KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Sta je izgovor ako Portugal ispadne cinjenica da nam je travnjak ko da je djubrivo po njemu pobacano? Dajte ljudi, malo objektivnosti. Kakve sudije, kakvi bakraci, i prethodni put Portugal nas je bez Ronalda izbacio bez ikakvih problema, sada je ova repka jos jaca od one. Imaju jednu od najboljih obrana u Europi, i od svih reprezentacija vjerovatno najjaci stoperski par, jednog od najboljih lijevih bekova na svijetu i najboljeg igraca na svijetu. Mi problema sa kartonima, kao sto znate kartonirana nam je maltene cijela obrana, tako da su nam sanse svedene na minimum. Nade normalno ima, ali dajte shvatite, igramo protiv jedne od najjacih reprezentacija na svijetu, koja svjetske prvake bez vecih poteskoca satare 4-0, koju predvodi najbolji igrac svijeta. Samo istina, mislim da nam dajem prevelike sanse ako kazem da imamo i 5% sanse proc' dalje. Realno.scudetto je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/god ... vare/66102
evo ih odma su nasli alibi zato sto ce ispasti.

horsino jedna jbo lli te cijeli usrani madrid, kako lijepo najbolji stoperski par pa najbolji lijevi bek i na kraju provala godine najbolji igrac na svijetu i svi su sasvim slucajno igraci Real Madrida

hej moj tutuke eto ti svi redom vodi ih sebi kuci pa svrsavaj na njih svaki dan....