Pa to i ja kažem.NEZALAGANJE je napisao/la:Prijatelju,pobjednicki mentalitet se i gradi tako sto pocinjes sa vjerom u sebe,u ono sta ti imas i cime raspolazes...Ako je neko bolji,pruziti mu ruku na kraju i gotovo,ali prije toga cu ga dobro izmoriti i mnogo trave "popasti" u ovom slucaju!!Arnelinho je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Pozdrav naciji teorija zavjere!!!Jedan retard napise da je sve nastimano i onda se hiljadu njih javi koji pisu isto!!!!Sta,znali su po opipu kuglice,sto neko vec napisa,ko je ko???????![]()
Ljudi jesu kvalitetniji,za ove sto spominju Carvalha,on vise ne igra,ali **** ja nedam nikom reci da je bolji od mene dok mi to ne pokaze NA TERENU!Danima pisete o nekom pobjednickom mentlitetu,a sad ste prvi klonuli!U cemu je tajna vaseg mozga,otkrijte mi je,molim vas!!Igramo,nek nas dobiju,pa tek onda mogu ici na EP....
Baš tako...dobro si ovo sročio...

Sjetimo se samo da je nama svejedno gdje igramo, jer i na strani i kod kuće igramo odlično. Ako su mnogi drugi mogli da pobjede i izbace favorite, ne vidim zašto mi ne bi mogli. Portugal je samo po imenima jači, ekipno mi smo za njih Peleov Brazil .