BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

yup
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la yup » 13 okt 2011, 14:28

''Da se razumijemo, ako ne možemo pobijediti Portugal, onda i ne trebamo na Evropsko prvenstvo, jer će tamo biti sve iste ili jače ekipe nego što su oni." - Haris Medunjanin

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 13 okt 2011, 14:28

OSIM: I PORTUGALCI SE MORAJU ZAMISLITI

Voljom žrijeba odlučeno je da naš nacionalni tim u baražu snage odmjeri sa Portugalom. Prvi susret igrat će se 11. novembra u Zenici, dok je revanš zakazan za 15. novembar.
Prvi komentar o našem protivniku dao je i predsjednik Komiteta za normalizaciju, Ivica Osim.

"Mi smo već pokazali da možemo igrati sa svima, sada to treba još jednom dokazati. Portugal je, bar što se nas tiče, u rangu Francuske", navodi Osim u izjavi za zvaničnu stranicu FSBiH.

"Ako smo svi nakon utakmice sa Francuskom pričali da možemo igrati protiv svakoga, evo ovi nisu shvatili da mogu, taman to je prilika da shvate. I Portugalci moraju malo da se zamisle, mi nismo imali kikseva u zadnje vrijeme. U svakom slučaju, dobili smo najatraktivnijeg protivnika", dodaje Osim.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 okt 2011, 14:28

idemo razbiti kristinu i drugarice :P
realno... nemamo mi bas puno sansi ovdje al znao sam da ce nam portugalci doci. uvijek nam lose ide protiv ovih tehnicara eto francuzi su imali samo meneza pa nas je on ubio a portugalci imaju 10 boljih od meneza.
You are someone else I am still right here

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 13 okt 2011, 14:29

...da još jednom ponovimo: "portugal zaista nije imao sreće" :D :lol:

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 13 okt 2011, 14:30

GODINHO: NJIHOV TRAVNJAK JE POPUT MOČVARE

Žrijeb je odlučio da se u baražu ponovo sastanu Bosna i Hercegovina i Portugal, ali ovaj put u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.
Svi smo željeli izbjeći Portugal, pa i Hrvatsku, te izvući Češku i Irsku, no to se nije dogodilo. Razloga za kukanje nema previše, treba se već pripremati za 11. novembar, kada u Zenici u prvoj utakmici dočekujemo Cristiana Ronalda i ekipu.

"To nije bio baš protivnik kojeg smo željeli, ali moramo igrati. Prednost je to što prvu igramo u gostima. Bit će teška utakmica, bilo je teško kada smo igrali tamo (u Zenici) u play-offu za Svjetsko prvenstvo 2010. godine", rekao je Carlos Godinho, tehnički direktor Portugala, dodavši:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 okt 2011, 14:31

sta ce sudije kad ima zabijemo tri gola u zenici..bez tri gola neidemo u portugal..pa ebem ga

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 okt 2011, 14:31

fera je napisao/la: francuzi su imali samo meneza pa nas je on ubio a portugalci imaju 10 boljih od meneza.
kako nas je bolan ubio? pa postenu sansu nije stvorio za 90 minuta?
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 14:31

yup je napisao/la:''Da se razumijemo, ako ne možemo pobijediti Portugal, onda i ne trebamo na Evropsko prvenstvo, jer će tamo biti sve iste ili jače ekipe nego što su oni." - Haris Medunjanin
Zbog ovoga sam postao veliki fan ovog reprezentativca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 14:32

Halo ba, palamudci, šta ste sad ufatili pametovati, ko biva svi moramo sokoliti, niko ne smije realno sagledati situaciju? Ne znači da smo se predali, da ponovo nećemo svim srcem biti uz reprezentaciju, ali nije grijeh ni primjetiti da ćemo jako teško doći do EP preko Portugala. Možemo se mi sokoliti koliko god hoćemo, ali evo i anketa koju smo imali ovdje, izjave igrača, trenera, ma svi su samo htjeli da izbjegnu Portugal. I šta sad trebam hinjiti ovdje, da mi je svejedno da li igramo protiv Portugala ili protiv Češke?!

Nemojte bacati otrcane fraze, molim vas. Borit ćemo se, igrat ćemo srcem, imamo šansu itd, itd. jer to isto bi i u Estoniji govorili da su izvukli Portugal.

Što reče Virtual, što skuplje prodati kožu. Ali, sa ovim bilansom povreda i kartona, bolje je da se ne nadamo previše. I samo bih molio bez slika uplakanog Ronalda, imali smo već jednom tu priču ovdje. Makar mi koji smo duže vrijeme tu.

Kako smo pojedini i tvrdili, mi smo svoje šanse za ovo EP prokockali ranije. Prvo Francuzi na Koševu, pa Albanija, pa evo i Francuzi u Parizu. Ovo protiv Portugala, u dvije utakmice (nemojte se pozivati na njihovu igru u grupi) će ići teško. Nije nemoguće, ali će biti jako teško.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 okt 2011, 14:32

BIHfan je napisao/la:Mravac mora igrat, kolko god vam se ovo ne svidja, ipak je on nas najbrzi stoper a u ovom barazu nam takav treba. Nece biti visokih lopti ipak su Portugalci kepeci.
Pa nam oni opet glavom u Lisabonu zabiše :P
Nema ko drugi igrati ,Mravac ili da pozove Jahića ,ja ne vidim treće rješenje :(
U prvoj nema Papca i Pandže ,u drugoj se vraćaju ,ali mislim da je ne moguće da neki bitan igrač ne dobije karton ,Spahić i Rahimić će bojim se biti glvni tu igrači sa najviše duele i mogućnosti za karton ,daj bože da ga niko ne dobije,i da napravimo dobar rezultat u Zenici i onda u Lisabon pa kom obojci kom opanci ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 13 okt 2011, 14:33

Kad se samo sjetim Mravca i Tirane dodze mi da placem...
Zamislite gde bi mi sad bili da Pajdo nije bio kao kakav trener sa Vlasica i forsirao onu mrljinu od stopera i onog clana "OKI Fantomi" Hasagica... :( :( :(
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 13 okt 2011, 14:33

Joj koje ste p.i.c.k.e ne mogu da vjerujem.Pa Cirina BiH ih je imala u saci na gostovanju,ni oni sami nisu svjesni koliko su srece imali o onom dvomecu.Sta bi bilo da je usla ona Ibriciceva precka ? Papetova BiH je barem 2x bolja od Cirine.Jeste li vi svjesni da ce Sejo i Senad unistiti Bosingvu na desnoj strani? Jeste li vi svjesni koliko nam je falio ovaj "pariski" miske u tom dvomecu?Ovaj Miske koji trci i gine za svaku loptu?Jeste li vi svjesni da nijedna odbrana svijeta ne moze da zaustavi Edina kad ima svoj dan ? Jeste li vi svjesni da smo jaci za Papca? Sta je s vama? Idemo da oderemo guzove Portugalskim manekenima,a onda pohod na prolazak grupe na Euru !!!
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 okt 2011, 14:33

Goldy je napisao/la:
fera je napisao/la: francuzi su imali samo meneza pa nas je on ubio a portugalci imaju 10 boljih od meneza.
kako nas je bolan ubio? pa postenu sansu nije stvorio za 90 minuta?
Nemoj tako @Goldy,pa predriblao je decko 3 puta strasno,a to sto poslije driblinga nije bilo nikakvog ucinka,nije ni bitno,zar ne?? :lol: :lol:

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 13 okt 2011, 14:35

Za_raju je napisao/la:Kad se samo sjetim Mravca i Tirane dodze mi da placem...
Zamislite gde bi mi sad bili da Pajdo nije bio kao kakav trener sa Vlasica i forsirao onu mrljinu od stopera i onog clana "OKI Fantomi" Hasagica... :( :( :(
Tom logikom se onda mozes sjetiti i Spahica.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 13 okt 2011, 14:35

al_akhisari je napisao/la:...da još jednom ponovimo: "portugal zaista nije imao sreće" :D :lol:
portugal ovo,portugal ono,10 zutih bla,bla,bla
yebli vas kartoni sta to nemozes sa 10 zutih dobit 2:0 na bilinom jel??????????a i onaj seljak zavidovicki odnosno pariski da shvati.......pa ljudi u 600 minuta smo primili samo jedan gol,cigane u lisabonu trebali barem jedan zabit,da bi onda cigani u zenici u revansurali igali sa 5 stopera

i njih se trebam bojat.......ma puca mi tuki za njima........u cirinom stilu.....yebacemo im majku sinko

hajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 13 okt 2011, 14:35

NoName je napisao/la:Halo ba, palamudci, šta ste sad ufatili pametovati, ko biva svi moramo sokoliti, niko ne smije realno sagledati situaciju? Ne znači da smo se predali, da ponovo nećemo svim srcem biti uz reprezentaciju, ali nije grijeh ni primjetiti da ćemo jako teško doći do EP preko Portugala. Možemo se mi sokoliti koliko god hoćemo, ali evo i anketa koju smo imali ovdje, izjave igrača, trenera, ma svi su samo htjeli da izbjegnu Portugal. I šta sad trebam hinjiti ovdje, da mi je svejedno da li igramo protiv Portugala ili protiv Češke?!

Nemojte bacati otrcane fraze, molim vas. Borit ćemo se, igrat ćemo srcem, imamo šansu itd, itd. jer to isto bi i u Estoniji govorili da su izvukli Portugal.

Što reče Virtual, što skuplje prodati kožu. Ali, sa ovim bilansom povreda i kartona, bolje je da se ne nadamo previše. I samo bih molio bez slika uplakanog Ronalda, imali smo već jednom tu priču ovdje. Makar mi koji smo duže vrijeme tu.

Kako smo pojedini i tvrdili, mi smo svoje šanse za ovo EP prokockali ranije. Prvo Francuzi na Koševu, pa Albanija, pa evo i Francuzi u Parizu. Ovo protiv Portugala, u dvije utakmice (nemojte se pozivati na njihovu igru u grupi) će ići teško. Nije nemoguće, ali će biti jako teško.
svaka cast svaka je rijec na svom mjestu potpis

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 okt 2011, 14:36

[youtube][/youtube] kako je jaka pjesma Fanatikosa, steta sto nisu malo originalnija grupa :(
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 13 okt 2011, 14:36

evo žutih kartona kod Portugala. Ovih osam igrača ima po jedan žuti. Znači, njihov drugi u Zenici znači hlađenje u Portugalu. Ako budemo pametni, kao što Džeko nije bio jer nije znao da treba pasti u 16 kad ga se dvaput vuče za dres - vidjeti za primjer penal Srbije protiv Slovenije) pa znali odigrati na kartone, imaćemo šanse. U svakom slučaju, ja HOĆU i ŽELIM da VJERUJEM da MOŽEMO!!! Dosta više kukanja i urota i ostalih sranja. Igra se 180 minuta plus produžeci pa kom opanci kom obojci!!!!

Tiago 1
Rúben Micael 1
Rolando 1
Hugo Almeida 1
Carlos Martins 1
Eduardo 1
Cristiano Ronaldo 1
Raul Meireles 1
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 13 okt 2011, 14:36

Rahima, Adnan i Haris, gledajte Dinamo - Real, Leku i Ronalda. :D

Ne smiju da disu Portugalci.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 okt 2011, 14:37

bimbrlica je napisao/la:Joj koje ste p.i.c.k.e ne mogu da vjerujem.Pa Cirina BiH ih je imala u saci na gostovanju,ni oni sami nisu svjesni koliko su srece imali o onom dvomecu.Sta bi bilo da je usla ona Ibriciceva precka ? Papetova BiH je barem 2x bolja od Cirine.Jeste li vi svjesni da ce Sejo i Senad unistiti Bosingvu na desnoj strani? Jeste li vi svjesni koliko nam je falio ovaj "pariski" miske u tom dvomecu?Ovaj Miske koji trci i gine za svaku loptu?Jeste li vi svjesni da nijedna odbrana svijeta ne moze da zaustavi Edina kad ima svoj dan ? Jeste li vi svjesni da smo jaci za Papca? Sta je s vama? Idemo da oderemo guzove Portugalskim manekenima,a onda pohod na prolazak grupe na Euru !!!

NEPROCJENJIVO!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.