procitaj sta je Hasan odigro za repku, i ti izgleda pratis bukvalno od PREKJUCE.

Reci mi samo ko je dao prva dva zvanicna gola u dresu BH repke? I znas li uopste kad je to bilo?

I za ovog sto sam kao kivan sto je otjero, ma nikog on nije otjero, samo je pruzio jezik a Braco je ispo gospodin koji je drljo 10 godina u repki i doceko da mu proleter kroji sudbinu mjesto da mu samar spuca.

Jos jednom vam ljubiteljima kapitena kazem, jel vaznije da on uzme Nasrija ili da odemo na EP?
Avdo Avdicu nemoj da "projdemo" kroz tebe
Što ne mogu ovih internet siledzija.

Momak sve što je napisao stoji , Hasan je igračka veličina za ovog amatera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 okt 2011, 15:47

ZOI84 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:

Avdo Avdicu nemoj da "projdemo" kroz tebe
tebi svako ko je realan je Avdo Avdic, hajde prodji samo me interesuje kako ces proci? Sa tastaturom i misom ili bez istih? Idi se umij i opravdaj casove balavce balavi.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2011, 15:52

Nista kako neko rece nek se Spaha oprosti pa nece praviti greske,penale,zute isto kao ni Braco.
i svi ''ZADOVOLJNI"" :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 15:52

Emir Spahić kao štoper da, jer trenutno boljeg nemamo. Prije svake utakmice održati predavanje o ponašanju na terenu. Emir Spahić kao kapiten NIKAKO. Očito da neki ljudi ne znaju šta bi to trebala biti funkcija kapitena.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 okt 2011, 15:53

harishp je napisao/la:Nista kako neko rece nek se Spaha oprosti pa nece praviti greske,penale,zute isto kao ni Braco.
i nek povede Begu sa sobom za Kanadu i svi sretni ;) nek brani Keno, a onda nek nas Avduka iz govana vadi.
Cuva Bog Zelju svog!

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 13 okt 2011, 15:54

mali ljudi, ššššš!
jedete hovna!
Emir Spahić, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2011, 15:54

mirzza je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nista kako neko rece nek se Spaha oprosti pa nece praviti greske,penale,zute isto kao ni Braco.
i nek povede Begu sa sobom za Kanadu i svi sretni ;) nek brani Keno, a onda nek nas Avduka iz govana vadi.
Da.vidis zaboravih,zahvaljujuci Begi dosli smo do baraza.Veliko mu hvala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 13 okt 2011, 15:56

NoName je napisao/la:Emir Spahić kao štoper da, jer trenutno boljeg nemamo. Prije svake utakmice održati predavanje o ponašanju na terenu. Emir Spahić kao kapiten NIKAKO. Očito da neki ljudi ne znaju šta bi to trebala biti funkcija kapitena.
objasni ti matereti sta je funkcija kapitena
sreca pa Emira Spahića boli ona stvar za komentarima kompleksasa na forumima

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 okt 2011, 15:56

ma sta je sada problem,sada nema jadnog safeta nadarevica da se on krivi za sve pogreske nase odbrane ,a da dobre stvari i uspjehe odbrane jupi nas kapiten....
spaha jeste stup odbrane i sjajan igrac ,al da je imao kikseva na stetu repke to stoji ...al tada je tu bio jadni nadaravic koji nije skoro nikako grijesio al svi smo pljuvali i govorili da je spahi kakav bolji igrac s njim u liniji...
kad se samo sjetim spahine igre u rumuniji i njegove greske kod treceg gola rumuna...spahic je direktni krivac za 3 gol a kumovao je i drugom...mislim spaha jeste nas kapiten,nas stub odbrane ,nas najbolji odbrambeni igrac al moramo malo biti realni i kada izgubimo reci da je i spaha kriv a ne samo pljuvat po ostalim igracima,a kad uzmemo i dobro odigramo spaha majstor druge niko i ne spominje...spaha nas je zajebo protiv francuza i to je to ,ne krivim ga al da je kriv, kriv je vala!!! :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 13 okt 2011, 16:00

mma_hz je napisao/la:ma sta je sada problem,sada nema jadnog safeta nadarevica da se on krivi za sve pogreske nase odbrane ,a da dobre stvari i uspjehe odbrane jupi nas kapiten....
spaha jeste stup odbrane i sjajan igrac ,al da je imao kikseva na stetu repke to stoji ...al tada je tu bio jadni nadaravic koji nije skoro nikako grijesio al svi smo pljuvali i govorili da je spahi kakav bolji igrac s njim u liniji...
kad se samo sjetim spahine igre u rumuniji i njegove greske kod treceg gola rumuna...spahic je direktni krivac za 3 gol a kumovao je i drugom...mislim spaha jeste nas kapiten,nas stub odbrane ,nas najbolji odbrambeni igrac al moramo malo biti realni i kada izgubimo reci da je i spaha kriv a ne samo pljuvat po ostalim igracima,a kad uzmemo i dobro odigramo spaha majstor druge niko i ne spominje...spaha nas je zajebo protiv francuza i to je to ,ne krivim ga al da je kriv, kriv je vala!!! :mrgreen: :mrgreen:
ako je čovjek fauliran kako je kriv?!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 okt 2011, 16:03

Virtu4l je napisao/la:
Stvarno ne znam koja je poenta kenjati citavo vrijeme po Spahicu? Mislim, najlakse je biti general poslije bitke i soliti pamet iz udobne stolice. Eto, daj ti konkretan prijedlog za nasu defanzivu bez Spahica, koja bi bila kvalitetnija, sigurnija, i koja bi na neki nacin bila garancija da necemo primiti gol protiv Francuza.

Mislim, razumijem tvoju frustraciju koja se kod svih nas u razlicitim oblicima manifestuje, no tvoja prica je bez pokrica i svodi se na susto kritikovanje bez nekih konkretnih prijedloga koji bi onako naizgled izgledali iole ozbiljni.

Lako je locirati problem (ako u ovom slucaju uopste i postoji), no poenta je u rjesavanju istih...

Evo, ja cu samo malo izvrnuti pricu i reci slijedece:

Da je Dzeko pogodio onaj zicer, i barem jos jednu od 4-5 izglednih prilika iz kojih je uglavnom traljavo sutao, óva diskusija bi bila suvisna. Hajmo sada prema tvojoj logici reci: Hvala Dzeko na promasenim prilikama i na tome sto si nam obezbjedio baraz s Portugalom. Mislim, i jedno i drugo su gluposti i nema potrebe uopste diskutovati o ovim stvarima.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 okt 2011, 16:05

moram_materemi je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ma sta je sada problem,sada nema jadnog safeta nadarevica da se on krivi za sve pogreske nase odbrane ,a da dobre stvari i uspjehe odbrane jupi nas kapiten....
vala ,slabo da je ono bio faul iskreno...niko na svijetu nebi u onoj situaciji svirao faul ,osim da je onako pjanic nasrnuo na abidala na drugoj strani :mrgreen: :mrgreen: ...spahic je napravio faul ,nije unutra al jbg :(
sta je pelja ,sto je nije samo izbacio u polje il korner :roll: :roll:
i niko ne govori da mi mozemo bez spahe i da ima iko bolje u ovom trenutku,nego jednostavno spaho je i dosta grijesio i to treba reci,a ne samo srati po nadarevicu,pandzi,mravcu ..ako pobjedimo svaka cast spahi kako je drzo odbrranu,a kad se izgubi ,nadarevic debil,pandza konj itd itd..a spaha kao da nije ni igrao pa se niti smije sta reci ,niti se govori o njegovoj losoj igri..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 13 okt 2011, 16:09

mma_hz je napisao/la:
moram_materemi je napisao/la:
vala ,slabo da je ono bio faul iskreno...niko na svijetu nebi u onoj situaciji svirao faul ,osim da je onako pjanic nasrnuo na abidala na drugoj strani :mrgreen: :mrgreen: ...spahic je napravio faul ,nije unutra al jbg :(
sta je pelja ,sto je nije samo izbacio u polje il korner :roll: :roll:
i niko ne govori da mi mozemo bez spahe i da ima iko bolje u ovom trenutku,nego jednostavno spaho je i dosta grijesio i to treba reci,a ne samo srati po nadarevicu,pandzi,mravcu ..ako pobjedimo svaka cast spahi kako je drzo odbrranu,a kad se izgubi ,nadarevic debil,pandza konj itd itd..a spaha kao da nije ni igrao pa se niti smije sta reci ,niti se govori o njegovoj losoj igri..
normalno da se grijesi, pa jebote kolko je dzeko suteva traljavo odradio al niko to ne spominje a poso ko napadacu je da zvekne tu loptu kako bog zpavovijeda..al nije poenta srat o ceoku...kritika ok al mnogi ovdje seru i to mnogo kontas..al da je faul bio jest isto kolko je ono penal il zuti spahicu nakon one glume...jendsotavno teska je utakmica,zakinuti smo i to je to
sretno nam s protugalom abd
mozemo mi to!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 20:29

Da li bi makar neko iz administracije duplog sporta da obrati paznju nekome u savezu,komitetu Bakovicu ili bilo kome''ko se pita'' za onaj nepostojeci zuti Spahica.Posto je ocito da ono nema veze sa zdravom pamecu a UEFA je vec u par navrata skinula zute u takvim slucajevima da pod hitno predaju zalbu dok nije kasno.
Ma koliko neko osporavao ili rondao Spahi,trebat ce nam u obe tekme.Kako rekoh poslije ce biti kasno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 14 okt 2011, 21:22

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/arm ... fa-i/66181" onclick="window.open(this.href);return false;
Pod hitno se i mi moramo zaliti !!! :twisted:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.