BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

mirza_it
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la mirza_it » 13 okt 2011, 13:53

http://img403.imageshack.us/img403/6238 ... 114106.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Guitar92
Kontakt:

Post Postao/la Guitar92 » 13 okt 2011, 13:53

Ma realno mogu nas rasturiti i bez jedne pomoći sudije.....ukoliko se desi čudo da i pokažemo nešto, uvijek se može dosuditi penal..

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 okt 2011, 13:53

AlemC85 je napisao/la:
Mr Plummer je napisao/la:Siguran sam da se i u Portugalu zale na balsuzluk jer su nas izvukli, tako da glavu gore i idemo proci portugalce!
DA! Ali moraš znati na njihovoj strani je UEFA, Platini i sudije, a na našoj je nadam se BOG, a BOGU nije niko ravan.
kad tome dodas nasih 10tak kartoniranih bez mujdze,papca i pandze.sta reci,uvjek uz lijepu nasu,ali realno premale su nam sanse.
i da ih pobjedimo ovdje,sudija ce nas masakrirati zutim kartonima,pa kad nas u portugal ode 5-6,sta reci

Ja da se pitam,noge bih im lomio,pa da bar znam zasto dobijamo kartone,a ne da ona placipicka izvodi piruete

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 okt 2011, 13:53

[/quote]

DA! Ali moraš znati na njihovoj strani je UEFA, Platini i sudije, a na našoj je nadam se BOG, a BOGU nije niko ravan.[/quote]

slazem se sa ovime
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 okt 2011, 13:53

CSIBilinoPolje je napisao/la:zašto se svi ljute kada neko kaže da nema Boga ?? svako ima pravo da vjeruje u šta hoće.
Ni mjesto ni vrijeme. :!:
#divovi

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 okt 2011, 13:54

Pozdrav naciji teorija zavjere!!!Jedan retard napise da je sve nastimano i onda se hiljadu njih javi koji pisu isto!!!!Sta,znali su po opipu kuglice,sto neko vec napisa,ko je ko??????? :o :o Ljudi jesu kvalitetniji,za ove sto spominju Carvalha,on vise ne igra,ali **** ja nedam nikom reci da je bolji od mene dok mi to ne pokaze NA TERENU!Danima pisete o nekom pobjednickom mentlitetu,a sad ste prvi klonuli!U cemu je tajna vaseg mozga,otkrijte mi je,molim vas!!Igramo,nek nas dobiju,pa tek onda mogu ici na EP....

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 okt 2011, 13:55

Mister No je napisao/la:Najteži protivnik , no ona igra iz Pariza mi daje nadu , još ono što Pape reče da ova repka nije kao ona prije dvije godine.
Ako nošta drugo, valja se napiti još barem 2 puta :D :D .

Ovaj mi dečko ulijeva nadu
slika
Hasagic brani :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 13:55

NEZALAGANJE je napisao/la:Pozdrav naciji teorija zavjere!!!Jedan retard napise da je sve nastimano i onda se hiljadu njih javi koji pisu isto!!!!Sta,znali su po opipu kuglice,sto neko vec napisa,ko je ko??????? :o :o Ljudi jesu kvalitetniji,za ove sto spominju Carvalha,on vise ne igra,ali **** ja nedam nikom reci da je bolji od mene dok mi to ne pokaze NA TERENU!Danima pisete o nekom pobjednickom mentlitetu,a sad ste prvi klonuli!U cemu je tajna vaseg mozga,otkrijte mi je,molim vas!!Igramo,nek nas dobiju,pa tek onda mogu ici na EP....
Haha svaka cast jarane. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 13 okt 2011, 13:55

U ovoj muci da se bar malo nasmijem :D :oops:

GODINHO: NJIHOV TRAVNJAK JE POPUT MOČVARE :mrgreen:

:lol:

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 13 okt 2011, 13:55

" Sve se vraća, sve se plaća! "

Hrvatska - Turska > Hrvatska
Bosna - Portugal > Bosna
Irska - Estonija - Irska
Ceska - Crna Gora > 50/50

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 13 okt 2011, 13:56

sve bi ovo dobro bilo da mi nismo u kur.. sa kartonima,,,,,,,,ako nas išta potopi to su kartoni

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 13:56

U uzvratu će nam igrati mlada reprezentacija umjesto A selekcije, vidjet' ćete. Imamo 10 kartoniranih, što znači da će sudija odraditi posao i još makar 5 igrača kartonirati, Sejo i Vedo će kao i obično biti povrijeđeni, ma šta pričati. Teško do bola, teško.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 okt 2011, 13:56

Sastav Portugala u zadnjoj utakmici protiv Danske:
Rui Patrício (GK), Bruno Alves, João Pereira, Cristiano Ronaldo (C), João Moutinho, Rolando, Raul Meireles, Nani, Eliseu, Carlos Martins, Hélder Postiga.
U igru usli jos: Nuno Gomes, Ricardo Quaresma, Miguel Veloso.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 13 okt 2011, 13:56

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/god ... vare/66102" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ih odma su nasli alibi zato sto ce ispasti.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 okt 2011, 13:56

http://translate.google.com/translate?s ... d%3D292637" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentari portugalaca
samouvjereno

malo je prevod cudan :mrgreen:

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 13 okt 2011, 13:56

Mr Plummer je napisao/la:PROLAZIMO U VELIKOM STILU!

A Kristina ostaje u Portugalu uplakana!
Kristine se nesto ne sjecam ni u proslom barazu da je igrao pa opet nas uzese bez vecih problema u Zenici. Sada on i Nani ce biti i vise nego dovoljni za nasu odbranu bez Papca i jos nekih tako da predvidjam poraz u prvoj tekmi, barem minimalan i onda bez bar pola standardnih u Portugalu jos jedan poraz izrazen vecom razlikom. Zapamti ovaj post ;)
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 13 okt 2011, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 okt 2011, 13:56

NEZALAGANJE je napisao/la:Pozdrav naciji teorija zavjere!!!Jedan retard napise da je sve nastimano i onda se hiljadu njih javi koji pisu isto!!!!Sta,znali su po opipu kuglice,sto neko vec napisa,ko je ko??????? :o :o Ljudi jesu kvalitetniji,za ove sto spominju Carvalha,on vise ne igra,ali **** ja nedam nikom reci da je bolji od mene dok mi to ne pokaze NA TERENU!Danima pisete o nekom pobjednickom mentlitetu,a sad ste prvi klonuli!U cemu je tajna vaseg mozga,otkrijte mi je,molim vas!!Igramo,nek nas dobiju,pa tek onda mogu ici na EP....
Tako je! Istina je na terenu! Pa nek nas prodju ako mogu!

Guitar92
Kontakt:

Post Postao/la Guitar92 » 13 okt 2011, 13:56

Potpit ćemo mi sami sebe, neće Platini ni morati intervenisati..

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 okt 2011, 13:57

Neko kaze nismo mi vise ekipa kao prije dvije godine. Tacno , ali malo sam pogledao Portugal i oni su napredovali.
Svi igraju u najjacim klubovima u Evropi i svi su standardni.

Mournjo je reaktivirao Carvahla i on i Pepe su standadrni u Realu, Bosigwa se vratio u Celsiju, Coentrao u Realu isto ima soldnu minutazu, to im je odbrana i biti ce veoma tesko samo dzeki proci.

Sredina terena ti im stoji nas krvnik Meireles, u Chesiju standarad, Ouarsema...

O napadu ne treba gubiti previse rijeci.

Mi onu utakmicu iz Pariza nemozemo ponoviti jer nemamo te igrace, koji su tamo igrali.

Sudija ce gledati da nas osakati u Ze da bi u Portugali isli sa jos manje standardnih.

Tako je kako je ne treba biti tuzan, jer vec unaprijed znamo da cemo izgubiti.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 okt 2011, 13:57

:) Baš tako...dobro si ovo sročio...
:lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.