Zvjezdan Misimović

Goalgetter
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2011, 22:55

AÐ_Official je napisao/la:Zvjezdan je dokaz da nije sve do brzine i 6% tjelosne masnoce( :D ). On zna igrat fudbala i tu se svi slazemo, ma koliko god on spor bio ili imao "par" kila viska. Gledaj sta je sinoc radio protiv "super fit" i brzih Francuza.
Upravo tako, ali vidi se i razlika da se puno vise krece u zadnjim utakmicama, ponekad je znao samo stojati u veznom redu i cekati loptu, a sada ga ima jednostavno svugdje. O njegovoj genijalnosti ne treba trosit rijeci . ;)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 okt 2011, 23:02

Miske je idol moj !!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 okt 2011, 01:06

SamoZeljo je napisao/la:Ovo je onaj sto ga mnogi pametnjakovici zivog "sahranise" a covjek jos tri gola i najbolji strijelac reprezentacije (all time). Jos kad dodamo asistencije..... :shock:

P.S. Vidim li jos nekog da ga pljuje, dobice nezapamcenu samarcinu. :mrgreen:
Samo da jos jednom ponovim, ali ovaj put se ne salim. Treba ovdje neke samarati! :mrgreen:
Drago mi je da vas je Miske usutkao jer je covjek po ko zna koji put dokazao da je MAJSTOR.

KVALITET JE KVALITET, TO IMAS ILI NEMAS A SVE DRUGO SE MOZE NADOKNADITI!

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 13 okt 2011, 01:10

Povratak otpisanog ! :D
Pod prečku u devet banki.... :)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 okt 2011, 01:11

Miske je jedan fudbalski genije koji kad hoce moze odigrati na vrhunskom nivou u kontinuitetu, al kod njega je problem voljni momenat. Ja sam siguran da bi on napravio daleko vecu karijeru da je samo bio posveceniji treninzima i fudbalu, tj uspio bi u bayernu sigurno.

Odigrao je pod magathom sezone karijere, a puno bi vishe onakvih sezona bilo da je samo to on htio
nema potpisa

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 okt 2011, 08:23

Halix je napisao/la:Povratak otpisanog ! :D
Još kad bi bio kakav slobodnjak u 90' min u baražu, pa da lopta opet skine par kapljica sa paučine gola....
Njegov dres bi do kraja života visio u obliku zastave sa moje kuće.. 8-) :D :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 13 okt 2011, 13:31

Drago mi je prije svega što si i sam shvatio da moraš igrati fudbal ,jer ono što si pokazao u ove dvije utakmice je dokaz tvojih velikih kvaliteta,a koje si jednostavno zbog svog inata bacao u drugu stranu..Vidio si da inat nikome nije dobro došao ,počev od žvake pa svih ostalih scena koje si sam sebi skrivio.Uživaj u daru koji ti je Bog dao i iskoristi to na najbolji mogući način.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 13 okt 2011, 15:53

Misketu je nakon proslog baraza i utakmice protiv Portugala karijera lagano krenula "down" sad bi red bio da se ispravi i odigra fenomenalno i progura nas dalje i da mu sve krene "up"
RIP SALE VILENJAK

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 okt 2011, 20:47

RKO je napisao/la:Misketu je nakon proslog baraza i utakmice protiv Portugala karijera lagano krenula "down" sad bi red bio da se ispravi i odigra fenomenalno i progura nas dalje i da mu sve krene "up"
tako je
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 okt 2011, 20:53

RKO je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Ovo je onaj sto ga mnogi pametnjakovici zivog "sahranise" a covjek jos tri gola i najbolji strijelac reprezentacije (all time). Jos kad dodamo asistencije..... :shock:

Sve je to uredu ali protiv fizicki jakih reprezentacija Miske ne moze jer nit ima snagu nit brzinu a ni zelje za trcanjem :D dodje crnjo i odnese i njeg i loptu :)
Bez pljuvanja i vrijedjanja nase 10ke naravno ;)
Ja mislim da ti u najmanju ruku nisi u prvu. (blago receno)

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 okt 2011, 21:17

Miske umjetnik..ko stvoren za Portugal
Unica grande amore

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 13 okt 2011, 21:22

Zovem se Muharem,otac mi se zove Muhamed,brat Mustafa,prava ''MUSLIDZ'' imena al ce mi se sin zvati ZVJEZDAN :mrgreen:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 13 okt 2011, 23:24

SamoZeljo je napisao/la:
RKO je napisao/la:

Sve je to uredu ali protiv fizicki jakih reprezentacija Miske ne moze jer nit ima snagu nit brzinu a ni zelje za trcanjem :D dodje crnjo i odnese i njeg i loptu :)
Bez pljuvanja i vrijedjanja nase 10ke naravno ;)
Ja mislim da ti u najmanju ruku nisi u prvu. (blago receno)

Drago mi je sto sam pogrijesio....ovako izgleda i treba prema Misketu sto ti gore prema njemu on sve bolji :D

Nadam se da cu bit upravu za ovaj svoj post :
Misketu je nakon proslog baraza i utakmice protiv Portugala karijera lagano krenula "down" sad bi red bio da se ispravi i odigra fenomenalno i progura nas dalje i da mu sve krene "up"
ili ako cemo obrnuto...Miske je katastrofa,lopte ne zna sutnut ni8je ni za klupe.......sad cekamo novembar
RIP SALE VILENJAK

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 okt 2011, 23:31

**** Xavija za Misketa i njegovu viziju igre. Miske je ispred xavija miljama 8-)

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 13 okt 2011, 23:51

frankqqqqq je napisao/la:**** Xavija za Misketa i njegovu viziju igre. Miske je ispred xavija miljama 8-)
Daleko je Moskva, sto jest, jest.

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 14 okt 2011, 01:26

ramiral je napisao/la:
Halix je napisao/la:Povratak otpisanog ! :D
Još kad bi bio kakav slobodnjak u 90' min u baražu, pa da lopta opet skine par kapljica sa paučine gola....
Njegov dres bi do kraja života visio u obliku zastave sa moje kuće.. 8-) :D :mrgreen:
Neznam baš za slobodnjak ali nije nemoguće,ali što se tiće Baraža ubjedžen sam da če naša nepredvidiva desetka aBd biti ta koja če napraviti razliku izmedžu Nas i Portugala :D
Eh sad da li če to biti slobodan udarac ili neki odlućujući pas ili eventualno neko navlaćenje nekoliko protivnićkih igraća na sebe ostavljajući prostor Džeki,Pjanketu itd to je je sad već pitanje kako i na koji naćin ;)
Ali najbolje bi bilo da to uistinu bude Taj Slobodnjak , Skidanje paućine i tako te zahebancije u 90 min u Lissabonu :!: :lol:
Pod prečku u devet banki.... :)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 okt 2011, 02:57

frankqqqqq je napisao/la:**** Xavija za Misketa i njegovu viziju igre. Miske je ispred xavija miljama 8-)
Miske da hoce moze biti svjetska klasa, normalno treba da trci i da se trudi. Njegova zadnja igra protiv Bajerna kad je usao u drugom covjek se igrao sa Bajernvom sredinom/odbranom. Sad ovo sto je pokazo protiv Francuza ono malo ko moze, ona njegove peta za Dzeku..vise nego odlicno. Siguran sam da se je sa ovom igrom prodao u BL.
Samo nek vise trenira, ima vremena za hranu i ostale stvari..
Nazalost izgubio je preko godinu u Galati i Dinamu al i sam je kriv.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 14 okt 2011, 03:54

U prošlom dvoboju više je nama falio (pravi) Miske nego njima Ronalndo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2011, 10:54

Da vidimo kako ce Portugalci sad da zatvore Zvjezdana, kad pored njega igra Pjanic.

Medunjanin iza Misketa je isto bio sjajno rijesenje protiv Francuske, baca se cesce nazad, ide po loptu, drzi je hladno, i onda salje naprijed. Lulic, Pjanic i Mujdza okolo Misketa su mu dali tu slobodu da moze da dirigira po terenu. Sjajno poslozeno sa strane Papeta. Kako je bio strasan Miske, ali mora jos vise poraditi na kondiciji kao i neki od drugih igraca. Uz to cemo ovaj put nadam se imati sve 3 izmjene slobodne, tako da ce igra u zadnjih 20-30 minuta izgledati drugacija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 okt 2011, 10:57

Ne znam kakvo je stanje u Dynamo al' ono sto Miske pruza zadnje utakmice u dresu repke je stvarno fantasticno.Neke pete,neki fazoni 8-).Podsjeca na onog starog Misketa,jos da se izbori za mjesto u timu iz Moskve i bit ce jos bolji.Po meni covjek koji treba da nosi kapitensku traku ispred onog dubrovcanina spahica.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD, legendarnadruga i 5 gostiju.