FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 okt 2011, 23:13

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jugman
Kontakt:

Post Postao/la jugman » 13 okt 2011, 10:56

ocel biti organiziran ispracaj ili trening pred gabelu ?? :?:
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 okt 2011, 11:16

Onaj "Drente" je odigrao cijelu utakmicu protiv nas i bio je opet odlican.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 13 okt 2011, 11:17

Baja_Zvjerka je napisao/la:slika
Kad se sjetim ovih kapija i milicije na konjima sto cuva red ispred stadiona. Davno je to bilo, svaka cast za ove slike

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 13 okt 2011, 11:38

A bila je i ona cuvena:"Ciko mogu li uci sa vama" :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 okt 2011, 11:39

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 okt 2011, 11:47

Ma kad su im pitari mogli cetiri uvaliti, mozemo i mi najmanje dva, Zeba i Bogičević, po jedan, ne trazimo puno.
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 okt 2011, 12:51

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma kad su im pitari mogli cetiri uvaliti, mozemo i mi najmanje dva, Zeba i Bogičević, po jedan, ne trazimo puno.
samo sto je sada odovic trener... ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 okt 2011, 12:59

mma_hz je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma kad su im pitari mogli cetiri uvaliti, mozemo i mi najmanje dva, Zeba i Bogičević, po jedan, ne trazimo puno.
I samo sto igraju u Gabeli, i samo sto su tu domaci navijaci, za razliku kad je Sarajevo igralo kada su bili samo gostujuci na neutralnom terenu... Ali opet bi trebali dobiti ovo ako ne bude kakve stimaljke...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 13 okt 2011, 13:02

Samo ja mislim da će vam biti teže nego nama jer igraju u gabeli i malo su bolji sada, nadam se vašem porazu jer opasno pušete za vrat :mrgreen: i hvala ti za odgovor za organizovano gledanje repke ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 okt 2011, 13:04

Baja_Zvjerka je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
I samo sto igraju u Gabeli, i samo sto su tu domaci navijaci, za razliku kad je Sarajevo igralo kada su bili samo gostujuci na neutralnom terenu... Ali opet bi trebali dobiti ovo ako ne bude kakve stimaljke...
i to sve naravno..al mislim da im je oda najjaci faktor.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 okt 2011, 13:08

Ja mislim da je u nasoj ligi glavni faktor domaci stadion, sudija, domaci navijaci (i jos + zabrana nasim), a trener manje-vise nije bitan, jer igraci su na svom terenu sada, za razliku kad su sa vama igrali kada su i oni bili gostujuci...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 okt 2011, 13:19

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja mislim da je u nasoj ligi glavni faktor domaci stadion, sudija, domaci navijaci (i jos + zabrana nasim), a trener manje-vise nije bitan, jer igraci su na svom terenu sada, za razliku kad su sa vama igrali kada su i oni bili gostujuci...
ma vidjeo sam ja sta je gosk uradio travniku kad im je oda dosao,a znamo kako ste vi prosli...a velika je razlika u kvalitetu izmedzu zelje i goska..gosk je proigrao pod odin palicom,a domaci teren jeste bitan al oni takodzer ostvaruje rezultate i na gostujucim terenima..nije ona klasicna domacinska ekipa.znaju kiksat kuci..celik,zrinjski su dva najbolja primjera..navijaci im nisu neki faktor vala...al ugl ogromna je razlika izmedzu onog goska kojeg smo mi pobjedili i ovog sada ... ;) ;)
FK SARAJEVO.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 okt 2011, 13:29

mma_hz je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja mislim da je u nasoj ligi glavni faktor domaci stadion, sudija, domaci navijaci (i jos + zabrana nasim), a trener manje-vise nije bitan, jer igraci su na svom terenu sada, za razliku kad su sa vama igrali kada su i oni bili gostujuci...
ma vidjeo sam ja sta je gosk uradio travniku kad im je oda dosao,a znamo kako ste vi prosli...a velika je razlika u kvalitetu izmedzu zelje i goska..gosk je proigrao pod odin palicom,a domaci teren jeste bitan al oni takodzer ostvaruje rezultate i na gostujucim terenima..nije ona klasicna domacinska ekipa.znaju kiksat kuci..celik,zrinjski su dva najbolja primjera..navijaci im nisu neki faktor vala...al ugl ogromna je razlika izmedzu onog goska kojeg smo mi pobjedili i ovog sada ... ;) ;)
ma jest problem travnik razvaliti i to pogotovo pred tv ekranima kad ne mogu se vrsiti mutne radnje, mogli smo u zenici 1 1, u banja luci nakon pola sata 0 1, mozemo i u gabeli pobjediti bez obzira na odovica i na njihovu igru protiv travnika
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 okt 2011, 14:10

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ma jest problem travnik razvaliti i to pogotovo pred tv ekranima kad ne mogu se vrsiti mutne radnje, mogli smo u zenici 1 1, u banja luci nakon pola sata 0 1, mozemo i u gabeli pobjediti bez obzira na odovica i na njihovu igru protiv travnika
Kako god, ali mislim da vrlo teško možemo izgubiti utakmicu. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 okt 2011, 15:24

Ljudi, Odović je naš čovjek, bit će tu 3 boda, ništa se vi ne sikirajte... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

maston
Kontakt:

Post Postao/la maston » 13 okt 2011, 15:47

Imal ko da bi kupi golmanski dres Reprezentacije dobiven od Semira Bukvica poslije tekme BiH vs Kipar??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 13 okt 2011, 15:52

Seyo_TM je napisao/la:Onaj "Drente" je odigrao cijelu utakmicu protiv nas i bio je opet odlican.
Šuška li se šta ?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 okt 2011, 15:55

Tamo ga je Brko poslao, ali papiri su njegovi problem pa ne moze potpisati nista...a cim ga je poslao, moguce je da ce ga vratiti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 okt 2011, 16:05

[youtube][/youtube]

Senad Žerić :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 7 gostiju.