Principatus je napisao/la:Ma UEFA je ovo namjestila Portugalu. Oni moraju da prodju.
Protiv Estonije Portugalci nebi imali sanse, pa su im zato dali najtezu ekipu iz naseg sesira, kako bi lakse prosli.
Da su znali da Medunjanin misli da nam Portugal najbolje odgovara, sigurno Portugalcima ne bi ucinili medvjedju uslugu,.. Jesu oni gledali kako smo razbili Francuze!? Gdje ce se tako dusmanski ponjeti prema Portugalu!? Sigurno da Portugalci smatraju da je zrijeb nastiman, da Platini mrzi Portugal jer je 'Ronaldo ljepsi i ima vise para',.. Jer zasto bi im u suprotnom namjestili najtezeg mocugeg protivnika!?? Ako se vec Ircima morala dodjeliti Estonija, zasto Portugalu ne dodjelise Crnu Goru!?? Mislim, providno,.. Platini je ljubomoran na Ronalda.
Jos me nesto zulja,.. Koliko znam, Crna Gora do sada nije brutalno pokradana kao BiH,.. Znaci, njima UEFA nista ne duguje. Nama duguju mnogo, posebno nakon brutalne kradje protiv Francuza. Zasto onda nisu rotirali, zasto nisu nastimali Portugal - Crna Gora, BiH - Ceska,.. Ne mogu ovdje naci nikakvu logiku,.. Ah da, sada se sjeti, sigurno je Milo uletio sleper Marlbora Platiniju i tako izbjegao Portugal. Sve se slaze.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.