Spaha, hvala ti za sve ti hvala, ne daj Boze vise ikad da ti budes odlucivao tekme.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ti stvarno nisi normalan,nikada jedan ne može biti krivac, pa ako cemo po tvojoj teoriji i tražit krivce onda bi bila dugacka lista, sto Pjana nije preciznije pucao u Albaniji, Begović odbranio penal, ko je kriv za Rumuniju, Francusku kuci, i šta bi bilo sve da nije bilo. Ostavi Spahu na miru, nek se on sad pobrine za RonaldaVirtu4l je napisao/la:Hvala Emiru što nam je obezbijedio ovaj dvomeč sa Portugalom.
Kako te nije sramota ?!Virtu4l je napisao/la:Hvala Emiru što nam je obezbijedio ovaj dvomeč sa Portugalom.
Moraš ti biti loncu poklopac!Virtu4l je napisao/la:Obožavam duhovitosti sa ss.ba foruma.
Uhvati se ti tenisa i Mareja vidi se da nemas pojma i da si zalutao na ovoj temi ...Virtu4l je napisao/la:Hvala Emiru što nam je obezbijedio ovaj dvomeč sa Portugalom.
Kad vec tako voliš istinu i praviš se pametan onda bi trebao znati i istinu da nas nije samo ta Spahiceva greška koštala ne prolaskaVirtu4l je napisao/la:Zašto bi me bilo sram? Zato što ne zaobilazim istinu i ne uljepšavam je? Možda je trebao stati na gol umjesto Asmira, skin'o bi Nasriju penal. Bog i batina u našem timu.
Cartman je napisao/la:Spahic se MORA dobro pazit u prvoj utakmici, da ne dobije zuti. Bez njega nemamo sta trazit u Lisabonu.
Nije to jedna greška. Ne znam nisam koliko je penala skrivio.BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
Emir je bio dobar tokom svih ovih godina, a jedna greška i ta osoba je gotova kao da nikada nije ni postojala. Zaboravljaš kako je ovaj momak ginuo za BH selekciju, ali takav smo mi narod jedna greška i ne valjaš!
Koliko je grešaka imao VedoVirtu4l je napisao/la:Nije to jedna greška. Ne znam nisam koliko je penala skrivio.BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
Emir je bio dobar tokom svih ovih godina, a jedna greška i ta osoba je gotova kao da nikada nije ni postojala. Zaboravljaš kako je ovaj momak ginuo za BH selekciju, ali takav smo mi narod jedna greška i ne valjaš!
BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
a nece nas košta ti Albanija i Rumunija ili je Emir i za to KrivSaurman je napisao/la:BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
Njegov je posao da gine za dres koji nosi kao i ostali.
Ta greška će nas koštati Europskog prvenstva.
Nije kriv Emir za Albaniju i Rumuniju nego Sušić.ZOI84 je napisao/la:a nece nas košta ti Albanija i Rumunija ili je Emir i za to KrivSaurman je napisao/la:BH Patriot je napisao/la:@Virtu4l
Njegov je posao da gine za dres koji nosi kao i ostali.
Ta greška će nas koštati Europskog prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, KrajinaKing, MrPink i 9 gostiju.