Virtu4l je napisao/la:Hvala Emiru što nam je obezbijedio ovaj dvomeč sa Portugalom.
Ti stvarno nisi normalan,nikada jedan ne može biti krivac, pa ako cemo po tvojoj teoriji i tražit krivce onda bi bila dugacka lista, sto Pjana nije preciznije pucao u Albaniji, Begović odbranio penal, ko je kriv za Rumuniju, Francusku kuci, i šta bi bilo sve da nije bilo. Ostavi Spahu na miru, nek se on sad pobrine za Ronalda
Čaša je uvijek do pola puna
malo pozitivne energije momci.... nema veze... i ako ispadnemo i izgubimo uvijek ćemo navijati za jednu i jedinu BiH
Nije Spaha kriv da ga treba odmah raskovati, sve je to sastavni dio utakmice... on bi sigurno volio više nego bilo ko od nas da se nije desio onaj prekršaj...
jbg.... šta je tu je.... idemo izboriti dobar rezultat u Zenici, najvažnije je da ne primimo gol...
Zašto bi me bilo sram? Zato što ne zaobilazim istinu i ne uljepšavam je? Možda je trebao stati na gol umjesto Asmira, skin'o bi Nasriju penal. Bog i batina u našem timu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Zašto bi me bilo sram? Zato što ne zaobilazim istinu i ne uljepšavam je? Možda je trebao stati na gol umjesto Asmira, skin'o bi Nasriju penal. Bog i batina u našem timu.
Kad vec tako voliš istinu i praviš se pametan onda bi trebao znati i istinu da nas nije samo ta Spahiceva greška koštala ne prolaska
@Virtu4l
Emir je bio dobar tokom svih ovih godina, a jedna greška i ta osoba je gotova kao da nikada nije ni postojala. Zaboravljaš kako je ovaj momak ginuo za BH selekciju, ali takav smo mi narod jedna greška i ne valjaš!
BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
Emir je bio dobar tokom svih ovih godina, a jedna greška i ta osoba je gotova kao da nikada nije ni postojala. Zaboravljaš kako je ovaj momak ginuo za BH selekciju, ali takav smo mi narod jedna greška i ne valjaš!
Nije to jedna greška. Ne znam nisam koliko je penala skrivio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije to jedna greška. Ne znam nisam koliko je penala skrivio.
Njegov je posao da gine za dres koji nosi kao i ostali.
Ta greška će nas koštati Europskog prvenstva.
a nece nas košta ti Albanija i Rumunija ili je Emir i za to Kriv
Spahić nije kriv ,imali smo veliku nesreću što je Menso morao izaći ranije ,a kad je Pape ubacio Maletića Spaha je igrao i štopera i desnog beka
Maletić je najveći krivac ,ne nisam nacionalista zato se pitam zašto Vranješa nije bilo
Ta greška će nas koštati Europskog prvenstva.
a nece nas košta ti Albanija i Rumunija ili je Emir i za to Kriv