BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 okt 2011, 15:31

Samo nemojte kukati! :D

Možemo ih proći, 100 posto sam siguran, čak će nam i u prvoj tekmi odgovarati zenička "močvara" jer će njihova tehnika doći malo teže do izražaja...

Važno je samo ne primiti gol, a ako damo damo, nema veze, svakako će na njima biti veći pritisak...

Jedino ćega treba da se bojimo će biti vjerovatno učestalo sjeckanje igre od sudija kao i bezbroj sitnih prekšaja u korist Portugala...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 okt 2011, 15:31

dubrava je napisao/la:Lulić i Pjanić su po meni najveća pojačanja u odnosu na lanjsku utakmicu. Pjanić se razvio, dobio potrebno iskustvo, a Lulić se ustalio u repki i razbija po boku ko metak..
Medunjanin ?? :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 okt 2011, 15:31

Činjenicu da je BiH izgubila od Portugala prije dvije godine u baražu za Mundijal objašnjava neiskustvom. 'Tada smo bili dosta mlađi i neiskusniji. Pjanić je tada bio dijete, a sada je iskusan igrač, Džeko je još više napredovao, a dobili smo i neke nove igrače. Da nisam siguran da možemo pobijediti Portugal odmah bih podnio ostavku', kazao je Safet Sušić ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 okt 2011, 15:31

[youtube][/youtube]

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 okt 2011, 15:32

Sastav kome se ja iskreno nadam...

----------------Begović----------------

Jahić---Spahić-----Nadarević--Lulić

----------Zahirović---Medunjanin----

Pjanić------Misimović------Salihović

-----------------Džeko-----------------

Sastav s porukom,prilagodite se vi nama ;)
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 13 okt 2011, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 okt 2011, 15:32

dubrava je napisao/la:Lulić i Pjanić su po meni najveća pojačanja u odnosu na lanjsku utakmicu. Pjanić se razvio, dobio potrebno iskustvo, a Lulić se ustalio u repki i razbija po boku ko metak..
A Medunjanin ? Ne znam zasto ga ne volite , covjek svaku utakmicu bez greske odigra, ima bolju loptu od Xavia , a tehicar za pozeljeti...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 13 okt 2011, 15:33

podijeliti karte robijasima barem onu njihovu tribinu a nedati ovim (pjevacima pjevacicama politicarima i njihovim sponzorusama )samo muski navijati

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2011, 15:33

Vidi, dobismo Portugal. Koja slucajnost :lol: :lol:

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 13 okt 2011, 15:34

*p!p!t@* je napisao/la:Sastav kome se ja iskreno nadam...

;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 13 okt 2011, 15:35

alemao je napisao/la:podijeliti karte robijasima barem onu njihovu tribinu a nedati ovim (pjevacima pjevacicama politicarima i njihovim sponzorusama )samo muski navijati
Istina, napraviti paklenu atmosfeu koja ce trajati cijelu utakmicu a ne samo Bosna je sampion :roll:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 okt 2011, 15:35

Principatus je napisao/la:Ma UEFA je ovo namjestila Portugalu. Oni moraju da prodju.
Protiv Estonije Portugalci nebi imali sanse, pa su im zato dali najtezu ekipu iz naseg sesira, kako bi lakse prosli.
Da su znali da Medunjanin misli da nam Portugal najbolje odgovara, sigurno Portugalcima ne bi ucinili medvjedju uslugu,.. Jesu oni gledali kako smo razbili Francuze!? Gdje ce se tako dusmanski ponjeti prema Portugalu!? Sigurno da Portugalci smatraju da je zrijeb nastiman, da Platini mrzi Portugal jer je 'Ronaldo ljepsi i ima vise para',.. Jer zasto bi im u suprotnom namjestili najtezeg mocugeg protivnika!?? Ako se vec Ircima morala dodjeliti Estonija, zasto Portugalu ne dodjelise Crnu Goru!?? Mislim, providno,.. Platini je ljubomoran na Ronalda.

Jos me nesto zulja,.. Koliko znam, Crna Gora do sada nije brutalno pokradana kao BiH,.. Znaci, njima UEFA nista ne duguje. Nama duguju mnogo, posebno nakon brutalne kradje protiv Francuza. Zasto onda nisu rotirali, zasto nisu nastimali Portugal - Crna Gora, BiH - Ceska,.. Ne mogu ovdje naci nikakvu logiku,.. Ah da, sada se sjeti, sigurno je Milo uletio sleper Marlbora Platiniju i tako izbjegao Portugal. Sve se slaze.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

High

Post Postao/la High » 13 okt 2011, 15:36

Bosnier je napisao/la:
Cartman je napisao/la:A Pjanica legende.

"Koga smo izvukli?"
"Portugal"
J.ebiga.

:lol:
hahaha
Ima li video-zapis ovog' ? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 13 okt 2011, 15:36

Pa nama fali komplet odbrana. . . Ima li bilo kakve nade da se Mujdza oporavi ? Pandza, Papac, Mujdza, to je previse igraca koji fale nasoj reprezentaciji . . . Ne mozemo mi to nadoknadit, nikako . . . Molim vas ima li ko stranicu gdje se moze skidati utakmica. . . ?

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 13 okt 2011, 15:37

Ja vjerujem da mozemo dobiti Portugal. Sjajno smo igrali i prije 2 godine kada zaiste nismo imali srece. Jedini problem je sto nam 8-ici prije zuti, ali vjerujem da cemo mi biti ti koji ce se radovati na kraju ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 okt 2011, 15:37

Teško da će Sušić pozvati Nadarevića, Jahića inekako...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 okt 2011, 15:38

Bosnier je napisao/la:
A Medunjanin ? Ne znam zasto ga ne volite , covjek svaku utakmicu bez greske odigra, ima bolju loptu od Xavia , a tehicar za pozeljeti...

Ja sam ga uvijek volio, i jedan od najboljih nasih igraca, radi i naprijed i nazad.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 okt 2011, 15:38

Stvarno trebate prestat sa tim glupostima o Platiniu. Nisu nam vise ni srbi ravni sa ovim teorijama zavjere. Pa eto ako UEFA zeli Portugal na Euro po svaku cijenu, zar ne bi onda namjestili da dobiju Estoniju a ne ekipu koja je Francusku natjerala do ruba baraza? Uozbiljite se, nije ovo Premijer Liga BiH pa da se namjesta na sve strane. Takvo razmisljanje nam samo moze naskodit, jer ako udjes u utakmicu sa ocekivanjem da ce te sudija zajebat, onda ces i izgubit. Bez ikakvih izgovora unaprijed molim.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 13 okt 2011, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 okt 2011, 15:38

armin je napisao/la:Sastav kome se ja iskreno nadam...

sad hocel pape zvat nadarevica i jahica ,nadam se da hoce ovo je top ekipa za prvu utakmicu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2011, 15:39

Bianconeri1988 je napisao/la:Samo nemojte kukati! :D

Možemo ih proći, 100 posto sam siguran, čak će nam i u prvoj tekmi odgovarati zenička "močvara" jer će njihova tehnika doći malo teže do izražaja...

Važno je samo ne primiti gol, a ako damo damo, nema veze, svakako će na njima biti veći pritisak...

Jedino ćega treba da se bojimo će biti vjerovatno učestalo sjeckanje igre od sudija kao i bezbroj sitnih prekšaja u korist Portugala...
Problem je sto i mi igramo na tehniku,pa tako ti isto dodje.
Ogrijesio sam se danas milion puta.
Jer sanse su nikakve.
Mozemo mi natucati ne treba se predavati ovo ono,Portugal sa Rokijem ce proci pa ako treba i na konjskim kolima.
Prvo ce nas definitivno u Zenici kompletno masakrirati sa zutim i onda dokrajciti u Lisabonu.
Da se igra kompletan bilo bi svasta,ovako sa ovim ''alternativama' odmah me glava zaboli.
Nemamo cestite klube,krpljenje cjele kvalifikacije i to je razlog zasto smo vazda i kraj potoka.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 okt 2011, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 okt 2011, 15:39

Bianconeri1988 je napisao/la:Teško da će Sušić pozvati Nadarevića, Jahića inekako...
Ama bola neću da gledam Mravca u reprezentativnom dresu,u liku 2 metra i lopta ga preskače :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.