BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tyler durden
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...
ma sta vam je,ne moze se Hrvatska tako lako umanjivat!
najbolji protivink je Ceska,pa Irska pa Hrvatska i Portugal!
najbolji protivink je Ceska,pa Irska pa Hrvatska i Portugal!
-
- Kontakt:
Jezik pregrizo kakav crni Portugal, ja sam glasao za Ircekarameldar je napisao/la:Dajte Portugal da se igramooo

-
- Kontakt:
I ja sam za Irce,ali bilo bi lijepo osvetiti se Portugalcimascudetto je napisao/la:Jezik pregrizo kakav crni Portugal, ja sam glasao za Ircekarameldar je napisao/la:Dajte Portugal da se igramooo
YNWA!
ako zelis da se oprostimo od EURA prije nego sto utakmica i krene onda treba dati se ispuni zeljakarameldar je napisao/la:Dajte Portugal da se igramooo

ima vremena na EP da se osvecujemo, sad sto lakse da prodjemo na to EP vise!

Normalno da bi bilo lijepo ali bi radije to ostavio za Euro pa da ih tamo tutnemokarameldar je napisao/la:I ja sam za Irce,ali bilo bi lijepo osvetiti se Portugalcimascudetto je napisao/la:Jezik pregrizo kakav crni Portugal, ja sam glasao za Ircekarameldar je napisao/la:Dajte Portugal da se igramooo

-
- Kontakt:
Zar ne bi bila najslađa pobjeda protiv njih?deni_23 je napisao/la:ako zelis da se oprostimo od EURA prije nego sto utakmica i krene onda treba dati se ispuni zeljakarameldar je napisao/la:Dajte Portugal da se igramooo![]()
YNWA!
Vi bi ste Portugal?
E pa vidjeli bi ste sta bi Nani, Ronaldo i kompanija ucinili nasoj odbrani.....Zapamtite, nama fale 3 od 4 odbrambena za prvi mec. Papac, Pandza i Mujdza.
E pa vidjeli bi ste sta bi Nani, Ronaldo i kompanija ucinili nasoj odbrani.....Zapamtite, nama fale 3 od 4 odbrambena za prvi mec. Papac, Pandza i Mujdza.
Irci ili Česi.... Protivnik po mjeri a možemo se sa njima nadigravati i boriti..
Hrvati imaju velikih problema, nedostaje Olić, Kranjčar, možda i Ćorluka...ali nema veze zbog ukupne situacije bolje izbjeći...
Portugal nikako, realno...
Hrvati imaju velikih problema, nedostaje Olić, Kranjčar, možda i Ćorluka...ali nema veze zbog ukupne situacije bolje izbjeći...
Portugal nikako, realno...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
da slazem se da bi bila slada osveta za 2009 godinu ali budimo realni ako dobijemo portugal ne daj boze uefa ce sve uciniti da portugal prode a mi da ispadnemo zato kazem ne daj boze opet portugalkarameldar je napisao/la:Zar ne bi bila najslađa pobjeda protiv njih?deni_23 je napisao/la:ako zelis da se oprostimo od EURA prije nego sto utakmica i krene onda treba dati se ispuni zeljakarameldar je napisao/la:Dajte Portugal da se igramooo![]()
Po meni su ovo top igraci reprezentacija protiv kojih bi mogli igrati.
Top players:
Hrvatska:Vedran Corluka,Luka Modric,Dario Srna,Niko Kranjcar,Eduardo i Ivica Olic.
Ceska:Petr Cech(GK),Michal Kadlec,Tomáš Rosický,Milan Baros,Jaroslav Plasil,Jan Polak,Tomas Necid.
Irska:Shay Given(GK),John O'Shea,Richard Dunne,James McCarthy,Darron Gibson,Stephen Hunt,Damien Duff,Kevin Doyle,Robbie Keane,Jon Walters.
Portugal:Eduardo(GK),Fabio Coentrao,Rolando,Pepe,Joao Pereira,Bruno Alves,Ricardo Carvalho,Raul Meireles,Nani,Ricardo Quaresma,Joao Moutinho,Nuno Gomes,Helder Postiga,Cristiano Ronaldo,Hugo Almeida,Danny.
Kada pogledamo sastave Irci ne izgledaju tako bezazleno iako Susic misli da su oni najbolji izbor,dok se sa cesima i hrvatima moze igrati.
Top players:
Hrvatska:Vedran Corluka,Luka Modric,Dario Srna,Niko Kranjcar,Eduardo i Ivica Olic.
Ceska:Petr Cech(GK),Michal Kadlec,Tomáš Rosický,Milan Baros,Jaroslav Plasil,Jan Polak,Tomas Necid.
Irska:Shay Given(GK),John O'Shea,Richard Dunne,James McCarthy,Darron Gibson,Stephen Hunt,Damien Duff,Kevin Doyle,Robbie Keane,Jon Walters.
Portugal:Eduardo(GK),Fabio Coentrao,Rolando,Pepe,Joao Pereira,Bruno Alves,Ricardo Carvalho,Raul Meireles,Nani,Ricardo Quaresma,Joao Moutinho,Nuno Gomes,Helder Postiga,Cristiano Ronaldo,Hugo Almeida,Danny.
Kada pogledamo sastave Irci ne izgledaju tako bezazleno iako Susic misli da su oni najbolji izbor,dok se sa cesima i hrvatima moze igrati.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 13 okt 2011, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
- Kontakt:
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dajte Irce
Mislim da ce Platini to namjestiti obe reprezntacije njegova Franca na sramotan nacin izbacila, pa mislim da ce on to sad srediti da se ni mi i irci ko nebi ljutili
Mislim da ce Platini to namjestiti obe reprezntacije njegova Franca na sramotan nacin izbacila, pa mislim da ce on to sad srediti da se ni mi i irci ko nebi ljutili

-
- Kontakt:
sanjao sam jos prosle godine da cemo dobiti irsku u barazu......samo ne hrvate i portugalce!!!
nemojte podcjenjivati hrvate, sta vam je
i ja mislim da smo trenutno bolji od njih, al oni sad ako se dignu, dobili bi nas u obje utakmice
nadam se da cemo protiv njih igrati na euru!
i ja mislim da smo trenutno bolji od njih, al oni sad ako se dignu, dobili bi nas u obje utakmice
nadam se da cemo protiv njih igrati na euru!
Već zamišljam mogući belaj... Novi Travnik, Vitez, Busovača, Bugojno, Mostar, Stolac, Livno, Duvno, Žepče... usijane glave bi se upalile i ponijele kritičnu masu... policija bi imala pune ruke posla, pa bio bi problem proći kroz Vitez recimo za Zenicu kad bi se igrala tekma sa Hrvatskom u Zenici...Keenan.- je napisao/la:Po meni su ovo top igraci reprezentacija protiv kojih bi mogli igrati.
Top players:
Kada pogledamo sastave Irci ne izgledaju tako bezazleno dok se sa cesima i hrvatima moze igrati.
Zato ne i nikako.... mogli bi ih igrački izbaciti, i pored nedostatka četvorice standardnih vjerujem da bi Pape našao modus da ne primimo gol kući protiv Hrvata...
Portugal smo svi gledali prije dvije godine i ne bih još jednom da moram preživljavati Luž, prečke, stative, žute kartone i crvene kao i sumnjive penale....
Irce ili Čehe ... mogli bi sa njima....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Bosna Češka
Turska Hrvatska
Estonija Irska
Portugal Crna Gora
to je neka moja prognoza, vidjet cemo sta ce biti od nje
Turska Hrvatska
Estonija Irska
Portugal Crna Gora
to je neka moja prognoza, vidjet cemo sta ce biti od nje

Za zivot cijeli!
- slani grad
- Kontakt:
gdje ce i dali ce bit prenos izvlacenja..hvala
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.