I meni isto pade na pamet. Svakako da se Portugal ima pravo buniti, jer je zaista travnjak u katastrofalnom stanju,.. Al' bez obzira na to, nasi iz saveza ne smiju pristati na tu ucjenu. Ako je dozvoljeno da se cijele kvalifikacije odigraju na tom terenu, onda se mora odigrati i utakmica sa Portugalom. Neka zahtjevaju rekonstrukciju za naredni period, sada nemaju moralno pravo da nam zabrane igrati na BP.Cartman je napisao/la:Sve se bojim da odjednom UEFA ne odluci da ne mozemo igrat na BP radi travnjaka, jer sigurno da je delegat zapisao kakvo je stanje bilo prosli put.bosnas_ je napisao/la:ako travnjak bude iole dobar u Zenici,mislim da je taj stadion za nas sretan i da na njemu igramo najbolje..tu vidim nasu sansu... e sad ako bude mocvara kao protiv Luksemburga,to vec ne odgovara nikome...
Citam ove komentare i 'ne vjerujem' svojim ocima

Zaista me od nas nista ne moze iznenaditi, al' sam ipak frapiran tezom da je zrijeb namjesten da bi se zaustavila BiH. Ako EP ne moze bez Portugala zasto im onda dodjelise mocnu Bosnu i Hercegovinu!? Zasto im nisu dodjelili Crnu Goru, posto ste ustanovili da su Ircima nastimani Estonci. Valjda bi Portugal im'o vise sanse protiv CG nego BiH!? Nije valjda da Uefa i Bog vole Crnu Goru, a mrze BiH

EP navodno ne moze bez Portugala i Ronalda. Kako je moglo bez Engleske, najvece marketinske bombe u svijetu!? Kako dozvolise da ih izbace Hrvati kojim pobjeda uopste nije trebala

Pojedinci vec znaju da ce sudije stimati Portugalu. Vec se trazi alibi za eventualni poraz. Mrze nas, jbg,. Ne znam sta ce te pricati ako nas Portugal posteno pregazi, il' ako mi njih pregazimo posteno ili uz pomoc sudaca!??
Uvijek nam drugi kriv. Jadno.
Izvlacenje Portugala je grozan splet okolnosti po nas,.. Nad'o sam se da cemo ih izbjeci. Sanse nam nisu velike, al' se ne treba predavati. Treba odigrati hrabro, pa sta bude,..